Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

cembaba

Bana sorarsanız da bu federasyon bir karar falan alamaz. Korkak herifler.

isyan

Minimum -12 puan silme miktarini, eksi 6 ya indirecekler bakin görün

ismail

bizim yönetim niye değiştirilmesi tarafında? 1 saatlik araya imza atan 10 başkandan birisi kazım yılmaz

ahmetsefa55

kazım yılmazı yonlendıren ısım adnan sezgındır dıye tahmın edıyorum.

Ollivanders

King Of The North

Kim şike yaptıysa düşsün, puan silmek de ne oluyor, zaten puan silme olayına çoğu klüp sıcak bakmıyor, Konyaspor bile beni süper lige alın diye başvuru yaptı, nasıl çıkacaklar işin içinden bilemem ama çok baş ağrıyacak. Bakalım bugün ne karar çıkacak toplantıdan, herkes merakla bekliyor...

celebi

yirmiuc

26 January 2012, 15:54:58 #1402 Son düzenlenme: 26 January 2012, 16:00:47 yirmiuc
Alıntı yapılan: isyan - 26 January 2012, 13:24:17
Minimum -12 puan silme miktarini, eksi 6 ya indirecekler bakin görün

bana da öyle geliyor. sene sonunda oluşacak puan durumuna göre bir düzenleme yapacaklar sanırım.
ne hikmetse şikede adı geçen takımlar bu sezon çok iyiler..

özkan

26 January 2012, 15:56:48 #1403 Son düzenlenme: 26 January 2012, 16:14:18 özkan
ya herşeyi geç,kümülatife bak.Şike var,suç var,belge var,ama fener yaptığı için bikerelik af..Bak bak..Ondan sonra hukuk devletiyiz,geç geç..Büyüğün hukuk kurallarından bile daha büyük olduğu bir ülkede bu işler nasıl olacak peki böyle ?

ngonge

evet yirmiuc, şikeye karışan takımların maşallah 30'dan aşağı puanları yok...

5trawberry

Genel kurul bile taraflı, onun bunun evlatları..  :kafa:

adamı konuşturtmadılar

isyan

5trawberry

5trawberry

Nedim boş laf yapıyor..

altay başkanı çıktı, direk salladı şikecilere, ahlaksızsınız dedi, yaptıklarınızı eşinize çocuklarınıza evde nasıl anlatacaksınız, para ve ahlak kavramı bakımından size güvenmiyoruz sınıfta kaldınız dedi..

adamı susturdular, mevkini bil dediler..

Yıldırım Demirörende Fenerbahçemiz dedi konuşmasında..

Şikeciler birlik oldu.

cembaba

Hiç bir şey çıkmadı bana göre. Çünkü Yıldırım Demirören tek başına karar alamaz. Kulüpler Birliği kararı aynen geçecek

Mahkeme sonucuna göre kararlar alacaklar. Küme düşme kalkmayacak. Zaten 14 Şubat'ta Aziz Yıldırım mahkemeye çıkıyor. Kararlar açıklanır.

Bizim cepheden bakmak gerekirse, bunlarla ligde kalmak istemem. Adam gibi çıkıp oynamamız gerekiyor. Dün de şerefimizle, bugün de...