Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına Aday

Başlatan alperen_55, 30 May 2011, 23:09:27

« önceki - sonraki »

birolkys

berusa55

Düştüğümüz sene de başkan malum yerdendi; gelir gelmez alt ligi boyladık. Bunlardan Samsunspor'umuza hayır beklemek abesle iştigaldir. Başkan olabileceğinden değil ama şu haberin çıkması bile sinirlerimi tepeme çıkarttı gece gece  >:(

samsunmania

Temlik borçlarını tahsil etmek isteyenlerin tetikçileri ortaya çıkmaya başladı sanırım. Galip Öztürk olsa zırnık alamayacaklarını biliyorlar çünkü.

FaTiH_HaN

Biri Fazlı Abdik'i çok fena gaza getirmiş galiba yaparsın başkan, edersin başkan, umudumuzsun başkan  :) kongreye 4 gün kala adaylık mı açıklanır. Şu an iç transfer dış transfer ve takım hakkındaki tüm çalışmaları zaten gelecek olan yönetim yürütüyor. Bu saatten sonra yedirirlermi başkasına. Aday olmak bedava işte bi şansını denesin ya tutarsa.

altunay

31 May 2011, 01:16:51 #19 Son düzenlenme: 31 May 2011, 08:58:29 samsuni
bu zamana kadar nerdeydilerde şimdi ortaya çıktılar fazlımıdır nedir gitsin tsye başkan olsunn

YaşarDoğu

abidik gubidik twist twist lap lup laba duba twist twist abidik gubidik twist twist ...

Musti

Bununkisi olmayacak duaya amin demek bile değil.

Ahmeti

31 May 2011, 07:13:41 #22 Son düzenlenme: 31 May 2011, 07:44:53 Ant55
Kazım Yılmaz gelini çoktan almış bu garibim fazlı'da ben seviyordum derdinde.

celebi

samet_55

hya sen samsunluyla-samsunsporlularla dalgamı geçiyon-abidik -gubidik osman gel bagrıma yaslan :D

forza_devil

fazıl abdiği benden i tanıyan olmasın  :D evet trabzonludur, of ilçesinden.. ayrıca delikanlımı delikanlıdır,, her türlü herkeze gider yapabilir yani  ;) ama başkanlığa gelmesinide istemem... bu arada başkan olsa bile yanlışda hayatda yapmaz, gerekirse gider i.t.o.ş'un statında i.t.o.ş'a her türlü giderini yapar kimseni,n şüpesi olmasın.!

Stoper

King Of The North

4 büyük mü? (!)
Tek Büyük Samsunspor...

orhan

bu saatten sonra başkan adayımı olunur. insanlar her türlü hazırlığını yapıyor sen çıkıyorsun adayım diyorsun. lig  başlayana kadar sen yönetim kurulunu oluşturamazsın dostmusun düşmanmısın bilelim.

ŞİM-ŞEK-LER

Mademki o kadar seviyorsun Samsunspor'u bölücülük yapmaya gerek yok

Şimdi köstek olma zamanı değil destek olma zamanı