Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

alperen

Şerefimizle çıktık şerefimizle düştük..Alın sizin olsun süperlig tepe tepe kullanın bundan sonra!!!

vagus

Ooo tebrikler Türk futbolu alnındaki karayı boylece temizlemiş oldu... Hırsızın suçu yok.. O yüzden mağdur olarak biz gidelim Bank Asya'ya... Eğer bir daha çıkacaksak süper şike ligine, şike bağlantılarını iyi kurmak lazım. Hatta kulup yönetiminde şike ilgili bir departmanda kurmak lazım. Aziz'den ve bu işi bilenlerden de brifing alacak kaliteli bir şike koordinatörü ile süper şike liginde kalıcı olabiliriz.

babasamsunlu

rezilsiniz...tff ve alayı...

kazım kazım diyen güzel arkadaşlarım belki bir kaç noktda haklısnızda böyle bir düzende çıkıp konuşsa bizim tombul,suya yazı yazmaktan öteye gidebileceğini mi düşünüyorsunuz ??

Gidelim paşa paşa 1461 e deplasmanımızı yapalım..
Belki birilerinin zoruna giderde şu kulübü adam gibi yönetmek için kolları sıvar..  :x(( :x((

sosaka

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le Fenerbahçe Asbaşkanı arasında geçtiği iddia edilen ses bandı gündeme bomba gibi düştü...

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in arasında geçtiği iddia edilen ses kaydınında Demirören'e, 'Galatasaray ve Trabzonspor'u şike olaylarının içine dahil etmesini, Etik kurulu raporlarını da kendilerinin halledeceğini, UEFA konusunda da sonra ilgileneceklerini' söyledikleri iddia ediliyor.

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor.. Twitter'da paylaşılan bir konu futbolseverleri hayrete düşüren bomba gibi bir iddia dolaşıyor. Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in arasında geçtiği iddia edilen ses kaydınında Galatasaray ve Trabzonspor'un şike olayına dahil edilmesinin istendiği iddia edildi.

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Derimören ile telefonda yaptıkları görüşmelerde; Demirören'e, "Galatasaray ve Trabzonspor'u şike olaylarının içine dahil etmesini, Etik kurulu raporlarını da kendilerinin halledeceğini, UEFA konusunda da sonra ilgileneceklerini" söylediği bir ses kaydının ortalıkta dolaştığı iddia ediliyor. Soyal medyada dört gün önce iddiayı ilk olarak Talip Doğan Karlıbel dile getirdi. Karlıbel'den sonra söz konusu ses kayıtlarının bugün internet ortamında yayımlanacağı iddia ediliyor.

"İŞTE YILDIRIM DEMİRÖREN, ALİ KOÇ ve NİHAT ÖZDEMİR ARASINDA YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN GÖRÜŞMENİN BİR KISMI.." başlığıyla iddia edilen ses kaydının bir kısmını yayımladı. İşte o konuşma:

Ali Koç (A.K) : Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine kat.

Yıldırım Demirören (Y.D.) : Ya nasıl katacağız?

A.K: Kardeşim sen yap bir şeyler! Temizleme işini kendileri düşünsünler.

Y.D.:UEFA'yı ne yapacağız?

A.K.: Onu daha sonra... İçeriyi halledelim.

Y.D.: Etik Kurulu raporunu ne yapacağız?

A.K.: Bizim kendi arkadaşlarımız var. O hallolacak.

Nihat Özdemir (N.D.) : "Başkanım anlaştığımız gibi, CAS davasını geri çektik. Siçden de gerekeni yapmanızı rica ederiz."

Y.D.: Ben gerekeni yapacağım, merak etmeyin.

NİHAT ÖZDEMİR : " Başkanımızda nasıl olsa haftaya CUMA günü Tahliye olacak o zaman beraber kutlarız Başkanım."

Yapıldığı iddia edilen SKANDAL görüşmelerin Yıldırım Demirören'in basın toplantısından 3 gün önce yapıldığı da ayrıca belirtiliyor.

Peki ses kaydı nasıl ele geçirildi:
Talip Doğan Karlıbel'e göre, "Yıldırım Demirören Sarhoşken unuttuğu açık avizenin çıkan görüşmeleri Demirören'in yanında bulunan bir şahıs Telefonun kayıt almış. Yani anlayacağınız bu bir " ilegal dinleme değil " Demirörenin yanında olan kankalarından  birinin telefonuna kayıt yaptığı bir görüşme"

http://www.medyakartallari.com/bomba-ses-kayitlari-.html

GökhanÇağlar

En başından belliydi böyle olacağı,artık Türkiye'de kimse adaletten bahsetmesin.Parası olana birşey olmaz bu ülkede..

berusa55

Allah belanızı versin hepinizin utanmaz karaktersiz herifler  :(

jean

Gececez bu isleri hicbirsey olmaz bu konusmadan

yirmiuc

Yönetim , "konuyu değerlendiriyoruz" açıklaması yapabilmek için çalışmalara başlamış.

erkutdem55

Ben UEFA'dan da çok ciddi bir ceza çıkacağını düşünmüyorum.Onların da açıklamalarında tutarsızlık oldu bu zamana kadar.CAS'tan davayı da geri çektirdiler.PFDK ceza vermemiş,onların içişleri biz karışmayız derlerse şaşırmayın.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 May 2012, 16:34:41
Ben UEFA'dan da çok ciddi bir ceza çıkacağını düşünmüyorum.Onların da açıklamalarında tutarsızlık oldu bu zamana kadar.CAS'tan davayı da geri çektirdiler.PFDK ceza vermemiş,onların içişleri biz karışmayız derlerse şaşırmayın.

sen bi şey düşünme... sen bir kelsin ve ömünün sonunan kadar kel oalrak yaşayacaksın...
pis herif..

Sercan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 May 2012, 16:34:41

bence de aynen öyle diyecekler abi ..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 07 May 2012, 16:43:52
bence de aynen öyle diyecekler abi ..

valla isveçmiydi ne zıkkımdı ona hiçte öyle demediler...
-36 puanı verdirttiler

Sercan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 May 2012, 16:45:04
valla isveçmiydi ne zıkkımdı ona hiçte öyle demediler...
-36 puanı verdirttiler

İnşallah dediğin gibi olur abi...

55__Gurbet__55

Ortalik cok sessiz, bu isin icinde bir is var ama neyse kokusu cikar elbet.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 07 May 2012, 16:48:11
İnşallah dediğin gibi olur abi...

sen kel erkuta inanma kardeşim..
o üşütmüş iyicene...  :hnk: :hnk: