Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

cembaba

Tek umudum bu kaldı zaten yoksa, Petkoviç düşürecek bizi.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 December 2011, 23:15:43

TFF yani bizim teknik direktör daha iyi isi biliyor o hic olmazsa düsürmicek takimi :deli: :deli:

kalptenþimþek

federasyon niçin düşünüyor ki?! versinler petkoviçe yetkiyi, değil yedi takımı tüm süper ligi ince ince düşürür... aslanım benim.. >l<

55__Gurbet__55

Telegol'de Fbnin avukati Emin Öztürk canli yayin'da. Fenerbahce kendine yakisan bir avukat bulmus. Artisin teki ya.

mehmet yılmaz

İddianamede ismi geçenlerden birisi de teknik direktör Hikmet Karaman. Dolayısıyla onun da tedbiri var ve futboldan uzak kalmak zorunda.

epçeli köylü

Alıntı yapılan: samsuni - 05 December 2011, 00:33:20
İddianamede ismi geçenlerden birisi de teknik direktör Hikmet Karaman. Dolayısıyla onun da tedbiri var ve futboldan uzak kalmak zorunda.

En çok buna üzüldüm. Belkide ondan kovmuyorlar petkoviçi.Durum netleşsin diye....

GurbetciFanatik

Yada bizi Petkovic temiz düsürsün diye.
Adam tesvik de yapmaz hile de , temizden götürür vallahi.
Temiz küme icin herkese bir Petkovic lazim  :deli: :deli: :deli:

yirmiuc

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 December 2011, 00:04:55
federasyon niçin düşünüyor ki?! versinler petkoviçe yetkiyi, değil yedi takımı tüm süper ligi ince ince düşürür... aslanım benim.. >l<

;D >l<

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 December 2011, 23:15:43

başkasının üzüntüsü bizim mutluluğumuz olmasın bana göre kalcaksak kendi ipimizi keserek ligde kalalım..

s_uzunkaya

birbirlerini yemeye başladılar, bu ligin sonu gelmez. biryerlerde kopacak film ama nasıl bir çözüm bulurlar bilemem. akıl ilk önce geçen sene düşen takımların yeniden s.lige çıkartılmasını söylüyor. sonra 1. ligden gelecek diğer 3 takım olması gerekiyor. eder 6 takım. bence s.lig bitirilemez ve bu sene gelecek 6 takımla birlikte, düşürülecek diğer takımlara göre lig 18 eğer yetişmezse 20 takımla seneye devam eder. 
  5 sene sonra çıkmışız,  baştan beri bir kaos bir skandal, zaten s.lige girişte tadımızı heyecanımız kaçırmışlardı üstüne birde dominic, palmal,sarp,fink tuz biber oldu. vurun gongu bitsin anasını satim yaa....

FaTiH_HaN

Şike sürecinde olaydan uzaktan yakından alakası olmayan bir kaç takımdan biriyiz, bu kadar dert etmemize gerek yok, bizlik bir durum yok, ne ceza verirlerse versinler, bu sene küme düşme olmazsa hay hay, ama küme düşme olacaksa da biz zaten düşmeyeceğiz, takım sahada taraftar tribünde Samsunspor bu sene ligde kalacak, anca anca önümüzü görmeye başladık 2 üstüste galibiyete bakar bizim işimiz ondan sonra tribünler de şenlenir, ben ümitliyim.

cany

karma karışık ettiler ligi be! :kafa:

samuray

evet bencede kendi ipimizi kendimiz kesmeliyiz biz ordan burdan medet ummaktansa içeriden alınacak 2 maç 6 puan mersin sivasmı dışarıda 2 beraberlik vya bu sezon ilk devresinde alacağımız tek deplasman galibiyeti olurmu dersiniz ver ver ver allahım ver son haftalarda bari bi çıkış yakalayalımda yüzümüz gülsün biraz  :(

SametYılmaz55

Mahkeme iddianameyi kabul etti
Mahkeme 93 sanıklı şike iddianamesini kabul etti. Olgun Peker'in 1 numaralı sanık olduğu dava 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Davada 31'i tutuklu 93 sanık yargılanacak. Davanın ilk duruşması 14 Şubat'ta görülecek.

celebi

mahkeme bile başlayacak sevgili maydınlar hala karar verecek.