SAMEKAD

Başlatan KotuCocuk55, 11 July 2005, 00:27:42

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

SAMSUN EĞİTİM VE KALKINMA DERNEĞİ
Ankarada iki yıldır faaliyet göstermekte olan derneğimiz bu yıl kurmuş olduğu gençlik kulübü ile samsunlu üniversite gençlerini, samsunun ve samsunsporun menfaatleri doğrultusunda bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Bu amaçla kurulan çekirdek kadro büyük bir hızla ankarada üniversite hayatını sürdüren samsunlu hemşerilerimizden aldığı kayıtlarla üye sayısını arttırmıştır.15 eylül de okulların tekrar açılmasıyla üye sayımızda büyük bir artışın olması beklenmektedir.

2005 Mart ayından itibaren yoğun çalışmalarda bulunan çekirdek kadromuz bu süreç içerisinde
-B.Ş.Bld.Bşk. Yusuf Ziya Yılmaz'ın samsun konulu paneli
-Samsunlu üniversite öğrencileri ve büyüklerimizle pide günü
-AB VE SAMSUN konulu panel
-Samsunsporun ankara'daki gençlerbirliği maçına küçük bir grupla gidilmesi
gibi kısa sürede bir çok organizasyona imza atmıştır.
-Yapılması planlanan Ertuğrul Sağlam ve İsmail Uyanık 'ın konuk olarak katılacağı panel son anda çıkan şike söylentilerinden dolayı ertelenmiştir.
-Yine İsmail Uyanık'ın istifa ettiği süreçte 55 üniversite öğrencisi harçlıklarıyla kombine satın alıyor,samsun şehrine sahip çık projesi herşeyiyle hazırlanmış, kongre sürecinde olan kulüpte taşların yerine oturması için bu projenin ertelenmesine karar verilmiştir.Kongre sürecinden sonra samsun şehrini uyandırma amacında olan bu projenin ulusal ve yerel basında yer alacağına ve çok ses getireceğine inanmaktayız.
-Yakın dönemde samsunsporun gerede kampına bir ziyaret organize edilmesi düşünülmektedir.

Şuan halen yapılanma aşamasında olan gençlik kulübümüz çok kısa süre içerisinde tüm samsunluların iftihar edeceği gurur duyacağı elit ve güçlü bir topluluk olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

5 Yıllık ankara maceramız boyunca öğrenci arkadaşlarımızla sürekli olarak samsunlu hemşerilerimizi sınırlı imkanlarımızla biraraya toplamaya çalıştık,birlikte maçlara gitmek,atkılarla dolaşmak,samsunluluğumuzu doyasıya haykırmak istedik.Şimdi SAMEKAD sayesinde bu hedeflerimize ulaşma yolundayız ve bunu tüm hemşerilerimizle  paylaşmak istemekteyiz.Tüm Samsun ve Samsunspor camiasını yanımızda görmek istemekteyiz.

Biz Samsun'un ve Samsunspor'un hizmetindeyiz...

Saygılarımla

SAMEKAD GENÇLİK KULÜBÜ BAŞKANI
ANIL YILMAZ

web:www.samekad.org
adres:7.cadde no:23/6 bahçelievler/ankara
telefon:0312 222 55 06

curva55

Güzel işler yapıolar helal olsun.

KotuCocuk55

Şirinler-1965 başta olmak üzere herkese selamlar!!!

Ben kendimi bildim bileli samsunspor taraftarıyım ve küçüklüğüm o stad ta geçti.hiç bir grubun tam bir üyesi olmak kısmet olmadı ama hepsini tanıma görme birlikte olma fırsatım oldu.ankarada bulunduğum sürede samsunsporun ankaradaki maçlarının %80 'ine gitmişimdir.bir samsunspor taraftarı ve kendini,var olduğu yeri iyi bilen bir kişi olarak söylüyorum;çok haklısın kardeşim samsunsporun taraftar gücüne ihtiyacı vardır bizde bunu sağlamaya sağlarken sen daha kafadan bunlar zengindir bi numara olmaz dyosun,aramızda çok zengini de var çok fakiri de çünkü bizim üyelerimiz ankarada okuyan üniverste öğrencileri.bu üniverste öğrencileri için hepsi zengin çocuğu yada bunların alayı gariban diye bir sey söylenebilirmi,kaldıki keşke hepimiz senin dediğin gibi zengin olsak fenada olmaz ben gocunmam aksine zenginliğimin gücünü samsunsporun önüne sererim bunlada gurur duyarım ama malesef şuan için öyle imkanlarımız yok!Ayrıca zengin olan samsunsporu tutamaz mı bu son derece yakışıksız ve sığ düşüncenden ötürü seni kınıyorum. Bir hayırlı olsun de bi ankaraya gelince çayınızı içeriz de,yakışmadı!

