Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

cem

trabzonun son 7 maçı incelenmeye alınsın genelde maçların ilk 15 dkkasında 3-0 önde başladı...

Kadir ÇELEBİ

Aziz yıldırım savcılık tarafından Tututklanma istemiyle mahkemeye sevkedilmiş..

kamuri

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 08 July 2011, 20:41:32
Aziz yıldırım savcılık tarafından Tututklanma istemiyle mahkemeye sevkedilmiş..
artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak türkiyede eğer aziz yıldırım tutuklanırsa

twitter

aziz yıldırım'da tutuklanırsa artık fenerin hiç şansı olmaz

azizde ben gittim sizide yakarım derse 2. dalgada trabzonunda olayları çıkar muhtemelen

emrullah

Alıntı yapılan: twitter - 08 July 2011, 20:57:20
aziz yıldırım'da tutuklanırsa artık fenerin hiç şansı olmaz

azizde ben gittim sizide yakarım derse 2. dalgada trabzonunda olayları çıkar muhtemelen

İnşallah İnşallah  :D :D

kamuri

ya bu aziz yıldırım ne kadar sık rahatsızlanıyo bana numara yapıyo gibi geliyor

engin55

Alıntıfener ve sivas düştü, seneye bank asyada -10 puanla başlıcaklar. Eskişehirin 15 puanı silindi, Buca ve konya tekrar lige çıktı. Trabzonunda adı şikede anıldıgı icin lig bu sene şampiyonsuz tescil edilcek.Pazartesi açıklanacak.

Bir yerde böyle bi yazı okudum. Twiterde tff yön kur. üyesi yazmış

Ollivanders

buca ve konya neden tekrar süperlige çıksın ki . Saçma.

Serkan

benim duyduğum Fener ile sivas'ın düşüp eses'in -15'ile başlayacağı ts'nin adının karıştığı için ligin şampiyonsuz olacağı.

ama bu durumlarda herkes aklına ne gelirse  söyler, zaman gösterir ne olacağını.

kalptenþimþek

belli olmaz o işler, azizin şekeri 400 e çıkarsa süper ligde takım da kalmayabilir daha.. :-\

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 July 2011, 00:04:58
buca ve konya neden tekrar süperlige çıksın ki . Saçma.

Normal uygulama bu. Lig bitdikten sonra bir takim herhangi bir sebeb yüzünden düsürülürse ligi 16 sirada bitiren takim ligde kaliyor. 2 takim düstügü icin 16 ve 17 siradaki takimlar ligde kaliyor.Bir örnek verim.Bu sene Almanyanin 3 ligi sonunda bir takim bidaki sene icin lisans alamadi ve kümeye düsürüldü ve lig 20 takimli oldugu icin 18 siradaki takim kümede kaldi

millwall

diyarbakırspor u da araştırsın bir zahmet.sahi bi' levent kızıl vardı bursalı.ne oldu ona? zzzzz

Ollivanders

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 09 July 2011, 00:23:01
Normal uygulama bu. Lig bitdikten sonra bir takim herhangi bir sebeb yüzünden düsürülürse ligi 16 sirada bitiren takim ligde kaliyor. 2 takim düstügü icin 16 ve 17 siradaki takimlar ligde kaliyor.Bir örnek verim.Bu sene Almanyanin 3 ligi sonunda bir takim bidaki sene icin lisans alamadi ve kümeye düsürüldü ve lig 20 takimli oldugu icin 18 siradaki takim kümede kaldi

iyi de onlar dustu. Bunu yapana kadar Bank Asya'da 4-5 olanlar çıksın lige.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 July 2011, 00:35:47
iyi de onlar dustu. Bunu yapana kadar Bank Asya'da 4-5 olanlar çıksın lige.

Tam emin degilim ama sanirim fenerbahcenin  bütün puanlari siliniyor ve ligi 18 sirada bitirmis gibi oluyor ve fbnin birinci oldugu icin her takim bir sira yükseliyor ve buca 15 siraya yükseliyor ve kümede kaliyor.

Ekrem

O kadar delil görüntü var ortada fener düşer diğerleride - puanla başlarlar büyük ihtimal