Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 10 July 2011, 19:26:03
Aziz Yıldırım da tutuklandı !

Kaynak : NTVSpor

Hadi gözümüz aydın. >l<

Stoper

Aziz tutuklandı. Oyun bitti.
Fener bank asyaya.

kabacevizli55

çıkar aga çıkar elbet çıkar kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Stoper

cembaba

Hayırlısı olsun Türk Futbolu adına... Ne kadar şike yapan varsa çıksın meydana. Yönetim Fener logosunu kaldırsın. Adamlar Bank Asya'da =)

Serkan

Tutuklama nihai bir karar değil, sadece bir güvenlik tedbiridir, yargılama süresince de her zaman kaldırılabilir.

Bu karara karşı 7 günlük itiraz süresi var AY ve avukatlarının. Daha sonra itirazları reddedilirse o red kararına karşı da ayrı bir itiraz hakları var. Muhtemelen yarın sabah erkenden itiraz edeceklerdir, şimdiden peşin konuşmamak lazım.

Ha bir de Fenerbahçe'nin ligden düşürülmesi için gerekli olduğu düşünülen mahkeme kararı bu değil. Dediğim gibi nihai karar değil, sadece bir güvenlik tedbiri bu tutuklama kararı.

demiş bir avukat abimiz, enteresan karışık işler bakalım neler olup biticek, ama birşey var ki aziz giderken yanında çok kişiyi götürür..

millwall

Konusmazsan adam degilsin aziz.demek gotu kalkti anadolunun ha?

germencisse

Alıntı yapılan: millwall - 10 July 2011, 19:55:36
Konusmazsan adam degilsin aziz.demek gotu kalkti anadolunun ha?

Ağzımızı bu gibi adamlar için bozmamıza gerek yok,sakin olalım adalet yerini bulur..

jean

sevinsemmi ulsemmi bilmiyom ts sampiyon

minci

Seneye Bank asyadaki maçlara bak: Tavşanlı Linyit-FB, Akhisar Belediyesi-FB, vs. Çok entresan bir lig olacak.

cembaba

Beşiktaş da forzabesiktas.com'da TS'nin şerefli şampiyonluğunu kutlarız diye resim koymuşlar. Üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim :S

cem

trabzona vermezler diye düşünüyorum 
çünkü trabzonda şike yapmaya kalkıştığı için...
salaklar onu bile beceremediler..

Uğur Yıldız

lig bu sene tescil edilmeyecekmiş kimsenin şampiyon olduğu falan yok yani kısaca

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 10 July 2011, 20:18:25
lig bu sene tescil edilmeyecekmiş kimsenin şampiyon olduğu falan yok yani kısaca
o zaman küme düşenler içinde aynı şey geçerli olur.küme düşen olmayacak mı yani ?

twitter

2. dalga olmaz ise ts şampiyon
bu sene bir şampiyon olacak