Bunun yanında şunuda belirtmeliyim ki dernek faaliyete geçtikten sonra ankarada birtek gençlerbirliği maçı oynandı ve biz o maça 15 kişiyle gittik,çünkü o zaman üye sayımız o kadar dı!Bu sene ankaradaki 3 maça da canik bld. destekli bir grup dışında hiç kimse gelmedi sadece son gençler maçında tam emin olmamakla beraber şirinlerden 10 kişilik bir grubunda canikliler le maça geldiğini öğrendik.bunlar önemli değil hepimizin ortak düşüncesi aynı; taraftar desteği şart!biz sadece taraftarlar derneği değiliz bir çok konuyu içimizde barındırıyoruz ama samsunspor önemli bir kolumuz bu yönde önemli çalışmalar yapıyoruz

Hepsinin yanında bizi kafadan eleştiren arkadaşımıza bir eleştiri de ben yapıyorum sadece sana değil üstüne alınan herkese; samsundaki taraftar derneklerinin stadtaki uyumlarının çok düşük olduğuna, takıma çok fazla olumlu katkıda bulunamadıklarına,yeniliklere açık olmadıklarına ve taraftarı stadtan kaçırdıklarına inanmaktayım.katılırsınız katılmazsınız o sizlerin görüşü oraya gidip takımı için gırtlak tüketen arkadaşlarıma değil lafım baştakilerin iyi organizasyon yapamadığına inanıyorum

Neyse bu konuda daha fazla konuşmayalım biz samsun için iyişeyler yapmayı hedefleyen bir derneğiz inşallah da alnımızın akıyla bu işleri yaparız..tüm samsunlu kardeşlerimin grupların her alanda başarılı olmasını gönülden isterim..

Dernek kapımız herkese açıktır,tahmin edildiği gibi bir zenginler kulübü değildir....

saygılarımla

Samekad Gençlik Kulübü Başkanı
ANIL YILMAZ

KotuCocuk55

çok sağ olasın(curva 55) kardeşim,biz herşeyi samsun ve samsunspor için gönüllü olarak yapıyoruz.
herkese kapımız açıktır..
gurbette sıcak bir çay,bir dost sohbetinin yerini hiçbir şey tutmaz
herkesi derneğimize bekleriz

samsunsevdalısı

samsunu ve samsunsporu kilometrelerce uzakta da olsa unutmayan ve unutturmayan sizlere sonsuz teşekkür ederiz.
inşallah elbirliği ile samsunumuzun ve samsunsporumuzun daha iyi yerlerde olması için mücadele eder ve samsunumuzun geleceğini aydınlatırız.
bizler bugünün yarınlarını da düşünerek gelecek nesillere daha bilinçli,şehrine ve değerlerine bağlı, samsunluluk ruhunu ilke edinmiş bir miras bırakma arzusu ile mevcut durumu ortadan kaldırmak üzere bir savaşın içindeyiz...
samsev başkanı sn.Sadi subaşı Ağabey,Halk Gazetesi Genel Yayın Md.Sn Necdet Uzun Ağabey,Ankaradaki gururumuz Sn.Galip Asal Ağabey bizlere ışık tutuyor şimdilerde...
inşallah o ışıktan aldığımız ilhamla birlikte hepimizin tek erzusu olan memleketine sevdalı,lobi faaliyetlerinde başarılı mesleklerinde ileri noktalara gelmiş genç samsunlular olarak samsunumuza uzun yıllar hizmetler ederiz.
Tekrardan Ankaradaki dostlara çalışmalarında başarılar diliyor,yolumun düştüğü ilk fırsatta mutlaka bir çayınızı içmek istediğimi bilmenizi istiyorum.

