Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Sadece Dilaver'i mi begenmiş :)))

SametYılmaz55

vuuuuuuu kalpar'ın oynatmamak için bahane aradığı dilaveri beğendiğine göre biliyor o zaman bu işi :D :D hadi atla uçağa gel madem :D :D

cembaba

Çok fazla bir bilgim olmamasına karşın, H.Kalpar'dan daha iyi bir t.direktör olacağı kanaatindeyim. Gaziantepspor'un şu andaki konumu da başarılı bir T.Direktör olduğunu gösteriyor. İnşallah bu sezona da damga vururuz. En azından UEFA Kupasına falan katılmalıyız.

samet_55

Sadece dilaverimi begenmiş..

Ahmeti

23 May 2011, 13:22:21 #154 Son düzenlenme: 23 May 2011, 13:26:14 AHMETÝ*55*
Alıntı yapılan: samet_55 - 23 May 2011, 13:06:22
Sadece dilaverimi begenmiş..

Herhalde Dilaver'in attığı golleri görünce kim bu adam diye merak etmiş olabilir.

AntZ

Değiştirin şu başlığı efenim, başlıkta hocanın sesi dışında herşey var, vatandaşı kandırmayın, lütfen  1dk!!!
Başlığın kuş sesleri olarak değiştirilip 3-5 kuş sesi eklenerek vatandaşın gönlünün alınmasını talep ediyorum.

kadifekaleli

23 May 2011, 13:39:14 #156 Son düzenlenme: 23 May 2011, 13:58:35 samsuni
Ya abi hayal görmeyin G.Antepten kovulan Antepiin bu sene en iyi oyuncusu olan Olcan Adın'ı solbek oynatan bi adam la bu  millet Türk hocalarla çalışıyo biz yabancı bari yabancı da bi halt olsa

erhan55

SAMSUN YABANCI
Samsunspor eğer Portekizli Teknik Direktör Jose Coucerio ile anlaşırsa, Süper Lig'de yabancı hocayla çalışan tek takım olacak. Takımını yerli hocaya teslim eden Bursaspor geçen sezon şampiyonluk yaşadı
22 Mayıs 2011 Pazar 15:26

YABANCIYA RABET YOK
Süper Lig'de mücadele eden takımlar eskiden olduğu gibi yabancı hocalara takımlarını artık
teslim etmiyor. Şu anda Süper Lig'de mücadele eden 15 takımın teknik direktörleri Türk,
Kayserispor'un ise içimizden biri haline gelen Gürcü Şota. Bank Asya'dan gelecek son takımın
ise yine yerli hocaya teslim edileceği tahmin ediliyor.

SADECE SAMSUNSPOR
Ligde yabancı geleneğini sürdüren tek takım ise Samsunspor olacak. Eğer bir aksilik olmadığı
taktirde Samsunspor'u bu sezon Portekiz Sportif Lizbon teknik direktörü Jose Coucerio
çalıştıracak. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kendi öz evladı, takımın
içinden gelen teknik adama güvenerek görev verirken, Samsunspor'un yabancı sevdası akıllarda
soru işareti bıraktı.

ERTUĞRUL ŞAMPİYON YAPTI
Yabancı hoca sevdasından vazgeçen Bursaspor Geçen sezon takımı Ertuğrul Sağlam'a teslim etti şampiyon oldu. Fenerbahçe öz evladı Aykut Kocama'a teslim etti son maçını kazanırsa şampiyon olacak, yıllardır yabancı hocaya para akıtatan ve hedefe ulaşamayan Beşiktaş bu sezon Tayfur Havutçu'yla Türkiye Kupası'nı aldı. Trabzonspor ise Şenol Güneş ile yeniden dirildi.

TAKIMLA VE TEKNİK ADAMLAR:

ANKARAGÜCÜ: MESUT BAKKAL
BEŞİKTAŞ: TAYFUR HAVUTÇU
BURSASPOR: ERTUĞRUL SAĞLAM
ESKİŞEHİRSPOR: BÜLENT UYGUN
FENERBAHÇE: AYKUT KOCAMAN
GALATASARAY: FATİH TERİM
GAZİANTEPSPOR: TOLUNAY KAFKAS
GENÇLERBİRLİĞİ: MUSTAFA KAPLAN
İSTANBULSPOR BŞBL.: ABDULLAH AVCI
KARABÜKSPOR: YÜCEL İLDİZ
KAYSERİSPOR: ŞOTA
ANTALYASPOR: MEHMET ÖZDİLEK
MANİSASPOR: HİKMET KARAMAN
SİVASSPOR: RIZA ÇALIMBAY
TRABZONSPOR: ŞENOL GÜNEŞ
MERSİN İDMANYURDU: NURULLAH

Kaynak: Halk Gazetesi

eren55

Alacağın olsun Abdullah Avcı.

brigand

abdullah avcıya nasıl bir teklif götürülürse kabul edebilir yada aklı çelinebilir hiç bilmiyorum. o adam orda o kadar rahatki. hem el üstünde hemde istediği şeyi yapma özgürlüğüne sahip. keşke çıkıp dese geldim ulen diye :-)

kutsalforma

Yabanci hoca yakacaktir bizi, demedi demeyin

twitter

şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kutsalforma - 23 May 2011, 22:47:04
Yabanci hoca yakacaktir bizi, demedi demeyin

istemeyerek katiliyorum sana , belki ön yargi oluyor ama ben nedense hep yerli den yanayim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 23 May 2011, 23:49:21
istemeyerek katiliyorum sana , belki ön yargi oluyor ama ben nedense hep yerli den yanayim.

ben de yerlıden yanayım ama sanırım şuan yerlı hoca da bır kısırlık var.o yuzden lıgı tanıyan bır yerlı hoca secımı mantıklı geliyo.lakin ne olur? ne bıter? uyum saglar mı ? başarılı olur mu ? 5 hafta sonra istifa edip bizi o ''kaşar'' diye tabir ettiğimiz hocalara bırakıp gidermi ? bilemiyorum.

babasamsunlu

raaaat olun deyrum.. bu cücük iyi cücük ;)