Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Serkan

Böylemi kalacağız biz lig'de : (

Shane_Falco

Bu olaya güvenmemek lazım.Bunlar bi yolunu bulur her şeyi kılıfına göre ayarlarlar üstümüze düşeni yapmamız seri maçlar kazanıp alabildiğimiz kadar takımı altımıza almamız lazım.

cany

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 20 January 2012, 18:03:33
Böylemi kalacağız biz lig'de : (
hayır abi biz kalmışız kalmamışız geçtim onu da ;
altayın , kasımpaşanın bucanın konyanın yenen hakkı nolacak ?
bunlar direk etkilenenler , peki dolaylı yoldan etkilenen bütün takımlar ?
inanılır gibi değil buna birinin dur demesi gerekiyo !

Serkan

Ligin altını üstüne getirdiler ; Birilerine Avrupa ile lig Şampiyonluğu garantisi diğerine kupa söz'ü

Bunun altından kalkamaz bu federasyon;

Harbiden hukuk devletiymişiz...

Ollivanders

Pislige batan takımların yerine biz kalalım tabi seko. Boyle kalmak yakışmıyor ama en azından adaletsizlik yapıp pislige bulaşmadık. Gonul isterdi ki vura vur kalalım ligte ama buna da şükür derim ben. Çünkü çok kotuyuz.:(

Twitter da şöyle birşey var ;

58. degismiyor, ancak şike yapan veya teşebbus eden 1 mac icin minimum -12 siliniyor. 2 ve daha faxla maclar icin -24, -36 ceza olacak

Serkan

tabi kalmasına kalalım ama keşke kendi bileğimizin hakkıyla kalsaydık Neyse;

Ee şimdi ne olacak federasyon puan silicem diyor diğeri yarım puan silemezsiniz diyor; normal sürede yargı ne diyor bu duruma selo?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico - 20 January 2012, 18:09:16
Twitter da şöyle birşey var ;

58. degismiyor, ancak şike yapan veya teşebbus eden 1 mac icin minimum -12 siliniyor. 2 ve daha faxla maclar icin -24, -36 ceza olacak

fenerın 19 macı şüpheli.
bu söylediğine göre fener küme düşer kardeşim.
yalan haberdir bu  ;)

Ollivanders

Seko normal de biliyorsun 58.madde uygulanmalı. Ama sorun şu ki bizim TFF nin bunu uygulamaya ne yüreği var ne de çapı... Bana da pek inandırıcı gelmedi ama bunu yazan Sabah gazetesi muhabiri fatih doğan. Twitter  dan bakabilirsiniz.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Serkan - 20 January 2012, 18:12:35
tabi kalmasına kalalım ama keşke kendi bileğimizin hakkıyla kalsaydık Neyse;

Ee şimdi ne olacak federasyon puan silicem diyor diğeri yarım puan silemezsiniz diyor; normal sürede yargı ne diyor bu duruma selo?

O diğeri kim oluyor da kendini ne sanıyor da yarım puan dahi silemezsin diyor olaya bak...

Serkan

Bilmem ona sormak lazım şimdi ben ne desem boş olur ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 20 January 2012, 18:15:35
O diğeri kim oluyor da kendini ne sanıyor da yarım puan dahi silemezsin diyor olaya bak...
nihat özdemir çok haklı.
ortada açık bariz bir 58. madde var ; şikeye teşebbüse bile küme düşme cezası veren...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Serkan - 20 January 2012, 18:17:06
Bilmem ona sormak lazım şimdi ben ne desem boş olur ?

Sana yönelik yazmamıştım hocam biraz öyle olmuş sanırım kusura bakma :)

Serkan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 20 January 2012, 18:18:59
Sana yönelik yazmamıştım hocam biraz öyle olmuş sanırım kusura bakma :)

Önemli değil müdür  (=

Serkan

Ya benim kafamı şu karıştırıyor bu adamlar düşecekse sow gibi bir adama servet ödeyip neden alır ki ?