Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ts uefa ya temizim kağıdı veripte mahkeme sonucunda ceza yerse ki alınan tedbirler başkan yurt dışına çıkamıyor kefalet felan...ceza alma ihtimalini güçlendiriyor..bu durumda ayak bastı parası geri ödencek + ceza ödenecek + karşılaşma yaptığı takımlar ayrıca tazminat talep edebilecek + uefa milli takımda dahil tüm Türk futbolunu Avrupa ve Dünya etkinliklerinden 8 yıl uzaklaştırabilecek..felaket bir durum bu böyle bir olasılıkta ts gibi bir takım kalmayacağı gibi Türk futboluda çok büyük tökezler..

Yunanistan kadar olamadık adamlar mahkemeyi felan beklemeden takımları 4. lige düşürdü helal olsun valla...

jean

yuzlerine bulastirdilar yaptiklari isleri cok sacma is oldu

##kdc##

o değilde bu ts şampiyonlar ligi grubunda tekrar benficayla eşlesirse ibretlik bi durum ortaya çıkar  ;D :D

lucarelli

Bir sezonda şampiyonlar liginden en fazla elenen takım olarak tarihe geçecekler.

Trabzonspor yöneticileri de yargılanıyor şike soruşturması kapsamında. Şimdi 3 ay sonra Trabzon'a da bir ceza gelirse ne olacak? UEFA Fenerbahçe için uygularım dediği yaptırımlarıda Trabzon ve dolayısıyla Türkiye için uygulamayacak mı? Fener için uygulayan Trabzon için de uygular, dolayısıyla Trabzon avrupaya niye gidiyor? Kupasını iade eden Beşiktaş neden avrupa kupası maçına çıkacak? Federasyon bazı takımları korumak için karar veremedikçe, Türk futbolunun göreceği zarar da doğru orantılı olarak artmakta.

fındık

tahmini grup ki (işallah böyle olur)
BARCELONA
MİLAN
MANCHESTER CITY  
trabzon_spor
not: art niyetim yok maçlar keyifli olsun kafi

Serkan

Alıntı yapılan: seko - 25 August 2011, 15:44:59
tahmini grup ki (işallah böyle olur)
BARCELONA
MİLAN
MANCHESTER CITY 
trabzon_spor
not: art niyetim yok maçlar keyifli olsun kafi

benim artniyetim var inşallah olursa bundan daha zoru çıkar:D

fındık

bundan daha zoru yok torbalardan çıkardım bende :D

Lusage

cany

25 August 2011, 15:53:06 #953 Son düzenlenme: 25 August 2011, 16:10:34 cany
 fener_bahce nin rekorunu kırarlar belki bu sene. sıfır çektikleri sezon 2 gol daha yeslerdi şamp.liginin en kötü takımı olacaklardı. şu an 2.sondan :)

yilmazselcuk55

TFF'nin Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men kararı Ahmet Çakar'ı çıldırttı. Çakar, Fenerbahçe'ye yapılanın çok büyük kanunsuzluk olduğunu söylerken "Stüdyoyu yakarım, kendimi yakarım"sözleriyle programa damgasını vurdu. İşte o görüntüler;

http://www.youtube.com/watch?v=HW4uB7YpsfI&feature=player_embedded#!

:D :D :D

Ajan

''Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın'' diye bir atasözümüz vardır bilir mi acaba Ahmet Çakar?

5trawberry

Alıntı yapılan: yirmiuc - 25 August 2011, 20:32:36
Çok fazla kale almamak lazım.
Bir arada bikini giyeceğini iddia ediyordu.

Yanlışlıkla beğendiğimi söyleyerek :) O canlı yayını izlemekteydim. Ahmet Çakar o yayında bikini giyerim demedi.
Kulisteki tartışmayı canlı yayına aksettirdiler.

Bu arada şu Rasim Ozan kadar itici bir insana rastlamadım Türk Televizyonlarında

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 August 2011, 20:34:17
Yanlışlıkla beğendiğimi söyleyerek :) O canlı yayını izlemekteydim. Ahmet Çakar o yayında bikini giyerim demedi.

Bu arada şu Rasim Ozan kadar itici bir insana rastlamadım Türk Televizyonlarında

çıkıp doğruları adam gibi söylüyor Rasim ozan..

usare

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 August 2011, 20:34:17

Ben onun kadar boş konuşan, terbiyesiz, kabadayı ağızlı bi adam görmedim. Tv lerde para bol. Bi adam her konuda program yapabilir mi. Siyaset programı desen bunda, spor programı desen bunda. Anlamadım ben bişey.

yilmazselcuk55

AlıntıFenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Samandıra Tesisleri'nde yapılan tarihî toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, taraftarlardan, oyunculardan ve teknik heyetten gelen talepler üzerine Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmesini istediğini açıkladı. Koç, "Yarın TFF'ye gidip 'Bizi, Bank Asya 1. Lig'e gönderin'

Bunuda yapıp Türk Futbolunun Onurunu Biz Kurtardık Diye Açıklama Yapmayın bari sonrada

Ülke Futbolunun içine ettiniz Yıllarrca 4 ezikler  :redcard: :redcard: :redcard: