Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samet_55

AntZ

Alıntı yapılan: slazenger - 06 July 2011, 11:33:28
istermisiniz bursa 2. şampiyonluğunu alsın :oyun:

Trabzon'un yerine olacaksa isteriz tabi...

davidsavage

AlıntıBaşbakan'dan şike operasyonu yorumu!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 61. Hükümet'in yeni bakanlarını açıkladıktan sonra şike operasyonunu değerlendirdi.

Olayın sadece Fenerbahçe ile alakalı olmadığını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir gazetecinin "Fenerbahçe taraftarı olarak soruyorum size" sorusunu  "Fenerbahçe taraftarı değil kongre üyesiyim" diye düzeltti.  Bu işin dal budak saldığı bir alan olduğunu dile getiren Erdoğan, "Yargı buradan hangi belgelerle nereye ulaşacak bunu bilemem. Şunu açık samimi söylüyorum. Eğer bir yerde bir yerde bir suistimal, bir yanlış varsa bunun adil bir yaklaşımla çözülmesi lazım. Bu bizim çok sevdiğimiz, inandığımız bildiğimiz ne olursa olsun orda da takınacağımız tavırdır. Yargı, belgelerle bilgilerle çalışmalar yaptığını söylüyor.. Aldığımız bilgiler bu yönde" dedi.

Bu konudaki uluslararası vizayonumuza leke gelmemesini temenni ediyorum diye konuşan Erdoğan, "Şu andaki tartışmalar dahi bize leke getiriyor. Bu soruşturmalar, uzun yıllara dönük olarak da en azından dedikoduların yapılmasına fırsat vermeyecektir. Halkımızın yargısına ya da kurumlarına inandığı bir ülke olmalıdır. Biz de bunları duygusal bir şekilde değil olması gerektiği gibi bakmalıyız. Adil kararlar verilmek suretiyle bir neticeye varılır. Takımlar kampta, ligler başlayacak. Ne olduğu ne olacağı süratle meydana çıksın" ifadelerini kullandı.

http://www.htspor.com/super_lig/haber/646088-basbakandan-sike-operasyonu-yorumu

ahmetsefa55

Emniyetten şike açıklaması!
Emniyet Müdürlüğü, Süper Lig ve Bank ASya'da 19 maçta şike ve teşvik primi verildiği açıklandı.

Emniyetten şike açıklaması!

Emniyetten yapılan açıklamada, menajerlik sınav sorularının çalınıp satıldığı da açıklandı. Emniyet ayrıca, operasyonda 8 ruhsatsız silah ele geçirildiğini duyurdu.

http://www.htspor.com/futbol/haber/646128-emniyetten-sike-aciklamasi

GurbetciFanatik

Yuhh biraz daha inceleseler daha ak47  atom bilmem daha neler cikacak ortaya.
Futbolmu savas alanimi belli degil.
19 mac yaww az da degil.

ahmetsefa55

inşallah aralarında bizim maçlardan biri yoktur.

Ayberk

Dün Süper Lig'de incelenen 15 maça bakmıştım. Alakasız maçlar da var  kayseri_spor -  manisa_spor maçı gibi mesela

5trawberry

Bank Asya'da ki maçlar hangileri acaba ?

LisandroLopez

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 06 July 2011, 16:34:43
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110706/19_macta_sike_ve_tesvik.html#yorumlaroku

Şu habere Bursalının biri ''Samsunspor olabilir'' yazmış.. bu bursalılar tam arıza yaa

Bursalının birinin yazdığı bir yorumdan bursalıların arıza olduğunu nasıl çıkarabiliyorsun?

jean

cok istiyorum fb dussun ne yazikki ts ssampiyon olcak sonra ama o yuzden su konu kapansin biran once

LisandroLopez

Alıntı yapılan: samsuni - 06 July 2011, 16:37:15
Bursalının birinin yazdığı bir yorumdan bursalıların arıza olduğunu nasıl çıkarabiliyorsun?

daha önce de bu tip mesajlara rastladım sadece bu mesaja özgü değil.

mehmet yılmaz

O açıdan baktığında ajansspor hep arıza dolu sayılır...

millwall

erman abi serbest bırakıldı.çok şükür... :_nazar