Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Hoca gitmez, en azından bu hafta gitmez, gitsede Ersun Yanal milli takımdan alacağı tazminat netleşmeden bir yere gitmez.

Alıntıuçak biletini iptal etmiş İstanbulda Ersun Yanalla görüşüyor

Cümleye bakılırsa Adnan Sezgin'in Ersun Yanal la görüştüğü uçak biletini iptal etmesinden anlaşılıyor ama uçak biletini iptal ettiği duyum, Ersun Yanal'la görüştüğü kesin :) Ersun Yanal la görüştüğünü biliyorsa bu arkadaş neden mişli bir olayı ispat için kullanır ki :)

Sıkmayı bile beceremiyoruz.  :-X

kuzey55

samuray

inşallha doğrudur bu haber hoayı istifayı zorlamak gerek

55__Gurbet__55

feveran

ne ersul nede karaman görüşülen hoca mesut bakkal

jean

ins dogrudur sevinmistim hocayi alinca tutmadi ne yazikki tutmadi ersun yanal bizi en azindan ligde birakir

seydo55

feveran

Alıntı yapılan: cgr - 17 October 2011, 19:18:33
Bende arkadasa katılıyorum. Sadece duyumdan ıbaret oldugu ıcın hayal kurmaya gerek yok. Ne zaman netlesır o zaman gelecekle ılgılı konusmaya baslarız.

çağrı çepni öle demıyor ama galıba mesut bakkal olacak

SametYılmaz55

tesislere gidelim belki güvenlik görevlisi biliyordur :)

sosaka

Takımda herşey çok iyi, yönetim taraftar zaten el ele
Tek sorunumuz petkoviç
gitse de artık takım düzelse

cgr

@ feveren

Aykut Cepnı ılk once aslı gorevı olan taraftar-yonetım ılıskısını duzeltsın, ondan sonra hoca konusuna karıssın. Bu adamın yonetımdekı gorevı Sportıf Dırektor mu yoksa Taraftar sorumlusu mu demezler mı adama?

Ollivanders

Sorun Ortasaha! Ortasahada oynayan futbolcular oyunu kabullenen , savunan , presi sevmeyen tarzdalar. Bu nedenle ileri de çogalamıyoruz ve çıkışlarımızda pas hatası yaşıyoruz.  Hakan bayraktar'ı yollamayıp , murat ceylan'ı almış olsaydık çok can yakan bir takım olurduk. Gol olur kaçar ama biz ortasahada varlık gösteremiyoruz. Çözülmesi gereken sorun bu öncelikle.

FaTiH_HaN

Yönetim taraftara karşı yapmış olduğu hataların farkında ve aldığımız kötü sonuçlarla birlikte eleştirilmeye başlandı, zaten men cezalarından sonra hakettikleri tepkiyi aldılar şimdi büyük ihtimal hoca değişikliğine gidip kamu oyunun dikkatini başka yöne çekmeye çalışacaklardır ki adnan sezgin iyi bilir o işleri. İnşallah petkoviç hoca gitmez ki ben kalmasının uzun vadede faydalı olacağını düşünüyorum. Yönetim hatalarından vazgeçip takımın üzerindeki gerginliği yok etmediği sürece hangi hoca gelirse gelsin başarılı olamayacak. Şu an hocaya değil aklı selim ve taraftarına sahip çıkmayı kendine dert edinen yönetim lazım.

minci

Ben de hocanın kalmasından yanaydım ancak Belediye maçında kulubedeki ağzında cikletle umursamaz bir şekilde oturmuş yüzünde hiçbir üzüntü ifadesi olmadan maçı izlemesi beni hem çok şaşırttı hemde çok kızdırdı. Takım 3-0 mağlup adamın umrunda değil. Bu akşam Nurullah Sağlamı Fener maçında izledim. Adam o yağmurda kulubeye girmedi. Sahanın kenarında sırılsıklam olmuş takımını yönetiyordu. Bunu gören sahadaki futbolcu ne yapmaz? Birde bizimkine bakın. :x(( :x(( :x(( Onun futbolcusu da aynı Pazar günkü gibi oynar.

Ayberk

Murat, Dilaver, Zenke, Adem hatta ve hatta sövdüğümüz Orhan! Bu adamlar her hafta 11'de oynayan ruhsuzlardan 1000 kat daha fazla mücadele verir, görev aşkıyla oynardı... Ama nerdeee