Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 28 July 2011, 17:43:55
balık baştan kokar.7 hazırlık maçı hepsi hemen hemen tat vermedi sonuç itibari ile.amaç bence bu maçları oynarken kazanmayıda alışkanlık haline getirilmesi lazım.aksi halde  ligde böyle gelir böyle gider....( şunada eminim bank asyadaki kadromuz şuanki takımdan  oynadığı futbol bence daha iyiydi.(

Adı üstünde hazırlık maçı. İstersek 5 yiyelim ne olacak? Ligde puan mı düşecekler 5 yediğimiz için. Hollanda da galibiyetimiz yok. 2 maçtır 90 da gol yiyoruz. Hoca da görüyor bunu. Ona göre bir önlem alacaktır. Ayrıca son 3 hazırlık maçında gelecek sezon bir aksilik olmazsa ilk 11 de oynayacak 3 oyuncumuzda yoktu. ( Zenke, Ekigol, Dominguez )

Sakin olalım lütfen sakin. Ne küme düştük; ne de Şampiyon olduk. Daha Süper Lige HAZIRLIK DÖNEMİNDEYİZ. Ne kadar çok saha içi kötü sonuçlar, kondüsyon düşüklüğü vs. ortaya çıkarsa o kadar iyidir. Çünkü bu hataları Süper Ligde yapmamak ve Hazırlık döneminde bunları düzeltmen için vaktin vardır.

SSKLA

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 28 July 2011, 17:43:55
balık baştan kokar.7 hazırlık maçı hepsi hemen hemen tat vermedi sonuç itibari ile.amaç bence bu maçları oynarken kazanmayıda alışkanlık haline getirilmesi lazım.aksi halde  ligde böyle gelir böyle gider....( şunada eminim bank asyadaki kadromuz şuanki takımdan  oynadığı futbol bence daha iyiydi.(

Bende bu kazanma alışkanlığı klişesini anlamıyorum... :o Bu işler hazırlık maçlarıyla olsaydı şimdiye Özgürcan Özgür barcelona da olurdu ;)

Lusage

Alıntı
Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ın Hollanda'nın Arnhem kenti Doorwerth Beldesi'ndeki Golden Tulip Otel'inde tokalaşarak uğurladığı futbolcularımız ve teknik heyetimiz Almanya'nın Düsseldorf kentindeki havaalanından Türkiye'ye döndü.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen oyuncularımıza, kamp çalışmalarının yoğun tempoda geçmesi nedeniyle 5 gün izin verildi. Bu nedenle oyuncularımızın büyük çoğunluğu izinlerini geçirmek üzere İstanbul üzerinden memleketlerine gitti. Teknik heyetimiz, oyuncularımıza İstanbul'dan ayrılmadan önce 5 günlük antrenman programı verdi ve formlarını korumalarını istedi.

Samsunspor'umuz 2 Ağustos tarihinde Samsun'da toplanacak ve 3 Ağustos günü sabah saat 10.00'da Nuri Asan Tesislerimizde antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2417

Harun55

Suan resimleri yüklemekle meskulum beyler..
5-10 dakika icinde yüklenmistir...
:kanka:

Harun55

Öncelikle Samsunsporumuzu Hollanda'da görmek güzeldi.

Ben takimimizla gurur duydum, kendimde gururluydum 2 gün Samsunsporla hayatimda ilk kez ic iceydim beraberdik..

Dün aksam maçtan sonra ben ve ilk hazirlik maçinda tanistigim bir kardesimle Samsunsporun kaldigi Otele gittik.
Çok heycanliydim forma alma sansim varmiydi diye..ve sonundada almistim zaten.
Yemek yedik hep beraber, inanilmaz güzeldi..eski 2004 yada 2005 sezonun Adidas cubuklu formasi vardi bende Profil resmimde gördügünüz gibi..Bu formaya imzalari kondurmak o güneymis Tarih 27-07-2011..
Otelin lobby'sinde Baskanimla oturduk sohbet ettik, Galip Öztürk durumunu sordum noldu hiç haberlere çikmiyor daha Galip abimiz dedim, Baskanimda görüsmüyoruz daha..eski defterli açmaya gerek yoktu yeni bir start almistik baslangiç yapmistik gerek yoktu yani eski defterleri açmaya diyerek kapatti konuyu..
Dilaver ile sohbet ettik ona sordumki, gerçekten mutlumusun Samsunsporda, hani her oyuncu mutluyum derde ama sen gerçekten mutlumusun diye soruma su cevabi verdi...?
Ben Samsunsporla gelmekle imzayi attigim günden beri o mutlulugu hergün yasiyorum dedi..Mutluyum hemde çok dedi, Manisaspormu Samsunspormu dedigimde'de SAMSUNSPOR diyerek devam ettik sohbete..

