Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 December 2011, 00:32:31

iddianamenin giresun-miy kısmı ile ilgili bölümünün ufak bi parçası.. daha ne olması lazım..

@muhalif

Babacan başka ne yazması lazım?

isyan

Son sayfada Manisa yaziyor, karistirmislar galiba

brigand

Tiksindirdiler iyice. Şike dışında kalan kulüplerin taraftarları bir türlü organize olup tepki koyamadılar ortaya. Bizde sesimizi çıkaramadık. Yönetici düzeyinde zaten bütün takımlar iyice uşak olmuş. 5 kuruş paraya bu ülkede az olan futbolu da bitirecekler içleri rahat edecek. Bu arada her fırsatta yargı,yasa diye kendini yırtan kamu idaresi de  bu olay karşısında neden böyle bir tavır takındı merak ediyorum. Duyumlar bu kararın alınmasında hükümetin  de etkisi olduğu.Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış belki de çok sonra belli olacak. Yazıklar olsun hepinize >:(

FaTiH_HaN

Biz neyin mücadelesini veriyoruz, şampiyon olan şikeyle, kümede kalan şikeyle, avrupaya giden şikeyle şimdi 1 puan ile küme düşersek ne olacak, adaletinizi .... tff...

Ollivanders

fenerbahçe ile bursa itiraz etmişler bu duruma. Gerisi onaylamış . Heyt be Anadolu diye övündügümüz başarılı olmalarını istedigimiz takımlara bak. Onun bunun kuklaları olmuşlar. Helal olsun hepinize.

isyan

Birde dikkatimi ceken puan silme play-offtan önce yapilacak yane normal sezon bitince.
Dileyim $ikeyle adi karisan takim bizim 14 puan önümüzde "Ben Samsun'u sevmem $ike yapan x-takima 13 puan ceza verelim, onlar ligde kalsin" mi diyecekler onu merak ediyorum.

ahmetsefa55

ben daha once yazmıstım o 8 takımı ama bulamadım o postumu.
içinde mersin yok.hatta gecen m.ali aydınlar uefa'yla gorustukten sonra yazılmıstı.
bulacam ama arıyorum

cany

Şunlardan puan silinse de üst sıralara çıkıp rahatlasak bi an önce be

cembaba

Alıntı"Yarım puan bile silinemez"
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Spor Toto Süper Lig kulüpleri yöneticilerinin gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ''Biz herhangi bir şekilde, herhangi bir yolla Fenerbahçe'den yarım puan dahi kesilmesi, para cezası verilmesi veya UEFA'nın federasyona dikte ettiği hiçbir kararı kabul etmiyoruz'' dedi. Özdemir ayrıca 58. maddenin de uygulanmasını istediklerini bildirdi.

ahmetsefa55

AlıntıİŞTE ŞİKE DOSYASINDA ADI GEÇEN 8 TAKIM

Fenerbahçe, Beşiktaş, Manissaspor, Trabzonspor, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19725475.asp

buldum işte.

Ollivanders

Manisa degil Mersindir bence. Manisa hakkında hiçbir kimse gözaltına alındı mı ? Ben hatırlamıyorum.Giresun varsa Mersindir o

sosaka

bizim başkanda hiçbirşeye itiraz etmiyor
acaba güvendiği birşey mi var bizim bilmediğimiz

isyan

Aynen yanlis yazilmistir bencede

ahmetsefa55

onu bilemiyorum kardeşim.
bende şaşırmıştım.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Serpico - 20 January 2012, 18:00:19
Manisa degil Mersindir bence. Manisa hakkında hiçbir kimse gözaltına alındı mı ? Ben hatırlamıyorum.Giresun varsa Mersindir o

Hikmet Karaman bir ara ifade vermeye gitmişti belki o olabilir.