Saygı ve Sevgilerimle

salihcakir

Samekadı böyle güzel bir fikri hayata geçirdiği için teşekkürler; ve tebrikler. umarım samsunspor için iyi işler yaparsınız..

timofte

Anıl Yılmaz ismine zaten Samsunspor sitelerinden aşinayız.
öncelikle Samekad'da üstlendiğin görev için tebrik ederim, Samsunluluk duygusunu gurbette yaşatmanın nasıl bir güzellik olduğunu beş yıl İstanbul'da yaşamış biri olarak iyi biliyorum. Samsun'da yaşadıkları halde Samsun'un kıymetini bilmeyenlere, Samsun'a ihanet edenlere en güzel mesajı vermiş oluyorsunuz çalışmalarınızla.

Samekad'lı arkadaşları forumda daha sık görmek, her konudaki fikirlerini almak isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar.

KotuCocuk55

Yıllardır büyük işler yapan TİMOFTE' ye ve herkese selamlar..!
öncelikle şunu belirtmeliyimki yıllardır büyük bir özveriyle bu siteyi bizlere sunan bizleri böyle bir ortamda buluşturan yılmadan yeniliklerle kendini geliştiren timofte kardeşime teşekkürü borç biliyorum.Cidden çok büyük bir işin üstesinden geliyorsun burada adeta sanal bir dernek yönetiyorsun,sen hep devam et,biz hep yanındayızz...

Evet bazen günlük hayattaki problemlerden dolayı sitemizden ayrı kalsam da uzun zamandır samsunspor forumlarının takipçisiyim,çünkü samsunspor hepimizin ayrılmaz bir parçası.Bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce anımsayanlar olabilir ankarada bir öğrenci hareketi oluşturmak için bu forum aracılığı ile yardım istemiştim.Yine gazili samsunsporlular diye bir grubu kurmuş fakat aktif olarak yürütemediğimizi ayakta tutmak istediğimizi,büyütmek istediğimizi buradan sizlerle paylaşmıştık.Biz uzun zamandır böyle bir teşkilatlanma peşindeydik ve sonunda büyüklerimiz bize kol kanat gerdi ve 4 yıldır yapmak istediğimiz teşkilatlı bir yapıyı bize sundular geliştirin ve yönetin dediler.
Bizde aldığımız sorumluluğun bilinciyle samsunsporumuz ve samsunumuz için bir şeyler yapabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.sizlerden destek bekliyoruz sizleri aramızda görmek istiyoruz..

Herkese güzel mesajlarından dolayı çok teşekkür ederim,samsunlu hemşerilerimizden böyle güzel şeyler duymak beni ve arkadaşlarımı dahada motive etti..
O zaman eskisi gibi bitirelim..
KRALINA İSYAN İNADINA SENİNLE..

KotuCocuk55

Samsunkopat ve samsunsevdalısı;değerli hemşerilerim bu güzel dileklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim.ankaraya geldiğinizde sizleri aramızda görmek isteriz...

KotuCocuk55

iletişim için samekad;

adres:

Samsun Eğitim ve Kalkınma Derneği
7. Cadde No: 23/6
06475 Bahçelievler - ANKARA

Tel : 0312 222 55 06
Fax : 0312 222 55 07

Web: www.samekad.org

timofte

güzel sözlerin için teşekkürler sevgili anıl,
Samsunspor'u çok seviyoruz. Bu oluşumda emeği geçen başka arkadaşlar da var.
bundan sonra da Samsunspor'un yanındayız.

saygılar.

KotuCocuk55

Canın sağolsun şirinler...
kötü niyetli olmadığını biliyorum ama sende art niyetli yaklaşma bu tür oluşumlara,
yine söylediğim gibi gençlerbirliği maçında daha kurulum aşamasındaydık inşallah bundan sonraki maçlarda güzel organizasyonlar yapıcaz...

samsunsporlu

Alıntı yapılan: "KotuCocuk55"Canın sağolsun şirinler...
kötü niyetli olmadığını biliyorum ama sende art niyetli yaklaşma bu tür oluşumlara,
yine söylediğim gibi gençlerbirliği maçında daha kurulum aşamasındaydık inşallah bundan sonraki maçlarda güzel organizasyonlar yapıcaz...
Ankara Buyuk Bayragıyı Tribunlerde SAlladınız Ya Helal olsun Sizlere....

kral55

KotuCocuk55

Kral55 sağolasın..
kendi resmimizi burda görmek bizleri gururlandırdı.
bu jestin için çok teşekkür ederiz..
inşallah bu bayrağın çok daha büyüğünü birlikte sallarız...