Samsunspor Yönetim Kurulu Açıklaması

Başlatan Jnr.Serkan, 12 May 2011, 21:09:08

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

AlıntıSAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU AÇIKLAMASI
Yönetim Kurulu olarak, Kulübümüz yönetimini üstlendiğimiz gün koyduğumuz hedef, çevrilebilir borç, disipline edilmiş mali bütçe, sportif başarı ve itibarın iadesi şeklinde olmuştu.

Bugün geldiğimiz noktada bu hedeflere ulaşmış olmanın gururunu yaşamaktayız.

Kentin tüm dinamikleri ile yaratılan beraberlik, sıkı mali disiplin, hedefi olan futbol şubesi, artarak devam eden güven ve bunların doğal sonucu olarak gelen sportif başarı, yönetimimizin bu yoldaki iki yıllık başarı öyküsünü iki paragrafta anlatan başlıklar olmuştur.

Bu başarıda büyük pay sahibi taraftarımıza özellikle teşekkür ediyoruz.

Sportif başarıya hasret kalmış bir futbol kenti olan Samsun ve Samsunspor' lular, bu sezon gerçek bir taraftar Profili sergilediler ve bunu da herkese gösterdiler. Kendileriyle gurur duyuyoruz.

Yine, bu süreçte bize her zaman destek olan Samsun Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, sanayici ve iş adamlarımıza, Kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütlerimizin değerli yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Samsunspor Kulübü 2010-2011 Futbol sezonunda Süper Lige terfi ederek tarihine çok önemli bir sayfa eklemiştir. Bunun bir parçası olmanın onur, gurur ve sevincini, tüm Samsun'lular ile yürekten paylaşıyor, teşekkür ediyoruz.

İki hafta önce belli olan Süper Lig vizesi ile gelecek sezonun yapılandırılması çalışmalarımıza başladığımız esnada,  futbolcularımıza verilen primlerde her zaman desteklerini gördüğümüz ve son yıllarda sürekli kendisine kulüp idaresini alması yönünde çağrı yapılan Sayın Galip Öztürk, bu sezon idareyi almak ve Samsunspor'u şirketleşme yoluna sokmak arzusunda olduğunu, ayrıca Samsunspor'umuzu Süper Ligin 5.büyüğü yapacağını ifade ederek göreve talip olmuşlardır.

Böylesine bir oluşumun önünü açmak adına olağanüstü Genel Kurul Kararı almış bulunuyoruz.

Samsunspor'umuz, 15 Mayıs Pazar günü Bank Asya 1.liginde oynayacağı son Rizespor karşılaşmasından sonra bu ligi Şampiyon olarak tamamlayacak ve Spor Toto Süper Liginde mücadele edecektir. Bu Ligin gelirleri, Samsunspor'umuzun geçmişten gelen tüm sıkıntılarını  çözeceği gibi, Süper Lige uygun yeni transferlerin yapılmasını da sağlayacak durumdadır. Bununla birlikte geçmişte yapılan yanlışların tekrarlanmaması, kulübümüzün yeniden borç sarmalına sokulmaması en büyük dileğimizdir.

Bu noktada dikkat çekmek istediğimiz bazı konuları Samsun kamuoyu ile paylaşmak isteriz;

ü  Yeni sezon hazırlıkları iç transferler öne alınarak DERHAL yapılmalıdır.

ü  Kulübümüz mali yapısına göre iki sezondur uyguladığımız Transfer Bütçesi uygulaması devam etmeli, kulübümüz ödeyemeyeceği borçlara sokulmamalıdır.

ü  Alt yapı en önemli ikinci şubemizdir. Başlatılmış olan çalışmalar devam etmelidir.

ü  Kulübümüzün Kamu borçlarının tamamı yapılandırılmıştır. Bu yolla hem borcumuz azalmış, hem de uzun vadede ödeme imkanı yaratılmıştır. Bunlar aynen devam etmelidir.

