Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

iyi niyetine lafım yok,bende seviyorum ya da seviyordum fakat iyi niyetle olmuyor bu işler hadi tamam hatalarını deneyimsizliğine felan verelim lakin kendisi hala akıllanamadı da,hata üstüne hata devam ediyor,hiç kimse sanmasın ki verdiği paraları almayacak;çatır çatır alacak Samsunsporla işi bittiğinde geriye kalan borç batağında Samsunsporumuz ve yüzü hiç gülmeyen Samsunspor taraftarı olacaktır.

SSKLA

aziz yıldırım oyunun bugunu bulmuş beyler. Ama bize sorsaydı add new manager-> rakip takım yapmayı söylerdik.

cembaba

AlıntıBakan Kılıç'ın "hepimiz aynı gemideyiz" çıkışına bakılırsa maksat yine gemiyi süpürmek değil, gemi ekonomisini yürütmek...

Bakanın görüşüne saygı duyuyorum, ama bence hepimiz aynı gemide değiliz artık... En azından ben o gemide değilim arkadaş... Ne zaman bir futbolcunun başına bir sert cisim geldiğinde atanı kamerayla tespit edecek duruma gelirsiniz, ben o zaman o gemiye binerim Sayın Bakan... Ne zaman TFF Kongresi'ni 300 zengin fanatiğin elinden kurtarır ve sporculara/antrenörlere/futbol adamlarına teslim edersiniz, ben o zaman o gemiye binerim Sayın Bakan... Ne zaman hayatımızın merkezine parayı değil adaleti, hukuku ve utanma duygusunu koyarız, ben o zaman o gemiye binerim Sayın Bakan.

Ben o gemide değilim Sayın Bakan. Ve inanın, o gemideki namusluların oranı da her geçen gün azalıyor.

Uğur MELEKE

berusa55

07 May 2012, 21:10:33 #2613 Son düzenlenme: 07 May 2012, 21:18:04 berusa55
Uğur Meleke: Başbakan diyorki '8 takım düşerse futbol ekonomisi batar'. Futbol ekonomisi batsın zaten. Ahlakımız batmasın.

kuzey55

helal olsun Uğur Meleke'ye korkmadan herşeyi açıkça dile getirmiş.diğer spor yorumcuları gt korkusundan susuyolar.

beşnumara

Bir daha medyada yer bulamayız korkuları olduğu için susuyorlar sanırım.

jean

lan demiroren adisi ne yaptiniz ettiniz olaylarin ustunu orttunuz allahim ins uefa cok buyuk ceza verir

twitter

almanya karismazsa buyuk salaklik yapmis olur

gurbetcileri kapmal icin bulunmaz firsat

ChucKeR

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 07 May 2012, 19:47:49
iyi niyetine lafım yok,bende seviyorum ya da seviyordum fakat iyi niyetle olmuyor bu işler hadi tamam hatalarını deneyimsizliğine felan verelim lakin kendisi hala akıllanamadı da,hata üstüne hata devam ediyor,hiç kimse sanmasın ki verdiği paraları almayacak;çatır çatır alacak Samsunsporla işi bittiğinde geriye kalan borç batağında Samsunsporumuz ve yüzü hiç gülmeyen Samsunspor taraftarı olacaktır.

başkanın 100 tane hatası var. hepsine eywallah da bu konu futbol dünyasına yeni girmiş biri için çok çok büyük bir konu.
altay başkanı federasyon seçimleri öncesinde konuşma yaparken ilhan cavcavın başkanı sabote ettiğini konuşmasını kestiğini ve ardından yıldırım demirörenin herkes haddini bilecek bu ortamda bulunmaya devam etmek istiyorsa diyip açık açık tehtid ettiğini muhtemelen bilmiyorsun.
burda bu şike olayında adı geçmeyip olaya tepki gösterecek bir başkanın yapacağı maksimum iş demiröreni desteklemediğini açıklamak olur. ardından da el birliğiyle bi alt lige yollarlar adamı. takım benim şahsi takımım olsa ben bunu yaparım babalar gibi sonucuna katlanırım ama başkanda klübün sahibi değil. yaptığı hata ile belkide klübün adı tarihe karışabilir. sonuçta samsunspor hepimizin, göreve geleli 1 yıl olan bir başkanın bu topa girmemesini de yadırgayamayız bence.

mimar55

Baskan konussun diyoruz ama benim aklima soyle bir olay var o kadar lobisi olan bursa ts gs baskanlari konusuyorda ne oluyor bizim lobimiz son haftanin hakeminde etkili olamazken bu olayda konussada boso konusmus olacakti zaten bos konusacagina susdu adam bence oda hakli bank asyada oynasak ne olur adam gibi adamiz biz...

buonanotte

Avrupa Basınından Tepkiler...
Sky Sports News : TFF Şampiyonlar Ligi'nden kovulan Fener'i akladı...!!

The Guardian : Türk Futbolu Şike Skandalı sonrası suçluları serbest bıraktı. Gözler şimdi Platini'de... FB UEFA tarafından Avrupa'dan men ve küme düşme cezasıyla karşılaşabilir.

Daily Mail : Türk futbolcular ceza aldı ancak Fenerbahçe temizlendi.

Reuters : Türkiye Disiplin Kurulu yakında Uefa tarafından incelenecektir.

Corriere Dello Sport: Türkler kanunlari kendilerine göre düzenlediler. UEFA'nın vereceğı karar merak konusu.

Der Spiegel: Türkiye'de mucizevi şeyler oluyor. Türk futbol tarihinin en büyük rüşvet skandalı bir anda yok edildi!

UEFA bu olaya tepkisiz kalmaz.Cezasını keser diye düşünüyorum.

maviay55

dış basın bizimkiler gibi olmaz işin üstüne gideceklerdir..Uefa hesap soracaktır,corriere dello sport çok iyi özetlemiş olayı..

FaTiH_HaN

istanbuldan

Adam çok iyi konuşmuş ama bunun da kafasını ezer bu erk sahipleri..