Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

cany

bi fenerin g*tünü kurtaracaz diye milli takımı bile ateşe atmayı göze almışlar. ne haliniz varsa görün ! küfür yazmim diye zor tutuyom kendimi

ercan0655

Alıntı yapılan: ercan0655 - 29 March 2012, 21:57:25
Ben de sizin gibi iyi niyetli ve bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum ama biraz cehennem tellallığı olmasına rağmen satır aralarına bakıyorum sinirim bozuluyor,

Demirören, Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın Tahran gezisi sırasında şike konusunda Platini'ye Thatcher örneğini vermesine katıldığını vurgulayarak, "Başbakanımızın dediği gibi Margaret Thatcher holiganlar yüzünden beş yıl süreyle Avrupa'ya gitmedi de ne oldu? İngilizler kendi aralarında gayet güzel devam ettiler. Döndükleri sene de şampiyon oldular. Hem de marka değerleri arttırarak Avrupa'nın en çok izlenen ligi haline geldiler" dedi.

böyyük adam demedimi 8-10 takım düşerse  futbolun değeri kalmaz deyü daha ne bekliyordunuz yahu !!!!

Burak

08 April 2012, 19:47:19 #2087 Son düzenlenme: 08 April 2012, 19:53:35 Burak
Bir kere özerlik verilen bir kuruma başbakan neden karışıyor  veya yorum yapıyor. Federasyonlara siyaset karışıyor diye bir çok ülke federasyonun ultimatom veren Fifa değilmiydi ? Platini bize verdirmediği Avrupa Şampiyona'sının diyetini mi ödeyecek .Ankaragücü bile Kenan Evren'nin sayesinde ligde kaldığı için yıllarca konuşuldu afedersiniz ama zaten böyle ligde kalacak takımların ... Onurumuzla düşer onurumuzla çıkarız . Sadece bir savaşta yenildik diye vazgeçecek değiliz idealimizden , fikrimizden ,savunduğumuz doğrulardan ...

edit: örnek haber

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1036079

beşnumara

Kendileri çok değil 2 ay öncesine kadar yorum yapoamayız yaptırım uygulayamayız karışamayız spora siyaset girer diyorken ne oldu da son zamanlarda 8 takım düşerse Türk futbolu biter öyle şey mi olur gibi laflar eden şahsiyetler uzak durun futboldan ne olacaksa olsun.

Theofanis Gekas

inşallah uefa cezayı keser 5 değil 15 sene men eder bunları,o zaman süper ligde oynamışız 1.ligde oynamışız pek farketmez,bundan sonra Türliyeye hangi topçu gelir

isa55

yarın play-off kuraları çekiliyor.UEFA ya rağmen düşme veya puan silme verilmedi. O zaman iki seçenek kalıyor. Ya 22 takımlı lig ya da normal statü. inşallah düşmeyiz. Buruk sevinç yaşamam. Şike yapıp ligde kalanlar, şike yapıp başka takımları düşürenler utansın, onlar ezilsin.
UEFA da çok korkakmış. Avrupanın göbeğinde İtalya da Juveyi bile düşürdüler. Ne duruyorsun? Milli takım dahil ver 5 yıl men cezasını.

yirmiuc

Yarın kuralar çekilecek ama Biletix bazı maçların biletlerini tarihleriyle birlikte satışa çıkarmış. :D

kutsalforma

Alıntı yapılan: isa55 - 08 April 2012, 23:37:52
Milli takım dahil ver 5 yıl men cezasını.

5 yil yetmez, vallaha söverim, temiz söverim
en az 10-11 yil istiyorum

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: isa55 - 08 April 2012, 23:37:52
yarın play-off kuraları çekiliyor.UEFA ya rağmen düşme veya puan silme verilmedi. O zaman iki seçenek kalıyor. Ya 22 takımlı lig ya da normal statü. inşallah düşmeyiz. Buruk sevinç yaşamam. Şike yapıp ligde kalanlar, şike yapıp başka takımları düşürenler utansın, onlar ezilsin.
UEFA da çok korkakmış. Avrupanın göbeğinde İtalya da Juveyi bile düşürdüler. Ne duruyorsun? Milli takım dahil ver 5 yıl men cezasını.

Milli Takim sike yapanlarin takimi degil, hepimizin takimi.

Ahmeti

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 09 April 2012, 01:46:08
Milli Takim sike yapanlarin takimi degil, hepimizin takimi.

Bence şike yapanların takımı. Hak edenin yeridir Milli Takım, yıllarca kendi çıkarları için kullandılar Milli Takımı.

