Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

masbene

olcay

önce şike yap bi güzel.sonra şampiyonlar liginden çekilince ağla zırla. yok bankasyada oynarım falan. suçluluğunu, son bir sezon daha ligde oynama hakkından feragat ederek örtmeye çalış.inşallah bankasyada play-off oynarsın da 3. olarak lige çıkarsın. sonra da cezan bankasya ya düşürülmek olur da topçuların kaçar."selçuk şahinle, yeni transferler yasin çakmakla, aranan kan sol bek orhan taşdelenle, bankasyanın tecrübeli ismi koray avcıyla, golcü cenk işlerle play-off u hedeflersin. bi klüp nasıl 10 sene de bu kadar dünya zengini olabiliyosa bileğinin hakkıyla, inşallah 2 senede de batar hile hurdayla. inşallah hepiniz de batarsınız. gsliler sanki çok temiz de ötüp duruyo. sizin de sıranız gelcek. şartlar eşitlenince bakalım napcanız dingiller...

zzeennkkee55

Şİke soruşturmasında Şok bir mesaj daha... Olum Kaan?? Emre abin ben... Bizimkiler ligden çekiliyormuş. Beni oraya aldır!!!   :deli:

olcay

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 26 August 2011, 00:16:55
Şİke soruşturmasında Şok bir mesaj daha... Olum Kaan?? Emre abin ben... Bizimkiler ligden çekiliyormuş. Beni oraya aldır!!!   :deli:

ora derken??

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: olcay - 26 August 2011, 00:19:53

ora derken??

Emre'nin mesaj olayı vardı ya,Kaan Söylemezgiller'e mesaj atmıştı,Bizi kasmayın seni buraya aldıracam diye :)

olcay

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 26 August 2011, 00:21:16
Emre'nin mesaj olayı vardı ya,Kaan Söylemezgiller'e mesaj atmıştı,Bizi kasmayın seni buraya aldıracam diye :)

tamam onu diyom ya hangi  ankara_gucu'nden bahsediyon ki??

AntZ

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 25 August 2011, 21:24:22
AlıntıFenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Samandıra Tesisleri'nde yapılan tarihî toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, taraftarlardan, oyunculardan ve teknik heyetten gelen talepler üzerine Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmesini istediğini açıkladı. Koç, "Yarın TFF'ye gidip 'Bizi, Bank Asya 1. Lig'e gönderin'

Bunuda yapıp Türk Futbolunun Onurunu Biz Kurtardık Diye Açıklama Yapmayın bari sonrada

Ülke Futbolunun içine ettiniz Yıllarrca 4 ezikler  :redcard: :redcard: :redcard:

Dün yazdığım gibi, şimdi değil de sezon ortasında düşürülürse 2 sene kaybedecekler. Şimdi düşürülüp hem bir sene ile yırtmak, hem de öyle ya da böyle nasıl olsa düşecekleri için, düşürülmedik, kendi isteğimizle düştük deyip erkeklik yapmak niyetindeler.

Kaya

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 25 August 2011, 20:57:34
çıkıp doğruları adam gibi söylüyor Rasim ozan..

Rasim Ozan Kütahyalı kimse kusura bakmasın O.Ç nun ta kendisidir....Taraf gazeteside dahil.. Yeter daaa sus sus nereye kadar  al_sana

brigand

iplerinin ucunu göstersin ! ortam o kadar rahatki onlar için istedikleri gibi istedikleri kuruma, kişiye sallıyor.verseler bi kaşık suya bile gerek kalmaz.  :kafa: :kafa:

Sercan

Alıntı yapılan: iak5529 - 26 August 2011, 02:33:25
Rasim Ozan Kütahyalı kimse kusura bakmasın O.Ç nun ta kendisidir....Taraf gazeteside dahil.. Yeter daaa sus sus nereye kadar  al_sana

hay ağzın bal yesin kardeşim...

masbene

Louis Dupon: Devler Ligi'ni oynattırmam
Fenerbahçe'nin anlaştığı Belçikalı ünlü avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa'ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.

masbene

Alıntı yapılan: masbene - 26 August 2011, 10:45:24
Louis Dupon: Devler Ligi'ni oynattırmam
Fenerbahçe'nin anlaştığı Belçikalı ünlü avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa'ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.
Baaa

özkan

mehmet yılmaz

Bu Sivasspor'a takıldım ben de...
Baktığınızda iddialar bakımından FB ile aynı konumda, hatta belki daha da ileri boyutta.
Eğer bir şike varsa bu tek taraflı olmaz, yani FB şikeyi A2 takımıyla oynarken yapmamıştır sanırım.
En az 1 takımın daha olması lazım gelir.
Ancak adamlarda pişkinlik midir nedir artık, bir umursamazlık. Hedefleri ilk 8 miş üstelik!
İnşallah bu işlere karışan, teşebbüs edip de beceremeyenler de dahil alayı hak etiği cezayı alır.

cembaba

Alıntıahmetcakar1 ahmetcakar:
Olay çok korkunç. İddialar ve şikayetler şikenin de ötesinde. Örgüt bağlantısı ve Uluslararası bir borsa spekülasyon çetesinden bahsediyor.