Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 31 January 2012, 17:53:51
M.Ali Aydınlar bıraktıysa FB küme düşürülebilir. İlk anda aklıma gelen şey bu oldu.

Bu da ilginç bir yorum oldu, hiç böyle düşünmemiştim...

cezayir55

bence tam tersi fenerbahce zaman kazansin diye istifa etti

yirmiuc

Ben de tam tersini düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaşın istediği oldu, şubat ayında seçime gidilecekmiş.

ali ihsan

Goksel Gumusdagin da adi gectigi icin biraktirdilar o zaman.Lutfi Aribogan vekalet edecek demektir bu.Kume dusme kesinlesti o halde

Sol Açık

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 31 January 2012, 17:57:03
Goksel Gumusdagin da adi gectigi icin biraktirdilar o zaman.Lutfi Aribogan vekalet edecek demektir bu.Kume dusme kesinlesti o halde

Lütfi Arıboğan da istifa etti!

GurbetciFanatik

Basin Sagolsun Türk Futbolu :(

Bu demektir ki ikinci sinif olan Ülke futbolumuz artik ücüncü sinif olmustur.

Bi 58.Maddeye uygalamamak icin Türk futbolun geldigi noktaya bakin, yazik yazik.

En kiza zamanda biri cikmazsa ihale düser marka düser gelirler düser ve cogu Takim iflas bayragini ceker arkadaslar.

Bize gelince artik hersey kendi elimizde ama artik bu Ligdede kalmak ne kadar mantikli onuda bilmiyorum artik.
Hersey sil bastan olcak galiba Etik Kurulu Tahkim Federasyon hepsi yeniden secilcek.
Karai vermek aylar sürecek belki.

Kisaca bu ise ben bi
YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHH
cekerim, kahpe bizansin köpekleri.

isa55

adam iyilik yapmak istedik ancak yapacak bir şey kalmadı, kanun neyse uygulayacağız dedi. Önündeki yönetmeliği uygulayamıyor korkak

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 31 January 2012, 17:57:03

Lütfü Aribogan´da istifa etmis. Hüsnü Güreli vekalet edecek.

berusa55

UEFA, TFF'yi baaaaaaaaaaaaaas!  :kafa:

isa55

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 31 January 2012, 17:53:51
M.Ali Aydınlar bıraktıysa FB küme düşürülebilir. İlk anda aklıma gelen şey bu oldu.

FB'yi düşüren Başkan olmak istemem gibi birşey söylemişti vede öyle olacak galiba...

cezayir55

bu is dahada karisir bu ligin bitmesi cok zor

babasamsunlu

şu ligi bitirin bu seneyi oynanmamış kabul edin.hepimiz rahata erelim.
en baştan yapılması gerekn bu seneyi hiç başlatmamaktı..

designer_55

super ligden her sene 3 takim duser...eger sikeden takim dusecekse alt siradaki takimlar onlarin yerine ligde kalir.
3 ten fazla sikeden dusen takim olursa ikinci ligden takim almaya baslanir. Eger gecen sene dusen takimlarin haklari varsa onlar duruma gore degerlendirir, ancak super ligdeki takimlari etkilemez.Yani ligdeki takim sayisi 18 den fazla olabilir.
avrupa da boyledir...Turkiyede boyle olmalidir

isa55

Bu sene böyle geçer, seneye de yeni formül bulurlar, kardeş payı yaparlar kendi aralarında.
Allah'ım yardım et, et de şu puanları toplayalım.