Neden BIZ Yönetimde Yokuz?

Başlatan KotuCocuk55, 25 May 2011, 01:16:20

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Soru bence yeterince acik o yuzden uzun yazmicam..
Samsunspor yeni bir olusuma giriyor,camia butunlesiyor,hedefler buyuyor,herkezi kucakliyoruz ama madem herkese acik o kapi ve amac hep birlikte cok daha iyiyi gitmek neden hem kongre üyesi olup hemde bu sitede ve tribünlerde samsunsporu sürekli takip eden ve cok iyi bilen aramizdan herhangi bir kimse yönetimde yok...A yada B degil,bu taraftari,takimi,tribünleri,sehri en iyi bilenlerdeniz.Artik mütavaziligin lüzumu yok,bazilarimiz hakkaten bu takimi gercekten cok iyi biliyor ve bizler sokakta yatmiyoruz beyler.evli barkli coluklu cocuklu eli is tutmus aile gecindiren toplumda saygi gören insanlariz..e o zaman bu kadar pesinden kostugumuz takimin yönetiminde nasil olurda bizden birileri olmaz...

Not:Bu satirlari bu sitenin bir üyesi oldugum icin yazmiyorum.Bu satirlari yazma sebebim,her akilli samsunsporlunun kolayca anlayabilecegi gibi bu sitede samsunsporu takip eden cok kaliteli adamlarin varligini biliyor olmam ve bu insanlarin yonetime fazlasiyla yardimci olabileceklerine inanmam.Yani ben siteden cok samsunsporun faydasina olduguna inandigim icin bu soruyu soruyorum...

Listeler yapiliyor,bir kac gün kaldi secime....

Kazim Baskan duy bu sesi!!

minci

Evet neden olmasın? Bence çokta güzel olur. Böylece yönetim tabana da yayılmış olur. Bunun için bir kampanya başlatsak fena olmaz galiba. >l<

erkutdem55

Sen zaten cevabı yazmışsın nispeten,buradaki insanlar gereğinden fazla aklı başında ve iş bitirebilecek -ama onlara göre işleri karıştırabilecek- insanlar.

Uğur Yıldız

sitenin adminlerinden biri olabilir..çok sağlam fikir:)

Burak

Sitede ki abilerimize yakışır ama Erkut Abi'nin tezi de çok geçerli  işbilen adam iyi değildir onlar için

Ollivanders

neden olmasın ? Ama abilerimiz daha iyi bilir. Erkut abinin dedigi gercekten olayı özetliyor. Bekleyip gorelim bakalım neler olacak ?:)

KotuCocuk55

Yazdiklarini ilgiyle takip ettigim erkut ustaya bu konuda katilmiyorum..Dogrusu hepimizin aklina onun söyledikleri geliyor..Türkiyede klasik bir futbol takimi secimlerinden bahsediyoruz ama bu sefer ne diyorlar,hersey degisecek cag atlayan ve vizyon degistiren bir samsunspor olusturmaya calisiyoruz..O zaman eger bu adamlara inaniyorsak onlarin isleri karistirmak yerine cok daha seffaflasacagini ve daha düzenli ve kurumsal hale gelecegine inaniyor olmamiz gerekir,o zamanda bu sitenin bir cok yazari bulunmaz nimet olur onlar icin.Yine söyledim ben bunu sitenin reklami olsun diye degil samsunsporun menfaatine oldugu icin yaziyorum...En az bir temsilci ile en zor dönemlerde karsiliksiz bu takima sahip cikan samsunspor.biz ahalisi,bilgisi,tecrübesi,sevgisi,zekasi yönetime karismali,ben sade bir taraftar olarak fikrimi bildiriyorum...

