Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

etik kurulu sen bunları uefa ya anlat bize anlatma niye almadılar o zaman geçen sene ş.ligine siz ne kadar bişey yok desenizde uefa elini bi atacak tam atacak merak etmeyin siz...

Pergani 55

UEFA sahaya yansıyan birşey yoksa FB yi neden göndermediniz o zaman demiyecek mi?

Pergani 55

Bugün Etik Kurulu Başkanı Prof Dr Oguz Atalay: ''Şike davasında hiçbir kulübe ceza verilmeyeceği yönünde çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor.'' dedi.

Lusage

Ligin içine ettiler dışını sıvadılar.. Lig ne zaman başladı ne zaman bitti farkında bile değiliz hala. O kadar batırdılar ki bu işi futbola lanet ettirdiler.. Kodumun Digisine aylık 30-40 lira para verip bu şaklabanlıkları izliyorsun. Ama NTVSpor'da Messi'yi Ronaldo'yu bedavaya izliyorsun. Futbol bu be diyorsun.. Samsunspor'um olmasa gram umrumda değil bu soktumun ligi, şikesi..

İnşallah UEFA, FİFA elbirliğiyle bütün turnuvalardan 10 yıl men ederler. O zaman görürler Türk Futbol'u bitiyor mu bitmiyor mu? Acırsam Şerefsizim..

sunbeam

Gercekten herseyin icine ettiler. 6 Yil sonra tekrar ciktik. Hepimizimi müthis bir heyecan sarmisti. Bu olaylar, iddialar ortaya cikinca sevincimiz zaten kursagimizda kaldi. Zaten pek bir zevk alamamistik. Ligi gec baslatip, sonra paldir küldür bitirdiler. Daha basladigini anlamadan bitti. Ve de her bir mok icin Playoff varken sadece küme düsmeme icin Playoff yok.

Isi uzata uzata adeta unutturmaya calistilar. Akillarinca türk usülü hic bir sey olmamis gibi olaylarin üstüne kapatacaklar, bunu sadece Lig'in maddi cikarlari icin. Halbuki Ligin ülke futbolun'un imajinin bu kadar zedelenmesi cok daha kötü.

Kisilerin yaptigi yararli seylerin faydasini takim görüyorda, cezaya gelince mi haksizlik oluyor? Madem hic bir sey olmadi o zaman federasyon demekki Fener'e yüklü miktarda tazminat ödemesi lazim, bos yere sampiyonlar ligine gitmesine sebeb oldugu icin.

Insallah Uefa gerekenei yapar. Hatta milli takimi bile men etsinki o zaman anlarlar isin ne boyutta oldugunu.

celebi

Alıntı yapılan: sunbeam - 11 April 2012, 10:33:27

Insallah Uefa gerekenei yapar. Hatta milli takimi bile men etsinki o zaman anlarlar isin ne boyutta oldugunu.

55_OrHaN_55

11 April 2012, 12:19:42 #2136 Son düzenlenme: 11 April 2012, 12:32:14 55_OrHaN_55
febe de CAS davasını geri çekecek gibi görünüyor. başbakan bile bu işe karıştı. Bunların işi kitabına uydurup UEFA'yı da bağlayacakları endişesini taşıyorum.  konu hakkında ingilizce bir metin hazırlansa, herkes bu metni UEFA'ya mail olarak gönderse nasıl olur? Ben çoğumuzun UEFA tarafından men cezası almamızın hayırlı olacağı kanaatinde olduğumuzu düşünüyorum. Şike yapanların cezalandırılmadığı bir ülkenin takımlarının, hatta milli takımımızın UEFA tarafından men edilmemesi durumunda, UEFA'nın da b.k çukuruna batacağını belirten bir metin hazırlamak lazım. Bu konuda şimdiden bir kamuoyu oluşturulmalı.

beşnumara

11 April 2012, 14:22:24 #2137 Son düzenlenme: 11 April 2012, 14:25:33 beþnumara
Sezon başı digitürk en az 100 trilyon kaybımız var diye ağladı dava da açtı diye biliyorum ama bir şekilde dava geri çekildi zararın karşılanacak diye.Playofflar da muhtemelen o dönemde çıkarıldı.Seneye playoff dalgası olmaz Ankaraspor mahkemeyi kazandı deniliyor.Mesut Bakkal da Ankaraspor ile anlaştığına göre lig 22 takımla oynanacak diye düşünüyorum.14 mayıstan evvel kimse gelecek sezonun durumunu açıklamaz.Kapalı kapılar ardında neler konuşulduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz başkan da hiçbir şey söylemiyor.Tek umudum orası...

seskat

Benim icim rahat, şu anda son çırpınışları yaşıyor türk futbolu. UEFA ile anlaşıldı vb şeylere inanmayın. Yeni sezonda herkes hakettiği almış bir şekilde yoluna devam edecektir. Ne UEFA ne FIFA yaptırımı uygulamdan bu işi sonlandırmaz. Az kaldı, bu kadar sabrettik, cezalar verildiği k.cımla gülecem utanmaz yüzsüzlere. Samsunsporum temiz ya, gerisi umrumda değil. Tüpçüyü, azizi, uygunu, havutcu ve digerlerinin sonu belli. Balığın karadaki son çırpınışları.

GurbetciFanatik

mesut bakkalin Ankarasporla anlastigi nerde yaziyor ?

kalptenþimþek

kendileri de sanık bu davada..müdahil ne ki :deli:

bluegreen55

Rahat olun...
playofflar bitsin tiyatro sona erecekbiraz daha par kazansınlar bakalım...
ama 22 takım olayını yapacaklar diye korkuyorum.
Umarım puan silme yaparlar en azzınddan ve mersin manisa ankaragücü düşer lig  18 takımlı olur..

isa55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 11 April 2012, 17:19:17
mesut bakkalin Ankarasporla anlastigi nerde yaziyor ?

eğer doğruysa, hoca da süperligde çalışırım dediğine göre  :ok

samuray

ankarasporun süper lige alınması ile ilgili bi kararmı varda mesut hoca ankarasporla anlaştı deniliyor pek inandırıcı değil