Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

isa55

Şike yapanlara para cezası ve puan silme verilecek, biz de düşeceğiz gibi geliyor bana. Her ihtimale karşı belki yetmeyecek olsa bile 39 puan yapmalıyız.

_Jack Daniels_

Şike yapan takımlar kimler bir aydınlatsanız  :evet:

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 24 March 2012, 13:39:35
Şike yapan takımlar kimler bir aydınlatsanız  :evet:

besik_tas fener_bahce buyuk_sehir manisa_spor miy_x sivas_spor trabzon_spor  ve Giresunspor

iste bu 8 Takima ceza gelecek ama ney kimse bilmiyor

karar 28.Mayis a ertelenmis

emre__ss

Mert

Bu ilhamın kaynağı nedir bilmiyorum ama şu an içimden bir ses  bu lig'te öyle ya da böyle kalacağız diyor.Fırtına öncesi sessizlik gibi umutlar tükenirken bir bakmışız ki alınan kararlar bizim lehimize olacak gibi sanki...

samsunluhakan

Alıntı yapılan: Mert - 25 March 2012, 00:49:39
Bu ilhamın kaynağı nedir bilmiyorum ama şu an içimden bir ses  bu lig'te öyle ya da böyle kalacağız diyor.Fırtına öncesi sessizlik gibi umutlar tükenirken bir bakmışız ki alınan kararlar bizim lehimize olacak gibi sanki...

inşallah kardeşim tek temennimiz

buonanotte

Yinede ümitlenip daha sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Belki de bu yüzden şike haberlerini de hiç takip etmiyorum.

feveran

kaynak sağlam

-6 puan' söylentisi

Edinilen bilgilere göre UEFA hâlâ eksi puan cezasına sıcak bakıyor ve düşme cezasının uygulanmaması noktasında. Ancak bu tavrını sürdürmesi için TFF'nin kararını bir an önce almasını istiyor. Bu arada suçlu bulunan kulüplere şikeye konu olan maç başına -6 puan cezası verilmsi yüksek sesle konuşuluyor.

hangı takım kaç maçdan şike yapmışdı bılgısı olan varmı

elexir

ne olursa olsun 39 puan yapmalıyız, tabi bu futbolcular ile nasıl our bilmiyorum :(

bluegreen55

aslında işin çözümü basit,
Ankaragücü  puan silinsede kurtulmuyo zaten 1. Ankaragücü düşer.
Manisaspor puan silinmesede düşüyo zaten. puanları düşecekler arasında Manisada var.2. olarak Manisanın düşüşü garanti.
Mersin İdmanyurdu şikeyi 1. ligde yaptığı için 2. lige düşmesi söz konusuydu.3. olarakda Mersinin 1. lige düşmesi mantıklı...
Kaldıki birde ibb var ki süper ligde olmasada olur onlardan sil 18 puan onlar düşsün..
Bu kadar basit çözümler var.İnsanlarda bu kadar salak değil heralde.
Yada bizi düşürüp bir enayi biz olmayız heralde..Başkanımız tablo buyken susmamıştır heralde...

samsunmania

Bu ligde biz düşüp de bu herifler seneye oynarsa adalet madalet biter aga. Zamanında karar verselerdi biz başka rakiplerle oynamış olacaktık. febe, sivas, ibb, mersin yerine hazır olmayan veya maddi imkanları kısıtlı bank asya takımları ile oynayacaktık ligi. Onlar çıkacaktı süper lige şikecilerin yerine. Eğer hakkımız yenirse de başkan ve yön.kurulu her türlü mahkemeye başvurmalı biz de kamuoyu olşturmalıyız.

GurbetciFanatik

mesut bakkal bile demis ya seneye 22 Takim olursa bu sene düsme olmazsa.
Insallah bildigin bisey vardir Hocam.

Desiqner

22 Takım olacaksa bile son dakikaya kadar reddedecekler.Yoksa zaten ligin bir anlamı kalmaz.Mücadele vs. herşey biter.Ben olacağını düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı...

5trawberry

Maçtan sonra dışarda, Atilla bu takım düş-mee-yee-cek diye inatla söylüyordu.
Adamın içerde tanıdıkları var demek ki :D

furkan5534

Alıntı yapılan: 5trawberry - 26 March 2012, 01:29:07
Maçtan sonra dışarda, Atilla bu takım düş-mee-yee-cek diye inatla söylüyordu.
Adamın içerde tanıdıkları var demek ki :D

ınsallahhhhh