Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

ben zaten bişey çıkacağına inanmıyodum,bu olursa süper ligde oynasakta pek sarmaz zaten bu olaydan sonra,hangi topçu gelir bundan sonra buraya  al_sana

yirmiuc

http://spor.milliyet.com.tr/ozturk-ten-thatcher-modeli-uyarisi/spor/spordetay/29.03.2012/1521523/default.htm

"...
Ama adı geçmeyen 10 tane de kulüp var. Şimdi Türk futbolunun ekonomik olarak moral olarak ve Türkiye'nin imajı olarak Avrupa'da önümüzdeki sene ve ondan sonraki senelerde temsil etme potansiyeli olarak bugün itibarıyla tabii ki futbol federasyonu suçsuzdur diye karar verirse bu sayı artacaktır. Sakın kimse Galatasaray kendi çıkarları için bağırıyor çağırıyor demesin. Biz aynı durumda olan 10 tane kulübüz. Bu 10 tane kulüpten bazıları ben Avrupa'ya gidemiyorum. Ben şimdi bu kavgada öne çıkmayayım diyebilirler. Bizde eleştirmeyiz. Demeyi tercih edenlerde olabilir. Biz Galatasaray olarak çok net söylüyorum. Bizim hiç kimseden korkumuz çekincemiz yok. Biz yaygara kültürüne primde vermeyiz. Biz doğru bildiğimiz yolda yalnızda kalsak sonuna kadar devam ederiz. Dolayısıyla Galatasaray bu konuda kurallar çerçevesinde hem etik kurallar hem de hukuk kuralları çerçevesinde Türk futbolunun ve kendi kulübümüzün haklarını sonuna kadar ararız.
..."

demiş, helal olsun..

ngonge

Alıntı yapılan: seko - 29 March 2012, 16:55:01
En sonunda SporToto Anadolu Süper Ligini kurdurcaklar

Keşke öyle birşey olsa, malum 4 takım da "Süper Şike" ligini kursun  :)

samsunmania

29 March 2012, 19:20:06 #2028 Son düzenlenme: 29 March 2012, 19:25:20 samsunmania
Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 29 March 2012, 16:29:40
5 yıl ingilizler avrupaya gitmedi ertesi yıl şampiyon oldular diyo adam 5 sene gitmeyelim şikecilerle
beraber futbolumuz şaha kalkar değil mi?

aslında bu açıklama da ligin 22 takımlı olacağının ve kulüplere ceza verilmeyeceğinin de bir göstergesi.

Gazete arena haberi

http://www.gazetearena.com/haber_detay.asp?NewsId=5314

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsunmania - 29 March 2012, 19:20:06
aslında bu açıklama da ligin 22 takımlı olacağının ve kulüplere ceza verilmeyeceğinin de bir göstergesi.

cezayı göze alıyorlarsa neden 22 takıma çıkarsınlar ki ligi

samsunmania

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 29 March 2012, 19:25:20
cezayı göze alıyorlarsa neden 22 takıma çıkarsınlar ki ligi

dgipara daha çok maç yayınlayacak, avrupa fikstürü olmayan takımlar daha fazla maç yapacak ve para kazanacak, şikeden mağdur olan takımlar haklarını geri alacak.

Theofanis Gekas

sanmıyorum ama umarım öyle olur  :)

samsunmania

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 29 March 2012, 19:34:48
sanmıyorum ama umarım öyle olur  :)

Bu şikecileri düşürmezlerse s.s.olacak. Bak gör. Eğer olmazsa cinayeti göz göre göre işleyene beraat vermişler gibi olur. Ona da yapacak bir şey yok.

twitter

Ben de Mehmet Demirkol'un dediğini yazakcaktım şimdi.
Adamlar gitti 40 İtalyan'ı öldürdü ondan verdiler cezayı, biz?

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsunmania - 29 March 2012, 19:39:27
Bu şikecileri düşürmezlerse s.s.olacak. Bak gör. Eğer olmazsa cinayeti göz göre göre işleyene beraat vermişler gibi olur. Ona da yapacak bir şey yok.

Burası Türkiye  :evet:

samsunmania

29 March 2012, 19:44:09 #2035 Son düzenlenme: 29 March 2012, 19:48:02 samsunmania
Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 29 March 2012, 19:42:19
Burası Türkiye  :evet:

vallaha bu şikeyi inkar etmekten de daha abes olur ve bize hukuki bir hak doğurur.Bunula da zaten bunalmış federasyon kendini bunaltmaz daha fazla bence.

Bu ülkede %80 üç geyikleri tutuyorsa aklını mantığını kaybedecek, kendi şehrinin takımlarına sövecek kıvama gelmişlerse kim ne ...k yerse yesin,ceza yemeyeceklerse Samsunsporum fayda sağlasın. Gönül haktan hukuktan yana ama ortamı görüyoruz, çoktan bu 7 takımın düşmüş olması lazımken kurtarma operasyonları yapılıyor. Bize de bu bağlamda yarar sağlayan herşey mübahtır gözümde.

Theofanis Gekas

bekleyip görelim abi :) inşallah 1 2 ay sonra bak ben demiştim diyen,ben değil sen olursun  :--*

samsunmania

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 29 March 2012, 19:47:49
bekleyip görelim abi :) inşallah 1 2 ay sonra bak ben demiştim diyen,ben değil sen olursun  :--*

inşallah kardeşim. Bu iş o zamana da kalmaz bence.

ercan0655

TV deki açılamalar net adres göstermiyor mu arkadaşlar ne küme düşmesi ''7-8 takım düşerse futbol 10 yıl geri gider''
eeee. sonuç herkez olduğu yerde devam düşenlerden 2'si belli üçüncü büyük ihtimal .......... kırmızı beyazlı olacak,  yani şike operasyonundan bize hayır olmazdı olmadı da.

ahmetsefa55

şu başbakan her konuya atlamasa çok iyi olacak.
kredisini harcıyo haberi yok.
bi insan herşeyi en iyi bilebilir mi yahu ?
resmen kul hakkına göz yumuyorlar ya.
hey Allahım sen büyüksün