Bide gün icinde surekli aklima yeni sezon geliyor,hakkaten düsmek iyi degil,5 senede cok geriledik.Ben samsunspor dustu süper lig ve avrupa maclarini izlemeyi biraktim.Samimi söylüyorum.Simdi ciktigimizdan beri süper lig ve dünya liglerini izliyorum.Hakkaten 5 yildir izledigimiz futbolcular ve oynanan futbol cok kalitesizmis..  Bu adamlar da bomba transfer yok seedorflar yok haliler nihatlar filan dedim ne oluyor,bizim kucuk ama mutlu kalpar ve cocuklari seklinde takimimiz varken sanki sil bastan yapiyorlar ve bir daginiklik,savrukluk var gibi ortada ve bu durum beni ürkütüyor.Dedigim gibi yeni yapiya karsi degiliz ama karanliga dogru yürümekten herkez cekinir..

Aslinda bir bakima bu yüzden de birileri yönetimde olsa,yolumuz biraz daha aydinlanir yada merak etmesinler biz o yolu aydinlatiriz  ;)

doðan

25 May 2011, 21:39:34 #7 Son düzenlenme: 26 May 2011, 07:58:08 doðan
Daha önceki (şimdiki E . tutu yönetimi) yönetimden bizde b öyle bir teklif sunuldu , ama site ve dernek yöneticileri ve ileri gelenleri ile yapılan iştişarede bunun uygun olmayacağı yönünde karar alındı (divan kuruluna 2 kişi yönetime ise 1 kişi şeklinde idi ) , yeni kurulacak yönetimin taraftar gruplarını tpparlaması sırasında bize dair davet iletildimi diye sorduğumda başkanımdan aldığım cevap sa beni oldukça tatmin etti ( biz bir grup değilizki idi cevabı),
yukarıdaki yazılardada okuduğum gibi ve tahmin lerim doğrultusunda da yeni oluşacak yönetimin en büyük handikaplardan biriside şehri , takımı , ve özellikle taraftarı tanımıyor olmaları , taraftar gruplarının öngördüğü isim olan Hakan ÇALOĞLU büyük ölçüde bu konuda toparlayıcı olacaktır ..
Yanlız , maraton trübününe ve taraftarın bütün lüğüne bir renk katan ..şahıslarınızdan oluşan bu platformun görmezden gelinmesi yada hala tanınmıyor olası ... o trbüne emek veren değerli kardeşlerimin özellikle e. severin , emeklerinin hiç sayılamsı benide ve dolayısı ile sizleride derinden üzmekte .. o noktaya (bizi temsil edecek yönetici) en çok yakışan kişinin ENGİN SEVER olması düşüncemi yineliyor ve sesinize ses katmak istiyorum...

Sonuna Kadar 55

olması daha iyi olur aslında

furkan5534

Ekrem

Sitemizdeki abilerimizden birinin orada olması sorunlarımızın duyurulmasında faydalı olacaktır diye düşünüyorum  :)

turgayergeni

siteden de birileri illa ki olmalı yonetimde ama olması gereken en onemli isim Erol ündücüdür.(şahsi kanaatim)

doðan

M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Başkanı Av. Erdem Eynel, yeni oluşacak yönetimin listesi oluşturulurken, kamuoyunda başka takımları tutukları açıkça bilinen ve en kötü günlerimizde stadın yolunu bile bilmeyen isimlere yer verilmemesini istediklerini belirtti. Eynel, "yeni yönetim oluşturulurken Samsunsporluluk hassasiyetlerinin gözetileceğine inanıyoruz" dedi. Eynel'in açıklamasının tamamı şu şekilde;

Samsunspor Camiası'na.

Bizler Samsunspor taraftarları olarak, hiçbir kişisel çekişmenin, hırsın veya yapılanmanın tarafı olmadan, bugüne kadar isimlere ve unvanlara takılmadan, her koşulda takımımızı sonuna kadar destekledik ve hep şuna inandık; iyi bir taraftar sadece tribünde olmaz, o kulübün gerçek sahibidir; bu yüzden kongre üyesi olmayı kutsal bir vazife gördük, kimimiz yaş şartını tutturunca, kimimiz harçlığımızdan üç beş kuruş arttırınca, koşa koşa giderek en değer verdiğimiz unvana sahip olduk; Samsunspor kongre üyesi olduk.