Hatırlamıyormusunuz sezon öncesi Beşiktaşın Kemal transferindeki sahtekarlığı Beşiktaş'a gelmesi halinde Milli Takımdaki yerinin garanti olacağı söylenmedimi..
O yüzden sizi bilmem ama eskisi gibi heyecan vermiyor Milli Takım bana.

babasamsunlu

o değilde şu dava yinede bir umut taşıtıyor insanda.
bu ligde kalalım da nasıl kalırsak kalalım.
o bunu demiş bu şunu demiş umrumda değil..
eğrisi doğrusunu bulsun Samsunum bi şekilde ligde kalsın :(

yilmazselcuk55

Bu şike kararı pazartesi alınacak diye bi haber görmüştüm fanatikta bizim maçtan sonra ama şimdi ses seda yok  .:.:.

GurbetciFanatik

-ÖZERTEN NELER DEDİ?-

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen Spor Toto Süper Final Grup Müsabakaları Fikstür çekimi öncesinde yaptığı konuşmada, herkesin kendi kaderini burada belirleyeceğini belirterek, ''Herkes sahada kendi gücüyle nereye geleceğini belirleyecek. Çok daha güzel futbol günleri yaşayacağımızı tahmin ediyorum. Final Grubu'nda şampiyonluk için mücadele edecek takımların Türkiye'nin büyüklerinden olmasından dolayı derbi sayısı artacak. Bu da ayrı bir heyecan getirecek'' dedi.

Centilmence bir mücadele umduğunu kaydeden Ufuk Özerten, ''Kaybedenlerin kazananları alkışlamasını, kazananların da kaybedenlere saygı göstermesini temenni ediyorum. Sekiz takımın katıldığı turnuva dışında 10 takım boşta kalıyor. Bu takımların boşta kalması ihmal edilmiş. Onlar için de turnuva düşünüyoruz. Takımlarımız ilgi gösterirlerse güzel olacak. Bir ikinci turnuvanın düşünüyoruz. İki takım buna katılmayacaklarını belirttiler. Ancak bu turnuvanın tanıtımını da önümüzdeki günlerde yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

2011-2012 sezonunun geçtiğimiz hafta sonu itibariyle tamamlandığını kaydeden Özerten, şöyle konuştu:
''3 kulübümüz küme düştü. Alttan 3 takımın gelmesini bekliyoruz. Ankara'da koca bir çınar devrildi. Hiçbir kulübün başına böyle bir şey gelmesin temennisinde bulunuyorum. Takımlar yönetim sıkıntılarından değil, sportif nedenlerle düşsünler. Yıldırım Demirören federasyonu olarak bu takımlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Neredeyse federasyonun kuruluşundan bu yana olağanüstü bir sezon geçirdiğimizi söylemiştim. Dün akşam can sıkıcı olay oldu. Bazı medya organlarında kuraların bilet firması tarafından çekildiği yayınlandı. Bunu hemen düzelttiler. Tahmin ediyorum bir personelin işgüzarlığı neticesinde bu oldu. 3 haftalık bilet paketlerin sunulması nedeniyle tarih karışıklığı olmuş. Büyük bir şeffaflık içinde kuraları çekeceğiz. Dünyanın en gelişmiş sistemini uyguluyoruz.''

bence bu is buraya kadarmis.  Allah hepinizin belasini versin asagilik pis SIKECILER.

bengülü

bütün taraftarlarımıza geçmiş olsun bu o.ç ları yüzünden futboldan samsunsporumdan soğuttular allah belanızı versin şikeci pezevenkler

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Ahmeti - 09 April 2012, 07:04:48
Bence şike yapanların takımı. Hak edenin yeridir Milli Takım, yıllarca kendi çıkarları için kullandılar Milli Takımı.

Hatırlamıyormusunuz sezon öncesi Beşiktaşın Kemal transferindeki sahtekarlığı Beşiktaş'a gelmesi halinde Milli Takımdaki yerinin garanti olacağı söylenmedimi..
O yüzden sizi bilmem ama eskisi gibi heyecan vermiyor Milli Takım bana.

Dediklerinize bende varim hepsi dogru, ama yine onlarin yaptigi yanlislarin cezasini biz cekicegiz. Ben Almanya´da yasiyorum. Önümüz´de 2012 Avrupa Sampiyonasi var ve biz yokuz, millet benimle burda dalga geciyo. Olasi bir ceza halinde ben sokaga cikamam. Onun yüzünden her ne olursa olsun Milli Takimin ceza almasini istemem.