7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

isa55

Gerek hazırlık maçlarında gerekse lig maçlarındaki oyununu beğenmemiştim. Halbuki iyi topçu diyorlardı. O gitti Sarp geldi. Sarp gitti Selim geldi. Tam iyileştiğini ve katkı vereceğini sanmıyorum. İnşallah Murat Ceylan ilaç olur takımımza. Selime kaldıysak :(

ahmetsefa55

geldiğinde takımın en kotusuydu.
ağır kalıyodu.
sımdı ortalıkta yok.
kondusyonu yok , o ağırlıgının uzerıne bırde ıdman eksıklıgını eklersek ;
selımden medet ummayalım derım.

cembaba

Yaşıyor musun sen ya? Nasıl bir sakatlıkmış yatarak geçen 5 ay. Paramı alırım, yoluma bakarım triplerinde misin yoksa?

fanatik samsunsporlu

futbol hayatın mı bitti  be

Ollivanders

Vittek döndü sen dönemedin. Bu neydi böyle arkadas.

##kdc##

ben bu adamın bi maçını canlı izleyebildim onda da küfrederek oyundan alınmasını beklemiştim abi, iyileşse ne işe yarıcak çok merak ediyorum  :o

Ollivanders

Kardeşim iyileşsin de oynamasın. Adam iyileşmek için çabalamıyor ki.

özkan

Petko gitti sen hala gelemedin

brigand

Yönetim yapmıyor açıklama bari sen çık yap. Şu yüzden geç kaldım diye. Ne umursamaz bir tipmişsin ya >:(

ngonge

Arkadaşlar spor yapmış olanlarınız bilir, sakatlık bir sporcunun karşılaşmak isteyeceği en son şeydir.

Hiç zannetmiyorum ki Selim sakat ve futboldan uzak olmaktan memnun olsun.

Jnr.Serkan

Ulan bacak kopsaydı şimdiye dikilip iyileşirdin be

samisos55

sözleşmesini fesh etsinler adam yattiği yerden para kazanıyor buna verdiğimiz parayla hiç olmassa bir tane oyun kurucu alırız

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samisos55 - 25 January 2012, 16:47:27
sözleşmesini fesh etsinler adam yattiği yerden para kazanıyor buna verdiğimiz parayla hiç olmassa bir tane oyun kurucu alırız

Şöyle düşün.bir işyerinde çalışıyorsun.tedavisi çok uzun sürecek 5-6 ay mesela bir hastalık geçirdin allah korusun.
seni işten atmları sence ne kadar etik olurdu ?

ben bir futbolcunun bu kadar uzun bir  zaman sakatım ayağına yatacağını sanmıyorum.
işe sadece para oalrak bile bakacak olsak bile berabere biten maçta dahi prim veren bir yönetime sahip bir takımda hiç kimse maç kaçırmak isteyeceğini sanmıyorum.

Allah şifa versin diyelim...

samsunluhakan

ne zaman dönüyor acaba bilgisi olan varmı beyler

sadece55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 25 January 2012, 17:09:02
Şöyle düşün.bir işyerinde çalışıyorsun.tedavisi çok uzun sürecek 5-6 ay mesela bir hastalık geçirdin allah korusun.
seni işten atmları sence ne kadar etik olurdu ?

ben bir futbolcunun bu kadar uzun bir  zaman sakatım ayağına yatacağını sanmıyorum.
işe sadece para oalrak bile bakacak olsak bile berabere biten maçta dahi prim veren bir yönetime sahip bir takımda hiç kimse maç kaçırmak isteyeceğini sanmıyorum.

Allah şifa versin diyelim...

Abi puan alamıyoruz ki prim alsınlar