Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Ayberk

Lig tescil edileli neredeyse 1 ay oldu. Sadece şike yapıldığı delilleriyle ortaya konulup bir ceza uygun görülürse, tescil edilmiş edilmemiş dinlenmeyecek, alınan tescil kararı hükümsüz olacak yani ;)

ahmetsefa55

ayrıca lig tescil edilmezse avrupaya gıdecek takımlar nasıl belırlenecek ?

millwall

Alıntı yapılan: germencisse - 10 July 2011, 19:57:26
Ağzımızı bu gibi adamlar için bozmamıza gerek yok,sakin olalım adalet yerini bulur..

Bunu ben demedim azizeyle adnan polatin diyalogu.adamlarin bakis acisina dikkat cekme istemistim sadece.hani ezeli rakiptiniz kan emici karteller?

Sercan

Serkan

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Ayberk - 10 July 2011, 20:29:16
Lig tescil edileli neredeyse 1 ay oldu. Sadece şike yapıldığı delilleriyle ortaya konulup bir ceza uygun görülürse, tescil edilmiş edilmemiş dinlenmeyecek, alınan tescil kararı hükümsüz olacak yani ;)

aynen ;)

twitter

kalptenþimþek

trabzonsporluların metris cezaevinin önünde ne işleri var Allahaşkına??

Serkan

Metris önünde Fb ile Ts taraftarı birbirine girmiş; enteresan ( =

kutsalforma

Alıntı yapılan: Serkan - 10 July 2011, 21:29:27
Metris önünde Fb ile Ts taraftarı birbirine girmiş; enteresan ( =

Bir  fener_bahce lilerden dayak yemedikleri kaldiydi, oda oldu sonunda  :evet: :evet:

Sioux

Fenerbahçe büyüklüğü başka bir şeymiş gerçekten de, adı konulamazmış!

Neymiş efendim, FB düşürülürse ligin marka değeri düşermiş, herkes zarar görürmüş. Yani zengin adam cinayet işlerse fabrikası kapanır, insanlar işsiz kalır, o yüzden ölen ölsün ama öldüren ceza almasın mantığı!

Yıllarca "büyük masalıyla" istedikleri gibi at oynatanlardan birinin foyası çıktı meydana. Darısı diğerlerinin başına.

epçeli köylü

Şikeye teşebbüsten trabzonda düşer. federasyon trabzonu şampiyon yapma riskini alamaz. şikeye teşebbüs etttikleri kesinleşmiş.kanunda şikeye teşebbüs yöneticilerden gelmişse küme düşürülür diyor. tirabzon şampiyon mampiyon olamaz yani..

ahmetsefa55

aslında talimatname çok açık.şike yapılmasına gerek yok küme düşürülmesi için.teşebbüsün dahi cezası küme düşürmektir.ancak teseye hiç dokunulmaması , tesenin yöneticilerinden de hiç ses çıkmaması çok kuşkulu bir durum gerçektende

epçeli köylü

Tirabzonluların ne olduğunu tüm Türkiye gördü.Çok dişli bir düşman kazandılar. Azgınlık ve haramzadeliklerinin cezasını görecekler inşallah..

Burak

fenerlilerin morali düzelsin diye lig tv 6-0 lık gese maçını veriyor  ;D ;D