Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 December 2011, 16:28:04
iddianameyi okuyan var mı bilmiyorum da benim ilgi alanım oldugundan baktım biraz ve spor hukukcularıyla gorusme imkanım oldu.. Mersin sike yaptıgı en bariz olan takım, fb den önce dusecekler sırasındalar hem de.. Yalandan kendilerini kandırmasınlar..

Ayrıca tum hukukcular bu isin sonunda kume dusme olması gerektiginde fikir birligi yapmıs haldeler, tum bunlara ragmen kume dusurmezlerse infial yaratır futbolda..

Vala ben okuyorum iddianame ara ara şu aralar 150. sayfaya geldim işte şu anlık ağırlık Giresunspor ve Olgun Peker üzerinde.Açıkcası şu Aziz Yıldırımın ve Mersin'in kısımlarını merak ediyorum.

İddianamenin ara ara yerlerine saçma sapan telefon görüşmelerini bile yazmışlar.Beklemedeyiz bakalım hep birlikte hocam...

maraton

şimdi bir tespit yapalım, konu geçen seneye ait olduğu için geçen sene küme düşen 3 takım otomatik olarak lige gelir bu nedenle bize yaraması için işlerin çoook karışması gerekir !!!

AntZ

12 December 2011, 19:15:56 #1157 Son düzenlenme: 12 December 2011, 19:19:00 AntZ
Alıntı yapılan: maraton - 12 December 2011, 18:19:16
şimdi bir tespit yapalım, konu geçen seneye ait olduğu için geçen sene küme düşen 3 takım otomatik olarak lige gelir bu nedenle bize yaraması için işlerin çoook karışması gerekir !!!

Ve Mersin direkt TFF 2. lige gideceği için Geçen sene 3. olan Gaziantep B.B. nin Mersin'in yerine çıkması gerekiyor...
(Ayrıca Altay'ın da Bank Asya ya dönmesi gerekir bu durumda)

Bize bu hafta Samsun kümeye diye bağıranların daha da alt lige gidecek olması ne garip.

Değiştirin o pankartı;
"Cehennem bomboş çünkü bütün şeytanlar TFF 2. Ligde"  :D

epçeli köylü

Erman toroğlu geçen programda şöyle dedi. Geçen seneki lig oynanmamış sayılacak.Küme düşme bu dönemden itibaren kaldırılacak.Yani kimse şikeden düşmeyecek.Bu sene alttan son 3 düşecek.Tescil olmayan ligdeki düşenler yani geçen seneki düşenler tekrar süper lige alınacak.Takım sayısı zaten artırılmak isteniyordu bu vesile olacak.Şampiyonlar ligi ve uefaya gidenler ne olacak onlar kara kara düşündürüyor..Yani fazla umutlanmayalım şikeden düşmeleri beklersek daha çok bekleyebiliriz...

AntZ

12 December 2011, 19:51:39 #1159 Son düzenlenme: 12 December 2011, 19:58:09 AntZ
Küme düşmeye Türk adaleti ya da savcılar değilde M.Ali Aydınlar federasyonu karar verdiğine göre bende meseleye hukuki yönden bakıp ümitlenme taraftarı değilim. Hukuğa ve adalete güvenimiz sonsuz ama hukuk kurallarını uygulayan her ne kadar hakim ve savcılar olsa da, bu kuralları koyan ve değiştiren siyasilerdir. Hukukçu arkadaşlar menoktakar ve Sayın tonton pardon maraton başkanım siz dağılabilirsiniz, bilir kişi olarak siyasetle ilgilenen arkadaşlar görüşlerini açıklasınlar lütfen   :rulet:

samsunmania

vallaha onu bunu bilmem. Transferin bitmesine birkaç gün kala haftada 2 maç,play off geyiği çıktı. Hiçbir takım buna hazırlıklı değildi. hele bizim gibi yeni çıkanlar için tam bir fiyaskoydu. Şanslı olanlar yürüdü, şanssız veya transferde karavana yapanlar çuvalladı. Mağduriyet her türlü var ve 58.madde çok açık. Kamu vicdanı sızlar bunu değiştirirlerse. o zaman ligi 24 takım yapıp her çarşamba cuma maç koysunlar İngiltere gibi. Digitürk de fazla para versin paso maça gidelim.

