Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

özkan

VARAN 1: Almanya Futbol Federasyonu UEFA'dan Türk futbolunun Avrupa'dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu.

VARAN 2: Yunanistan'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun lisansının iptalini istedi.

VARAN 3: Olympiakos , Panathinaikos, PSG, Basel, Anderlecht kulüpleri Türk takimlariya oynamak istemediklerini UEFA'ya iletti.

TÜRK FUTBOLUNU KATLEDİYORLAR!

Yani,en doğal hakları  >l<

FaTiH_HaN

Hangi gazetede çıktı bu haber?

bluegreen55

Bundan sonra şike yapmış olmak için;

1-Yönetim kurulu olarak şike kararı alıp herkesin onayının olduğunun kayıtlara geçirilmesi ve,
2-Alınan bu kararın borsaya bildirilerek şirket hesabından ödenecek paraların seri numaraları alınarak kayıdının tutulması gerekmektedir.

Theofanis Gekas

kazım yılmaz derhal gitmelidir.2 koyun güdemeyecek adam Samsunspora başkan olursa sonuç böyle olur.lanet olsun hepsine

ugrass

CAS davası namusumuz korosundan sonra 58.madde asla değişmemeli saz heyeti sustu.Sırada şike yaptıysak bizi düşürsünler orkestrası var. Ey gidi tefefe federasyonu istanbul yalakalarii

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 07 May 2012, 19:16:26
kazım yılmaz derhal gitmelidir.2 koyun güdemeyecek adam Samsunspora başkan olursa sonuç böyle olur.lanet olsun hepsine

Biraz abartmıyor musun kardeşim ? Eleştiriye tamam ama hakarete gerek yok bence.

engin55

Alıntı yapılan: özkan - 07 May 2012, 18:54:57
VARAN 1: Almanya Futbol Federasyonu UEFA'dan Türk futbolunun Avrupa'dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu.

VARAN 2: Yunanistan'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun lisansının iptalini istedi.

VARAN 3: Olympiakos , Panathinaikos, PSG, Basel, Anderlecht kulüpleri Türk takimlariya oynamak istemediklerini UEFA'ya iletti.

TÜRK FUTBOLUNU KATLEDİYORLAR!

Yani,en doğal hakları  >l<

Doğru mu bu?

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 07 May 2012, 19:18:22
Biraz abartmıyor musun kardeşim ? Eleştiriye tamam ama hakarete gerek yok bence.

kardeşim benim takımım küme düşmüş ötesi yok laf etmek hakkımız ne kadar iyi niyetli olsa da sonuçta suçun %80 i başkanındır,hadi küme düşürmesini geçtim şu şike olayında tüpçüyü destekledi,en ufak bir açıklaması isyanı olmadı.haksızlığa susan dilsiz şeytandır derler...  hadi bunları geçtim oldu bitti işin en kötü tarafı kazım yılmaz bizi asla ve katta süper lige çıkaracak zeka,basiret ve akla sahip değildir.kesinlikle bırakması lazım

samsunum

Bizim kaybetmekten korkutuğumuz tek şey ONURUMUZDUR .

Onurumuzla düştük onurumuzla çıkarız...

cembaba

Abartmayalım.

GökhanÇağlar

Kazım Yılmaz susarak bu bozuk düzene hizmet ediyor ancak konuşsada çok bişey değişmezdi.Bence de başkana hakaret etmeye gerek yok.

twitter

beni baskan yapalim seneye

parayida aktarin 10 macta sike yapalim

10 sene men yerim kafamiz rahat cikariz tekrar

ligin acigini bulduk beyler

buonanotte

bencede bu kadar abartmaya gerek yok.Bizde hatalarının farkındayız ama samsunda ikinci bir kazım yılmaz yok.Hatalarının nedeni iyi niyeti diye düşünüyorum.Kazım yılmaz Samsunspor başında kalmalıdır.

istanbuldan

Bence de başkana kızmanın anlamı yok. Eminim 50 tane adam şike yaptım itiraf ediyorum dese bile bu adamlar deli deyip ceza vermezler.. Böyle bir durumda başkan olarak istediğini de, farketmez..

Lusage

Alıntı yapılan: özkan - 07 May 2012, 18:54:57

Asparagas haber. Yok böyle birşey.