Şampiyonlarımız Havza'daydı

Başlatan Forvetim, 13 May 2011, 11:46:26

« önceki - sonraki »

Forvetim

dün akşam 18.00 civarında Şampiyon Samsunspor'umuz Havza'da taraftarlarıyla buluştu. 17.00 de samsun yolu üniversite önünde karşılama konvoyu eşliğinde kalabalık bir taraftar topluluğu şampiyonu beklemeye başladı. Takımımız samsun ankara karayolunu felç eden uzun bir konvoyla Havza'ya görkemli bir giriş yaparak tüm halkın sevgi seliyle karşılaştı. müthiş yağmur altında dahi şampiyonun yanında olmak isteyen, yakından görüp hatıra fotorğrafları çektirmek isteyen vatandaşlar ve taraftarların meşalelerle, tezahüratlarla yoğun ilgisi karşısında futbolcularımız çok sevinçliydiler ve dernek balkonundan güzel görüntülerle taraftarları selamladılar. daha sonra kafile yine coşkulu taraftar eşliğinde ancere otele geçti. resimleri birazdan yükleyeceğim. benim için çok mutlu tarif edilemez tarihi bir gündü samsunsporum ilçemdeydi bize gelmişti misafirimiz olmuştu, güzel bir şekilde karşıladık ağırladık çok şükür. aşırı yağmura rağmen organizasyonumuzu yerine getirdik. çok güzeldi, sevincimizi anlatamam. sırılsıklam aşk bu.

babasamsunlu

Forvetim

şu resim yüklemeyi bi düzgün yapamadık gitti, neyse cuma vakti geldi inşallah öğleden sonra yükleyeceğim arkadaşlar.

engin55

Fatih öztürk e de helal olsun. Samsunspor nerde o orda...

berusa55

13 May 2011, 12:29:37 #7 Son düzenlenme: 13 May 2011, 12:37:43 berusa55

yirmiuc

Facebook'ta 5-6 dakikalık bir video da vardı.

Sonuna Kadar 55

çok güzel bafra ve çarşamba nerede kutlamalar olmadı.

Forvetim

sağolsun berusa kardeşim eklemiş, bendekiler de aynıları. burada olmayan birkaçını da ben atayım

fındık

SON DAKİKA : Turgay gölbaşı BARCELONA'yla anlaşmış :D
Resimler için elinize sağlık