AntZ

Kamu vicdanı dediğin şey ne abi? Yenir mi içilir mi? Önemi var mı? Kaç para ediyo? Fenere yarayan birşey mi? Digitürk ün gelirini etkiler mi? 58. madde çok açıksa değişecek ilk madde o demekki.  ;)

samsunmania

Alıntı yapılan: AntZ - 12 December 2011, 20:12:39
Kamu vicdanı dediğin şey ne abi? Yenir mi içilir mi? Önemi var mı? Kaç para ediyo? Fenere yarayan birşey mi? Digitürk ün gelirini etkiler mi? 58. madde çok açıksa değişecek ilk madde o demekki.  ;)

O zaman şike cezalarına da şike karışacak desene. :x(( :x((
Kimi neye inandıracaklar sonra? Vallaha top mop oynamaya gerek yok o zaman. Cezasızsa biz de yapalıma gelir bu iş.

yirmiuc

Ayberk

Tayfur ve Serdal Adalı'ya tahliye kararı çıktı her rakibimize bizim maçımızdan önce piyango çıkmasa olmaz :x(( :kafa: :kafa: :kafa:

ahmetsefa55

Türkiye'deki şike davası devam ederken, basında, şike suçundan küme düşmenin kaldırılması yönünde taleplerin olduğu haberleri yer almıştı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan UEFA yetkilisi, TFF'nin kendi içinde alacağı bir kararın UEFA'yı ilgilendirmediğini ifade ederek, "TFF'nin kendi içinde alacağı kararlar UEFA'yı ilgilendirmez. Ancak UEFA'yı ilgilendiren konuların başında, UEFA'nın terpit ettiği müsabakalar vardır. Örneğin, Avrupa kupalarında yapılan şike kokan maçlar ya da oyuncuların dopingli çıkması. Bizi bunlar ilgilendiriyor. TFF'nin aldığı konular onları ilgilendirir. Küme düşürülüp düşürülmeyeceği de Federasyon'un kararıdır" dedi.

http://www.htspor.com/futbol/haber/696488-uefadan-kume-dusme-aciklamasi

supernatural_55

İbrahim Akın suç üstü yakalanmış serbest bırakılıyor,yarın küme düşürme kaldırılsa ne olacak,nasıl bi tepki bekleniyor,uefa da açıklamayı yaptı oradan da sorun yok,yavaştan ayarı veriyorlar bir zemin hazırlamak adına..Sonuç olarak küme düşmeyiz şike olayı var diye düşünen kulüp içinde yoktur inşallah..

Theofanis Gekas

serbest kalanlara şaşırmadım bekliyordum,bu işin asıl amacı malesef siyasidir.futbolu temizleme hikaye

GurbetciFanatik

dedimya bizim isimiz TFF kaldiyasa petkovice kalsin daha iyi.

yani her koyun kendi bacagindan asilir.
Biz adam gibi oynayip yerinde transferler yapip öyle ligde kalacagiz.
Bunlarin ipiyle kuyuya inilmez.Hersey kendi elimizde olacak.

lakin bu takimlarin hicbiri küme düsürülmese ve biz düsersek ben o zaman o Adeletin icine edeyim.

Bu arada Suat Kilic sen ne is yaparsin dicem, gelme o zaman Samsuna.
Her Takim düsebilir normaldir ama böyle degil.
istanbul yalakalrini kurtarcam diye biz gidersek o koyar bana.

**KaR6**

iddianamenin giresun-miy kısmı ile ilgili bölümünün ufak bi parçası.. daha ne olması lazım..