3- André Bahia

Başlatan germencisse, 04 July 2011, 10:11:44

« önceki - sonraki »

brigand

Her geçen maç biraz daha uyumlu ve iyi gözükmeleri çok güzel. Ama onları değerli kılabilecek yine de bekler. Kademeye giremeyen yardımlaşamayan bekler bu ikiliyi de yer. Ancak Bahia her geçen maç daha iyi olacağını gösterdi. İnşallah devam eder. >l<

Kral SAMSUN

En iyi yabanci oyuncumuz takimda kalabilecek 3 yabanci oyuncudan biri !

Ollivanders

2. golde bariz hatası var ama birşey soyleyemiyorsun ki digerlerini görünce. Buna da şükür diyor insan.

feveran

Doğum günü kutlaması yumurta savaşına döndü
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'da 28 yaşına giren Andre Luiz Bahia için doğum günü pastası kesen futbolcular, antrenman sahasında yumurta savaşı yaptı.

inş. bizide bu hafta böyle sevindirirsiniz..

fındık

yoksa yeni yumurtalarmı geliyor abi :D :D ama petkoviçe :D

feveran

yeni yumuratayı yıcekler şimdiden hazırlık yapıyolar

maraton

antalya maçını almayın bakın bakalım yumurta nasıl kafanızda kırılıyor.. hazır mıyız feveran !!!!

feveran

Alıntı yapılan: maraton - 25 November 2011, 12:03:46
antalya maçını almayın bakın bakalım yumurta nasıl kafanızda kırılıyor.. hazır mıyız feveran !!!!

hazırız başkanım

fındık

S.S. Biz'in askerleri olarak bizlerde hazırız.

feveran

ben arabayı ışıkların oraya cekecem bir 15 li yumurta bırakcam arabaya siz otobusun yanına gıderken bende 2 dakıka alır gelırım nasıl olsa yasa biraz düştü..

ngonge

Ergün'ün hatasında kesik yemişti ama gördük ki takımdaki bütün yabancılardan daha iyi oyuncu.

Onun yerinde Ergün olsa bu maç kadar gol yemek için bu kadar beklemezdik.

Beşiktaş maçında cezalı.

Kodalak

aman aman bir futbolcu değil , görev adamı,

belkide kadro daha iyi olursa olursa o da dah iyi şeyler yapabilir,düşünsenize halı sahada top oynuyorsunuz yanınızda akaki önünüzde ergun,orta sahanızda fink ve mustafa,,,

ben bunlarla halı sahada bile maç yapmam yazıktır

Jnr.Serkan

Hayatımda hiç bu kadar yumuşak stoper görmedim.Fazla narin değilmi banamı öyle geliyor ?

kuzey55

bence gayet sağlam duruyo defansta

Ayberk

boyu stoper oynayan bir oyuncu için uzun değil hatta ortalamanın altında bile denebilir. Ama hava topu geçirmiyor maşallah. >l<