Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samuray

bencede bu haber pek inandırıcı değil uefa etik kurulu tfdk raporlarını incelediğinde basar cezayı

jean

Ngonge arkadasa katiliyorum inanmiyorum bende karari beklemek gerek ins birseyler cikacaktir

berusa55

Verilecek cezalar Avrupa'daki müsabakaları konusunda olacaktır zaten büyük ihtimal. Bizi ilgilendiren kısıma yani ülke içine karışmayacağı kısmı can sıkıcı olan. Avrupa'daki müsabakalardan en ağır menleri versinler.

meas55

Zaten bunlara en ağir ceza avrupaya gitmemek olur bizim de en az 3 yil icinde gitmiyeceğimiz icin sorun yok..

Sercan

Valla açıklamalar yapılana kadar bir umut beklemiştik ama artık düşsekte farketmiyor. Tarih bunları ******* olarak hatırlayacak..

Gaziosmanpaşalı3455

uefa beklemede ceza almadan sıyrılmak çok ama çok zor.dünyanın gözü bizde çıkacak karar dünyada ki benzer durumlara örnek teşkil edecek.uefa bırakmaz kolay kolay

Musti

Alıntı24.04.2011 Tarihli Giresunspor - Mersin İdman Yurdu Futbol Müsabakası (1-2)
(26.1) Kolluk Belgelerine Göre Şüpheliler
01- Ömer ÜLKÜ
03- Özden TÜTÜNCÜ
02- Beşir ACAR
04-Murat TANIŞ
(26.4) Değerlendirme ve Sonuç
Sonuç itibarıyla, bu müsabakaya ilişkin olarak şike hususunda:
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmanın gizliliğine ilişkin kararı nedeniyle sadece dosyadaki bilgi ve
belgelerle sınırlı inceleme yapılabildiğinden, halihazırda;
- Ömer Ülkü hakkında kanaat oluşturmaya yetecek delil bulunmadığı,
- Beşir Acar hakkında kanaat oluşturmaya yetecek delil bulunmadığı,
- Özden Tütüncü hakkında değerlendirme yapılmasına gerek bulunmadığı,
- Murat Tanış hakkında değerlendirme yapılmasına gerek bulunmadığı, oybirliğiyle
mütalaa olunur.

Taraf Gazetesi - http://www.yukselkisenkararsinay.org/haberler/bu-belgeler-neyin-kaniti-.html

beşnumara

Bana göre artık ne karar verirlerse versinler Türk futboluna olan sevgim tutkum bitmiş durumda.
Samsunspor kulübümüz açısından olaya bakarsak dedikoduların gerçekleşmesi için tüpçünün ligi gelecek sezon için 22 takımla tescil etmesi gerekir etmeden de kendisini ordan uçurabilirler.Gittiği zaman kapalı kapılar ardında (sözde) verilen sözler buhar olur her yönetici de üstüne soğuk su içer.Kaos daha da büyür bizim ufak da olsa umutlarımız da uçmuş olur malesef.

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 May 2012, 22:11:39
Bana göre artık ne karar verirlerse versinler Türk futboluna olan sevgim tutkum bitmiş durumda.
Samsunspor kulübümüz açısından olaya bakarsak dedikoduların gerçekleşmesi için tüpçünün ligi gelecek sezon için 22 takımla tescil etmesi gerekir etmeden de kendisini ordan uçurabilirler.Gittiği zaman kapalı kapılar ardında (sözde) verilen sözler buhar olur her yönetici de üstüne soğuk su içer.Kaos daha da büyür bizim ufak da olsa umutlarımız da uçmuş olur malesef.

Tamam da birader acaba verilen sözler diye bir şey gerçekten var mı?

emre

En büyük yalan da bu bence. Kim kime ne sözü veriyor Allah aşkına. Adamlar pişkin pişkin istedikleri haltı yiyorlar Türk futbolunda. Fb'ye deseler seneye böyle böyle olayınız çıksın bu olayı nasıl yönetirsiniz diye onlar bile bu kadarını yapmazlardı bence.

isa55

Platini "küme düşürmezseniz Avrupaya almayız sizi"demiş.
inşallah şöyle temiz bi 5 yıl verirler.
takımların avrupaya gitmesi değil, önemli olan fenerin düşmemesi di mi başbakanım, di mi tüpçü?

Lusage

Alıntı yapılan: Sercan - 09 May 2012, 23:20:41
Tamam da birader acaba verilen sözler diye bir şey gerçekten var mı?

Sözü bilemem ama Fenerbahçe'nin kulüpler birliğine gelecek sezon lig 22 takımlı olsun teklifi var.

samuray

kaynak varmı teklif f.b den gelirse bu işi olur zira tff nin başında f.b li yöneticilerin tamamı olsa bu karar çıkardı herşey onların isltediği gibi oluştu tüm kararlarda

55.hakan

Alıntı yapılan: Lusage - 10 May 2012, 18:32:34
Sözü bilemem ama Fenerbahçe'nin kulüpler birliğine gelecek sezon lig 22 takımlı olsun teklifi var.
Yeni mi teklif etmiş bunu?

mimar55

Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Oyunları ve UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını değerlendiren Kürşad Tüzmen, ''Türkiye, iki büyük organizasyonun altından kalkar. Futbol Federasyonu ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) üyesiyim. Michel Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi. Benim de takımları düşüreceğim belli. Başbakanımız istemedi (TFF adaylığı). İstemedi, çünkü Fenerbahçeli. Ben de Galatasaraylıyım (Gülerek). Türk sporu yaşasın. Benim hiç makamda, mevkide gözüm yok. Futboldan anlamam ama bildiğim bir şey var, adaletli yönetirim. Bugüne kadar gümrükleri, dış ticareti adaletle yönettim'' dedi.
Bu ne demek ben birsey anlamadim. Bugun okudum anlamadim facede paylasmislardi nasil istir bu ya bunun bizle alakasi ne..?? Adam kendi reklamini yapmis.