Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

jean

Stelea

21 March 2012, 13:58:53 #1921 Son düzenlenme: 21 March 2012, 14:04:19 Stelea
Alıntı yapılan: CurvaSs - 21 March 2012, 13:14:27
başkanı çok seviyorum ama keşke hiç yd'yi desteklemeseydi. desteklemesinin nedeni ne olursa olsun hiçbir zaman içime sinmeyecek bu durum.

desteklemesinin nedeni Samsunsporumuzun zerre kadar cıkarı icinse eğer değil içime tüm dünyama siner bu durum vallahi.

Stelea

Alıntı'TFF hızlıca karar almalı'

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino basın toplantısı düzenledi. Infantino şikeye sıfır tölerans vurgusu yaparken, TFF'yi şike süreciyle ilgili kararları hızlı bir şekilde almaya davet etti.

ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 13:56 TSİ 21 Mart. 2012 Çarşamba
UEFA Yönetim Kurulu Toplantısı, İstanbul Conrad Oteli'nde tamamlandı. Toplantının ardından UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino basın toplantısı düzenledi. Infantino şikeye sıfır tölerans vurgusu yaparken, TFF'yi şike süreciyle ilgili kararları hızlı bir şekilde almaya davet etti.

"58. maddenin durumu ne olursa olsun, önemli olan doğru kararların alınması" diyen Infantino, "Anladığım kadarıyla Türkiye'de oldukça delil ortaya çıkmış. UEFA'nın politikası şikeye karşı sıfır toleranstır. Türkiye'de yerel mahkemeler ve yargı gerekeni yapacaktır" dedi.

'TFF F.BAHÇE'Yİ İHRAÇ ETTİ, BİZ TRABZONSPOR'U ÇAĞIRDIK'
Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un nasıl alındığı sorusunu da cevaplayan Infantino, "Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından vazgeçti, biz de sıralamaya bakarak ikinciyi çağırdık" diye konuştu.

"UEFA'ya göre Türkiye Ligi'nin şampiyonu kimdir?" sorusu üzerine ise Infantino, "Türkiye liginin birincisini belirlemek UEFA'nın işi değil" yanıtını verdi.

'TFF KARARLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE ALMALI'
UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, 3 Temmuz'da başlayan süreçte TFF'nin henüz bir karar almamasına da atıfta bulundu ve "Disiplin kararlarının Türk Futbol Federasyonu tarafından alınması lazım ve hızlı bir şekilde alınması lazım" diye konuştu.

Infantino sözlerini "Biz kimseyi hapse atmayız, bunu da düşünmeyiz. Bu ancak yerel mahkemelerin vereceği kararlar. Biz sadece men cezası veririz" diye sürdürdü.

'GÖREVDEN ALDIĞIMIZ FEDERASYON BAŞKANLARI OLDU'
"Eğer TFF bir karar almazsa Türk takımlarının Avrupa kupalarına alınmaması gibi durum söz konusu olabilir mi?" şeklindeki bir soruya ise Infantino şu yanıtı verdi: "Bu durumda UEFA Disiplin komitesi ne karar alır bilemem. Ama UEFA tarafından görevden alınan federasyon başkanları oldu. Ancak şu anda gündemde böyle birşey yok."

http://www.ntvmsnbc.com/id/25332564

hadi bakalım çabuk olun!!

GurbetciFanatik

yeter ya bi karar verin artik.
Lig sonunu beklicek bunlar bu gidislen, hatda playy off bitene kadar beklerken.
O zamana kadar bari yönetim elimizdeki 4-5 ise yarayan futbolculari kacirmasin

burakbas

umutlarım biraz daha yeşerdi. ne olursa olsun bu ligde kalalım !

minci

Bence yakında Yıldırım Demirören başkanlıktan istifa edecek. UEFA hiç taviz vermiyor.

millwall

adamdan kan alırlar kamil kan.
bu kel dayı baya bi' ünite alacak gibi.deliller yeterli dedi verdi manyeli.tayyip abileri bile yumuşatamamış.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: millwall - 21 March 2012, 23:28:02
adamdan kan alırlar kamil kan.
bu kel dayı baya bi' ünite alacak gibi.deliller yeterli dedi verdi manyeli.tayyip abileri bile yumuşatamamış.

söyle yazdiginiz nasil ümitleniyorum ah bi bilseniz
agzinizdan degilde parmaklariniz bal damliyor :D

Mert

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 21 March 2012, 23:46:49
söyle yazdiginiz nasil ümitleniyorum ah bi bilseniz
agzinizdan degilde parmaklariniz bal damliyor :D

Abi şu sayfada yorumlarını ne zamandan beri takip ediyorum belki de aramızda en ümitlisi sensin.İnşallah kalırız da ümitlerin boşa gitmez.Ne yalan söyleyeyim ben de ümitliyim.Belki futbol bakımından haketmiyor olabiliriz ama o 5 sene aklıma geldikçe öyle ya da böyle kalalım diyorum.

Theofanis Gekas

boşuna umutlanmayın bence bizim lehimize hiçbirşey olmayacağına adım gibi eminim

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Mert - 21 March 2012, 23:52:58
Abi şu sayfada yorumlarını ne zamandan beri takip ediyorum belki de aramızda en ümitlisi sensin.İnşallah kalırız da ümitlerin boşa gitmez.Ne yalan söyleyeyim ben de ümitliyim.Belki futbol bakımından haketmiyor olabiliriz ama o 5 sene aklıma geldikçe öyle ya da böyle kalalım diyorum.

Ümitliyim son düdük calinana kadar ümitliyim ve insallah hakli cikacagim.
Sende haklisin futbolumuzlan gercekten haketmiyoruz belki ama
bizden fazla haketmeyenler var bu ligde onun icin hakli haksiz fazla
umrumda degil. Bu seneyi atlatalim gelecegimiz parlak ama bu seneyi iste.
Bu arada yorumlarimi takip etdigin icin tsk ediyorum kendimi biranda spor yazari gibi hissetdim :D :D :D

FaTiH_HaN

Bu keli ben birine benzetir gibi oldum ya brazz..'daki forvet değil mi bu adam  ;D Filmlerindeki gibi cezalandırırsa amatöre kadar yolu var fenerin  ;D

Sercan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 22 March 2012, 09:42:45
Bu keli ben birine benzetir gibi oldum ya brazz..'daki forvet değil mi bu adam  ;D Filmlerindeki gibi cezalandırırsa amatöre kadar yolu var fenerin  ;D

ayıp ayıp  :D :D

FaTiH_HaN

55_samsun_55

başbakan 'kulüpler ceza almamalı' dedi bu işi de bölece kapattılar malesef bu saatten sonra bişey olmaz