Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

umit

Halk gazetesinde Cahit kaya'nın açıklamaları var. "kadromuzda düşündüğümüz futbolcuydu. 100.000 lira için AG'yi tercih etti. oysa bizim sezon içinde vereceğimiz primler belki de transfer ücreti kadar olacaktı." demiş.

Ne diyelim Allah yolunu açık etsin. Kimler geldi kimler geçti bu takımdan.

Ahmeti

Umarım pişman olmazsın çünkü son pişmanlık fayda etmez.

ngonge

Büyük ihtimale önceden anlaşmıştı, yapacak birşey yok. Sözleşmesinin bitmesine 10 gün kala masaya oturanlar da onun kadar kabahatli.

Bu arada menejeri de kendini sıyırıyor aradan, hiç menejerinin onayı olmadan imza atabilir mi, hiç sanmıyorum.

Tanju Con

ayak yapiyor...uzaa m.y güle güle..bu kadarmis..ulan ankarada ne yapacaksin..100 bin lira az alirim alisdim..kaldim bildim yerde oynarim..denize girerim...

Ayberk

şaka maka aldığı 100 bin lira fazlasını üstüne katsa, Atakum'daki evi gibi bir evi alamaz Ankara'da. Mevzu deniz falan da değil, burada 200 bine aldığı ev ayarındaki evler orda 350 binden aşağı değildir de ondan  ;D ;D

kabacevizli55

SON DAKİKA: MURAT YILDIRIM ANKARAGÜCÜ'MÜZDE !
Sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Samsunspor'un orta sahadaki dinamosu Murat Yıldırım, Süper Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü ile anlaşmaya vardı.

TEKLİFİ BEĞENMEYİNCE...
Samsunspor'da yaprak dökümü erken başladı. 4 Haziran'da yapılacak kongrede yönetime gelmesine kesin gözüyle bakılan Başkan adayı Kazım Yılmaz ve kurmaylarıyla önceki gün bir araya gelen Murat Yıldırım, şartlarda anlaşamamıştı. Başarılı oyuncu, bu kez Ankaragücü'nden teklifi görüşmek için Ankara'ya gitti.

ANKARADA BULUŞTULAR
Burada yöneticilerle bir araya gelen Murat Yıldırım, Başkent ekibinin kendisine sunduğu teklifi hiç düşünmeden kabul etti. Teknik Direktör Mesut Bakkalı'nda mutlak ve mutlak alınmasını istediği yıldız oyuncu, bundan böyle Ankaragücü formasıyla Süper Lig'de mücadele edecek.

ahmetsefa55

ben muratı çok seviyodum.takımda kalmasını isterdim.ama gidecekse de bu ankaragücü olmamalıydı.neyse hakkında hayırlısı olsun.
averajla kumede kaldıgımız adanaspor macını unutamam.o macta sankı butun takım macı satmıstı bır tek murat canla basla mucadele edıyodu.
yolun acık olsun kardesım.. verdiğin emekler içinde Allah razı olsun..

Ekrem

GökhanÇağlar

üzüldüm gitmesine ama kendi bilir..yolu açık olsun,bu seneki performansıyla ancak iyi bir yedek olur..

Ertuğrul Sağlam

Gidersede kalırsada Allah yolunu açık etsin....

Lusage

Madem son 2 sezon kayıp olan Murat'a 400 bin verecektik. Madem Murat Ankaragücü ile anlaştı. 400'ün üstünü biraz tamamlayıp Altay dan Okay Yokuşlu'yu almak için uğraşalım. Geleceğimizi kurtaralım..

maço

Alıntı yapılan: Lusage - 21 May 2011, 15:57:57
Madem son 2 sezon kayıp olan Murat'a 400 bin verecektik. Madem Murat Ankaragücü ile anlaştı. 400'ün üstünü biraz tamamlayıp Altay dan Okay Yokuşlu'yu almak için uğraşalım. Geleceğimizi kurtaralım..

haklısın mantıgında arkadas ama bence ustu baya eksık tamamlayamayız gıbı.

berusa55

21 May 2011, 16:16:09 #58 Son düzenlenme: 21 May 2011, 19:56:24 berusa55
Hiç üzülmem; yolu açık olsun sevgili Murat...

Stoper

Başarılar. Hakkında hayırlısı neyse o olsun .