Geçmişte bir camia olmanın bilincinden uzak insanlar tarafından, kongre salonunda üye yapılan başkan adaylarıyla, kongreden bir gün önce yüzlerce üye yazılmasıyla ve üye dahi olmayan insanları yönetim kurulu listesi diye sunarak yönetime talip olan adaylıklarla, bu şanlı camia ve onun en değerli unvanı kongre üyeliği nişanı zedelendi, itibarı eksiltildi.

Geçmişten ders almanın başarının anahtarı olduğuna inanan bizler, uzun zaman sonra yaşadığımız vuslat sevincini yaşarken bir yandan da camiamızın yaşadığı kongre sürecini takip etmekteyiz. Samsunspor genel kurulunun, kulübün sahibi olarak her zaman en doğru kararı alacağına inancımız sonsuzdur ve yönetime talip olan değerli büyüklerimizin de genel kurula bu yönde yardımcı olacaklarına ve Samsunsporlu olmanın gerektirdiği camia olma bilincine uygun hareket edeceklerine inancımız tamdır.

Bizler genel kurulda aday olan kişileri, isim, unvan, yaş veya doğum yerine göre değil, talip olunan göreve liyakat ve Samsunspor sevdasını kalbinde taşıma esasına göre değerlendirdiğimizi ve bundan sonra da bu özelliklerin kılavuzumuz olacağını deklare ederiz.

Bu açıklamalar ışığında, bugünlerde kamuoyunda dolaşan dedikoduların gerçek olmadığına inanmak istek ve arzusundayız. Samsunspor başkanlığı gibi bir makama talip olanların, öncelikle Samsunspor sevdası ile hareket ettiğinden zerre kuşku taşımamaktayız ancak yönetim kurullarının da yukarıda saydığımız niteliklere sahip camiamız mensuplarından oluşmaları gerektiğine olan inancımız da sarsılmazdır.

Samsunsporun binden fazla şerefli üyesi vardır ve hemen hepsi, bu kulübün gerçek sahipleri olarak, bu kulübü yönetme yeterliliğini sahiptirler. Bu nedenle, en karanlık günlerimizi yaşadığımız günlerde bu kulübe kongre üyesi sıfatı ile gönül bağı kurmuş kimselerin arasından en doğru isimlerin seçilerek özlediğimiz başarılara ulaşabileceğimiz bizim olduğu kadar pek tabii değerli adaylarımızın da malumudur.

Bu nedenle, bugüne kadar stada dahi uğramamış, Samsunspor için üzülmemiş, bu camianın bir parçası olmayı kendine zul gören isimlerin o ya da bu ilişki nedeni ile kulübümüze üye yapılıp aynı gün yönetime girmesi devrinin kapanması gerektiğine tüm kalbimizle inanıyor, listelerdeki isimleri, hizmet ve liyakatleri kadar üye oluş tarihleri kriteri ile de değerlendireceğimizi tüm camiamıza ilan ediyoruz.

Camiamız, layık olduğu başarılara birliktelik içinde ve omuz omuza yürümeye başlarken, bu işin bayraktarları bir tek şundan emin olabilir; Samsunspor taraftarı bu takıma sonsuz ve koşulsuz desteğini her zaman vermeyi ve Samsunsporlu isimlerin arkasında durmayı kendine vazife bilir ve geçen sene tüm Türkiye'nin gördüğü gibi Samsunspor taraftarı vazifesini kusursuz yapar.

doðan

neden bizim yönetimde olamıyacağımıza cevaptır ...
SADECE bu takımı SEVMEKTEN ibarettir tüm gücümüz...

maraton

buradan ileriki günlerde yeni yönetim listesini üye oluş tarihleri ile birlikte yayınlarız belki  :o