Celil Sağır Jübile Hazırlığında

Başlatan Ahmeti, 17 June 2011, 08:24:14

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 17 June 2011, 14:48:58
yakışır imparatora..Serkan Aykut la beraber yapılamaz mı acaba?

walla super olurdu serkan nerde sımdı kımbılır  :(

Tribün_ali

cany

Alıntı yapılan: Lusage - 17 June 2011, 20:53:12
Celil'in takımında "Serkan - Cenk - Ercan - İmdat - Vural - Ertuğrul" olsada son kez ölmeden Yüreği Samsunspor aşkıyla atanları sahada görebilsek.  :'(

vayy gary neville jübilesi gibi he. güzel olur :) yapsalar keşke

fındık

Alıntı yapılan: furkan5534 - 18 June 2011, 03:13:06
walla super olurdu serkan nerde sımdı kımbılır  :(

S.Aykut Global futbol menager'lik şirketinde hayatına devam ediyor diye biliyorum

fındık

İlk defa jübileye canlı şahit olacağız desene :kanka:

Serkan

Biraz daha erken olsaydı :D daha çok var yaaa

mehmet yılmaz

Jübilenin Bursaspor ile olması da hayli manidar. Daha doğrusu Celil Sağır'ın Ertuğrul Sağlam'a böyle bir ricada bulunması ve onun da zor durumda olan Celil'in bu ricasını kırmaması. Çünkü, Celil abi başkalarının dolduruşuna gelerek Ertuğrul abi'ye yanlış yapmıştı ve uzun süredir konuşmuyorlardı. Buna rağmen Ertuğrul Sağlam'ın bu gibi konulardaki genel tavrına uygun hareket ederek abilik yapması güzel bir jest bence. Zaten böyle de olmalı, Samsunsporluluk kavramı içinde kişisel sorunlar bir kenara bırakılmalı. Dolu tribünler önünde, anlamlı bir jübile olacaktır; sezon öncesi son durumları görmek için, Bursaspor'la dostluk adımlarını atmak için de yerinde bir hamle olabilir.

fındık

Zaten bildiğim kadarıyla bursaspor ve texasla aramız iyi seviyede

mimar55

ben sevmiyorum bursayı neden bilmiyorum bazı kulaktan dolma şeyler var bursasporun başkanı ile ilgili ama imparatorun kupa maçında ts ya atığı gol yeter yaaaa elemiştik...

ugrass

celil para kazandığı diyarbakır da yapsın jubilesini

cembaba

Celil'i sevende olabilir, sevmeyende... Yanlışları her insan gibi olabilir. Ama ben yine de başka kimseye "İmparator" demeyeceğim.

germencisse

Alıntı yapılan: farUqras - 19 June 2011, 15:07:21

bkz:malatya olacaktı heralde.. :)

Serkan

Bizim milletimize bir şeyler beğendirmek zordur...

**KaR6**

şu memlekette cellillere serkanlara ercanlara hala sebep ne olursa olsun sallayan insanlar gördükçe geleceğimi sorgulamaya başlıyorum ciddi ciddi..

1927

Alıntı yapılan: farUqras - 19 June 2011, 15:07:21

Birine düşmanlık yapacaksanız bile doğru bilgilerle düşmanlık yapın!
Celil, doğrusuyla yanlışıyla Samsunsporlu Celil'dir. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez!

Alıntı yapılan: mimar55 - 18 June 2011, 22:44:44
ben sevmiyorum bursayı neden bilmiyorum bazı kulaktan dolma şeyler var bursasporun başkanı ile ilgili ama imparatorun kupa maçında ts ya atığı gol yeter yaaaa elemiştik...

Ne alaka birader? Ayrıca Celil'in o golü ligdeydi, kupada değil!