Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

sersa

UEFA adamın köküsün kökü  >l<

cany

Ajan

Avrupa'ya yollamayıp Süper Lig'de oynatırlarsa çok pis söverim ne biçim tezatlık.Artık ligler başlamadan düşürsünler ligin ortasında küme düşse ne olur düşmese ne olur.

Gorkem

iyi olmuş zaten avrupada bişey yapamıyodu fb,süper ligdende düşsün.

LisandroLopez

Dünyaya rezil olduk ben bu sene bi maç bile izlemem

mehmet yılmaz

UEFA, resmen "suç işlemiş bir takımın bizim organizasyonumuzda yeri yok" dedi.
Şimdi Fener suçluysa -ki TFF de Avrupa için bu kararı alarak suçlu diyor- o halde "bizim organizasyonumuzda" ne işi var?
Yok madem suçlu değil, hiç birşey olmamış gibi ligimizde devam ediyorsa, TFF masum(!) bir Türk takımının hakkını niçin savunamıyor?

En başından beri maalesef "tek umudum UEFA" diyordum.

Türk futbolunun iyice rezil ettiler!

twitter

tüm türk takımlarını bi 5 yıl men etsinler her yerden milli takımda dahil

samet_55

Alıntı yapılan: samet_55 - 15 August 2011, 18:09:05
federasyonun hiç bişe yapacagı yok.....UEFA kesşunların biletini...

lucarelli

UEFA'nın iki günde verdiği kararı Federasyon 2 aydır veremiyor. Tebrikler TFF, siz play off oynatmaya devam edin, bizi avrupada rezil edin.

furkan5534

işte tff'nın serfsızlıgı!! cok sacma bı olay.madem sampıyonlar lıgınden men edılıyor takım neden hala superlıgteler ?? uefa ne dıyor ya kararı acıkla artık yada men et.acıklamıcaklar kararı... dusurmuyorlar men edıyorlar bukadar ıste..!

serkancengiz

Uefa Tf federasyonuda küme düşürse

millwall

müthiş haber.
çok sevindim.şimdi fb başlayacak ülke futbol ciddi prestij kaybetti ayaklarına.
ulan düzenbazlar,ulan haramiler ne zaman düşündünüz anadoludaki futbolun prestijini?
kaos tanrım,daha fazla kaos.n'olursun?

zzeennkkee55

Fenerbahçe liglerden çekilme kararı almış bu sene oynamayacaklarmış

Tufan

Tff şuanda sıvıyor. madem Uefa Fenere yol verdi ne işi var hala bu takımın ligte çok mu zor şu takımlar şikeye adı karıştığı için düştü, şu takımlara eksi puan ceza verdik lig normal seyrinde başlayacak ha madem derdiniz ligtv zarar etmesin o zaman dersiniz yayıncı kuruluşun zarar edeceğinden dolayı sözleşmesinin 3 sene daha uzattık olay biter bu rezillik kapanır ama nerde basiretli federasyon yöneticisi yokki!

Sercan

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 24 August 2011, 19:58:31
Fenerbahçe liglerden çekilme kararı almış bu sene oynamayacaklarmış

bıraksınlar Türk futbolu rezil oldu ayaklarını,anadolu takımlarını hiçe sayan zihniyetler başta febe rezil etti Türk futbolunu.Gururluyum çünkü Samsunsporluyum...