Iste böyle bir aksam böyle güzel bir gün yasadim Samsunsporumuzla...
Arkadaslar ben SAMSUNSPORLA ÇOK GURUR DUYUYORUM, TAKIMIMIZA DESTEGIMIZI HIÇ AKSATMIYALIM!!

Gurbetçi olarak fazla bisey gelmiyo elimden, siz Samsunun evlatlari hepsi sizin elinizde.. Takimdaki 12.Adam TARAFTARDIR !!

Ve buyurun size çektigim fotograflar..fazla degil ama idare edin artik..

Imzalanan Kutsal FORMA !!!

Ve Alinan Kutsal FORMA !!!

Samsunspor benim hayatim ya, kiytmetini biliyorum ve bilelim arkadaslar.
Inaniyorumki yeni sezonda Super Lig'de Taraftarimiz Bank Asya Ligin'den daha'da coskulu olacaktir.
Kalbimiz Sizinle Büyük Samsunspor Taraftari..

Herkeze Saygilarimla..Samsunspor Hollanda Temsilcisi, ben Harun Budakbasi... :evet:

Beni eklemek istiyenlere Facebook'ta Harun Budakbasi.. Hayirli Aksamlar..

isyan

Eline saglik abi  >l<
Sormasi ayip, alttaki formayi sana kim verdi, merak ettim  :)

Harun55

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 28 July 2011, 21:36:43
Eline saglik abi  >l<
Sormasi ayip, alttaki formayi sana kim verdi, merak ettim  :)

Baskanimiz verdi Otelde..  :--*

Lusage

Yok abi bu böyle olmayacak. Bi sene para biriktirip tatili Samsunspor'umuzun peşinde yapmak lazım. Fotoğrafları görünce insanın içi gidiyor.  .:.:.

Eline koluna ayağına yüreğine sağlık. Harun Kardeşim.  :--*

Samsun55ramazaN

Resimler icin tesekkürler, hepsi bir birinden güzel :)

Lusage

Harun55

Alıntı yapılan: Lusage - 28 July 2011, 21:46:27
Yok abi bu böyle olmayacak. Bi sene para biriktirip tatili Samsunspor'umuzun peşinde yapmak lazım. Fotoğrafları görünce insanın içi gidiyor.  .:.:.

Eline koluna ayağına yüreğine sağlık. Harun Kardeşim.  :--*

Nedemek lafimi Olur sizi sevindirebildiysem ne mutlu bana :)

kuzey55

Alıntı yapılan: Harun55 - 28 July 2011, 22:15:19
Nedemek lafimi Olur sizi sevindirebildiysem ne mutlu bana :)

hacı sendeki bu heyecanı görüpte gurur duymamak elde değil.fotolar ve bilgiler için de ayrıca takdiri ve teşekkürü hakediyorsun.

Harun55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 July 2011, 22:23:33
hacı sendeki bu heyecanı görüpte gurur duymamak elde değil.fotolar ve bilgiler için de ayrıca takdiri ve teşekkürü hakediyorsun.

Eyvallah kuzey :)) sagolasin

samet_55

harun hem verdigin bilgiler hemde fotolar için ..hemde içinin kıpır-kıpır coşkusu için sana samsun belediye evlerinden kocaman bi teşekükkür.. çok sagolasınnn

LisandroLopez

Resimler çok güzel gerçekten Hollanda da takımımızın ne durumda olduğunu merak ediyordum çok sağolasın emeğine sağlık...