ü  Kulüp binalarımızın bir bölümü ile ilgili yenileme projelerimiz yapılmıştır. Bunlar devam etmeli ve yeni sezon öncesi hazır hale getirilmelidir.

ü  Yapılmak istenen "Şirketleşme Süreci ve Modeli" yeni oluşum tarafından Genel Kurul öncesinde Samsun kamuoyu ve kongre delegeleri ile mutlaka paylaşılmalı, anlatılmalıdır.

Hep söyledik, bizler bu takımın taraftarlarıyız. Daha iyisini yapmaya talip olanların önünü açacağımızı da her zaman beyan ettik. Şimdi bunu daha iyi yapacağını ifade eden başta Samsunlu başarılı iş adamı Sayın Galip Öztürk olmak üzere, bir grubun talebi üzerine kulübümüzü kısıtlı süre içerisinde Olağanüstü Genel Kurula götürüyoruz. Orada genel kurul üyelerimiz anlatılanlardan tatmin olur ve yetki verirse yeni oluşumun nelere imza atacağını hep birlikte göreceğiz.

Bizler de tribündeki hep oturduğumuz yerde olacağız.

Saygılarımızla Samsunspor kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Yönetim Kurulu

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2254

55.hakan

Çok manidar bir açıklama olmuş içinde sitem de var kırgınlık da,mutluluk da.

kalptenþimþek

yönetim kurulu açıklaması oldukça manidar bir o kadar da inceden sitemkar olmuş..

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: hakanelgun - 12 May 2011, 21:13:56
Çok manidar bir açıklama olmuş içinde sitem de var kırgınlık da,mutluluk da.
kesinlikle aynı duyguları hissetmişiz

55.hakan

Şu anda önümüzdeki en büyük sorun iç transfer olarak görünüyor.

55(tuncay)55

yeni alınacak oyunculardan çok iç transferlerimize önem vermeliyiz

serkancengiz

Allah sonumuzu hayır eylesin.
istediğimiz yerlere geliriz inşaallah

Shane_Falco

Yönetim kurulu beklenen açıklamayı yaptı sonunda.Şimdide bir açıklama Galip Öztürk'den gelmeli.Aynen yönetimin belirttiği gibi şu meşhur ''Şirketleşme süreci ve Modeli'' hakkında.Kafalarda ne var öğrenmek bizimde hakkımız...

_SoN_

Ertuğrul Sağlam

Herşeye ramen Samsunspor'a verdikleriniz için teşekürler...

lucarelli

Yönetim kırılmış gibi.
Bu yıl gerek yönetim, gerek taraftar ve gerekse futbolcuların tek yürek olması sonucunda büyük bir başarı elde edildi. Galip Öztürk zor anlarda hep bu klubun yanında idi. Ama paralı başkanlar her zaman mutluluk getirmiyor maalesef. İnşallah Galip Öztürk akıllı bir yönetim tarzı belirler ve inşallah Samsunspor'u da kendi şirketleri gibi yönetir. Süperstar transfer eden bir klup başkanı olmak yerine takım oyuncusu transfer eden bir klup başkanı olur.

Sonuna Kadar 55

hayırlı olsun diyelim ama kimse gitmez kalır.inş

jean

Baskan yoruldugunu goreve devam etmicegini soyluyor kirildigini sanmam zaten baskalarinin parasiyla orda istedikleri zaman alirlar gorevden

cembaba

Aslında bizimde başkana ve yönetime kırgınlığımız var. Rize ve Trabzon açıklamalarından sonra resmen yerin dibine girmiştim. Şampiyon olduk diye bunları yutamam. Dedikleri doğru olabilir ama "Samsunspor Başkanı" sıfatındaki bir kişinin bunları açıklaması rezillikti.

Yine de her şeye rağmen teşekkürler. Yeni oluşumu dört gözle bekliyorum.

Ahmeti

( Bizler de tiribündeki hep oturduğumuz yerde olacağız)

Gerçekten sonunu iyi bağlamışlar size yakışanda bu olmalı zaten