Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

engin55

Son maddede ki adnan sezgin bizim adnan mı?

Musti

Evet o ama somut delil elde edilemediği için bir şey yok. Ayrıca geçen sene bizim Rize ile yaptığımız maçta da Rizesporlu Koray Avcı'nın adı geçiyor ama yeterli delil olamdığı için ona da bir şey olmayacak.

davidsavage

09 December 2011, 20:07:19 #1112 Son düzenlenme: 09 December 2011, 20:11:37 davidsavage
Para ve çizgili poşet

Şekip Mosturoğlu'ndan ESK-TS maçına teşvik primi gittiğinin itirafı

Iddianamede adı geçen İbrahim Akın ve Yusuf Turanlı ile iligli resimler

samsunmania

Karar sezon sonu. Yeni sezon için değil bu sezon için sezon sonu. Yayıncı kuruluş düşünülerek şimdi karar verilmiyor. Mutlaka düşürme olması gerekiyor. belki de lig tescil edilmeyecek. Belki ligden düşen sayısı ile ilgili bir matematik yapıp karar verecekler. Kulüpler birliği toplantılarında mutlaka bunlar görüşümüştür. Ben bu kadar petkoya sabırın nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. İnşallah da böyledir. çünkü biz de mağdur olduk. Kadromuzu tam takviye etmeden haftada 2 maç, play off saçmalıklarına maruz kaldık.

cembaba

TFF direk sınıfta kaldı. Tek yaptıkları olumlu hamle, Abdullah Avcı'nın Milli Takım T.Direktörlüğüdür.

ngonge

Bence bu sezon iptal edilecek. Eğer sezon sonunu beklerlerse başka bir çareleri de yok. Bu sezonki ligin şike yapmış takımlarla oynanmış olması demek ligin tescillenmesine engel olur.

Nereden bakarsak bakalım toparlanması çok zor bir hadise, TFF tam manasıyla işleri s. sıvadı.

Benim tahminim, gelecek yıl içinde şike yapan takımlar düşürülüp, Bank Asya'dan gelenler lige dahil edilecek. Petkoviç'in sürekli geleceğe ümitle bakıyoruz demesi de ondan, takımı gelecek sezona hazırlıyor maçları hazırlık maçı olarak görüyor.   :D

binikalamadım

iddianame mahkeme tarafından kabul edildiğine göre küme düşürmeleri yapmak zorunda değiller mi ?

jean

ins bu yili tecil etmezler bizde ligde kaliriz tek umudumu bu sike olayina bagladim ne yazikki turkiye burasi yinede cok buyuk kararlar cikacagini sanmiyorum bakmisin hicbirsey olmamis gibi devam ediyor hersey

kalptenþimþek

09 December 2011, 21:58:34 #1118 Son düzenlenme: 10 December 2011, 22:24:02 kalptenþimþek
Çok istikrarlı bir ligimiz var!! 15. haftasına geldiğimiz ligimizde, kulüp yönetimleri hiç bir sezon görülmemiş bir duruş sergileyerek teknik adamlarına sahip çıktılar!!? Ligin 1. haftasında başlayıp 15. haftayı göremeyen teknik direktörler; yönetimlerinin sahip çıkmalarına rağmen tamamen kendi istekleri ile istifa eden Tolunay Kafkas ve Yücel İldiz?!..

Bu kadar istikrar çok fazla gelmiyor mu??..

Bu sezon gerçekten yalan mı bir lig oynuyoruz??..

iddaanamede adı geçen takımlar dışında bu sezon düşecek takım yok mu gerçekten ..herkese kapalı kapılar ardında bir şeyler mi vaadedilmiş??
Fenerbahçe'ye; azizin özgürlüğü ve cezasız avrupa karşılığında bir yıl bankasya nostaljisi mi??
trabzona; avrupa cezası ihtimaline karşılık hiç bir zaman gidemeyeceği rüya gibi bir şampiyonlar ligi tatili ve olursa şampiyonluk, olmadı eksili süperlig garantisi mi??...
beşiktaşa;  "sesini çıkartmazsan hiç bir şey olmayacak" formülü yanında eksi başlangıçlı bir süper lig mi??
sivasa, mecnun başkan çıkacak bankasyada sizi kurtaracak garantisi mi??
mersine; senin asıl yerin kırmızı gurup ama sana da altın tepside bank asya mı??
süper ligdeki diğer takımlara; hep birlikte gelecek sezonu yapmak istiyorsak aman rolünüzü güzel oynayın!! yoksa yapımcımız 17. bölümde kaçar gider topumuz yayından kalkarız ona göre mi??
digitürke; seneye en senaryolusundan bankasyasüperligli kol gibi bir paket garantisi mi??

feveran

Alıntı yapılan: Musti - 09 December 2011, 19:17:05
Evet o ama somut delil elde edilemediği için bir şey yok. Ayrıca geçen sene bizim Rize ile yaptığımız maçta da Rizesporlu Koray Avcı'nın adı geçiyor ama yeterli delil olamdığı için ona da bir şey olmayacak.

ewt o maçda koray cok ıyı oynadı sezon boyu öyle performans sergılememişti çok dikkatimi ektydi

ahmetsefa55

twitter

ben de biraz umutlandım aynısı italya'da da olmuştu

ilk sezon şampiyonluğu inter'e verdiler (trabzon olacak gibi duruyor iddianameye göre)
ikinci sezon tescil edilmemişti

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: muhalif - 09 December 2011, 22:08:55
güzel yazmışsın ferhat abi.
petkoviçin kovulmamasından ilham aldım :)

mehmet yılmaz

Ferhat hocam, aynıyla katılıyorum sana.

Ömer Seyfettin'in Yüksek Ökçeler'ini andırıyor Türk futbolunun şu hali..
Kısa bir hikayedir, tavsiye ederim.

beşnumara

İddianameyi indirdim okuyorum şimdi de giresun ile mersin her türlü gidici şuan okuduğum kadarıyla.Ayrıca bazı şahıslar var ki onlar neden içeri girmedi de dışarda geziyorlar diye düşünmeden edemiyor.