SAMSUNSPORLU OLMAK

Başlatan silopilimuhsin, 05 May 2011, 13:05:05

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

öncelikle şunu belirteyim ben duygularını hemen dışa aktaran bir insan değilim. sevdiğim kıza açolmam bile 3 yılı bulmuştu. bu yüzden geçen hafta yazmam gereken yazıyı şimdi yazıyorum. Güngören maçı sonrası TRT ekranında Şampiyon Samsunspor süper ligde yazıyordu. bu yazıyı gören her Samsunsporlu gibi benimde tüylerim diken diken oldu gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sevinçten içim içime sığmıyordu. sarılacak, sevincimi paylaşacak birini aradım yanımda ama kimse yoktu beni anlayacak hiç kimse yoktu.  Yerimde oturamıyordum! heyecanımı yenemiyor, yüreğimin kıpırtısını dindiremiyordum  bu duygularla dışarı attı kendimi ve sliopi caddelerini dolaşmaya başladım. bütün şehir sevincimden habersizdi  samsunsporun şampiyon olması kimsenin umurunda değildi. umurunda değildi derken kimsenin bundan haberi bile yoktu. kendi memleketimde kendimi o kadar yalnız hissettimki anlatamam  sanki ben samsunluyumda şırnakta gurbetteymişim gibi oldum, sanki bütün çocukluk arkadaşlarım, mahalle arkadaşlarım ve akrabalarım şampiyonluk sevincini beraber yaşıyorlardıda  ben burda onlardan uzaktaymışım gibi oldum. sevinç ve hüzün karışımı bu duygu beni derin düşüncelere alıp götürdü. samsundan birkaç arkadaşı aradım. aradığım her arkadaş sesimi zar zor duyabiliyordu çünkü samsun caddeleri ve samsun şehri şampiyonluğun çoşkusunu yaşıyordu ben ise burda yapayalnızdım. işte samsunsporlu olmak böyle birşey arkadaşlar. hem çok zor hemde dünyada bir insanın bağlanabileceği en güzel şey. ne mutlu banaki samsunsporluyum oraya hiç gelmesemde, hiç orda olmasamda ne olursa olsun her yerde ve herkese başım dik alnım açık ben samsunsporluyum diyorum. biraz konumuzun dışında olacak ama bunada  değinmeden bitirmek istemiyorum. akşam eve gider gitmez Akstv yi açtım şampiyonluk çoşkusunun görüntülerini izler umuduyla ama mübarek  akstv sanki samsunun tv kanalı değilde bizim şırnakın tv kanalı şampiyonluktan hiç söz etmiyorlardı. ege kanalları şampiyon göztepe bankasya liginde  yazıyor ve taraftarların sevinç görüntülerini veriyordu. elazığ kanalıda takımlarının kliplerini şampiyon elazığspor yazısıyla taraftarlarla paylaşıyordu. aks tv de ise tık yoktu.  neyse haberler bitsin yayınlarlar dedi. haberlerin sonunda sunucu samsunspordan 10 saniye falan bahsedip yayınımız siyaset programıyla devam edecek dedi. o an televizyonumu kırmak istedim. akstv sen samsunun uydu üzerinden yayın yapan tek tv kanalısın. sen bu görüntüleri vermezsen kim verecek? kim bunları taraftarla paylaşacak? neyse umarım süper ligde daha doyurucu programlar yaparsınız. ben bu şampiyonlukta emeği geçen herkese özellikle her hafta ne yapacaklarını nasıl bir görsel show yapacakraını merak etiğim takımı hiç yalnız bırakmayan büyük samsunspor taraftarına çok ama çok teşekkür ederim. bu kötü günleri bir daha yaşamama ve başarımızın süreklilik kazanacağı dileğiyle tüm samsunsporlulara sevgi ve saygılarımla...

jean

tv konusunda haklisin abicim bende sevmiyorum bizim kanali cok eksikleri var digerlerinden neyseki bu isi bitirdik ins daha dusmeyiz

Ahmeti

samsunspor'lu olmak gol esnasında hiç tanımadığın birine 40 yıllık akraban gibi sarılmaktır, samsunspor'umuzu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır , samsunspor'u yaşamak gerekir.

Dartagnan

yüreğine saglık abi...

Musti

Aynı duyguları ben de İzmir'de yaşadım abi. Evde tek başıma deli gibi sevindim. Kanalları tek tek gezdim belki bi şey yakalarım diye. Akstv yi açtığımda ise Öztürk Serengil'in siyah beyaz bir filmini yayınlıyorlardı. Ne bir altyazı ne başka bir şey. Anladım ki o kanal Samsun'un kanalı değil. Aklıma ne kadar küfür ne kadar beddua geldiyse hepsini saydım. Sonra ben de kendimi dışarı attım senin gibi. Dışarda tek başıma kendi içimde kutladım şampiyonluğumuzu.

Sonuna Kadar 55

samsunspor olmak ayrıcalık ister

Uğur Yıldız

abi hiç tanışmadık samsun sevgin nerden geliyo onuda bilmiyom ama okurken çok duygulandım helal olsn:)

kumköylü ahmet

Samsunsporlu Olunmaz Yasanir

55.hakan

Silopili kardeşim yazın çok etkileyici ve güzel,bu arada uzun zamandır yoktun bu yazı ve görüşlerini daha sık görmek isterim.

Ertuğrul Sağlam

Yüreğine sağlık Muhsin kardeşim. Duygularını gerçekten çok güzel ifade etmişsin. Senin gibi Samsunspor'u uzaktan seven ve destekleyenlere Selam ve Sevgiler...

55_OrHaN_55

Yüreğine sağlık Silopi'li kardeş. Okurken çok etkilendim. Aks tv konusunda yerden göğe kadar haklısın. Samsun kanalı diye açılmış ama Samsunluların kanalı olmadığı apaçık ortada. Sevgilerimi ve saygılarımı sunar, her şeyin gönlünce olmasını dilerim :)

Shane_Falco

Abi yazdığın aynı duyguları bende yaşadım aynılarını hemde.Öğrenci olduğum Afyon'da bir tane Samsunspor'lu bulamadım izlediğim her maçımızda her golümüzde evi ayağa kaldırıyordum.Hep sevincimi birileriyle paylaşmak istiyordum.Ama nafile tek başımaydım.Şampiyon olduk.Deliler gibi bağırmak istiyorum ama tekim hiç bir şey yapamıyordum.Öylece oturduğum yerde tv'lere bakıyordum sevinç gösterilerimi izleyebileceğimiz bi yer arıyordum.Çok ahh ettim yanımda 2 tane Samsunspor'lu kardeşim olsaydıda şimdi bütün Afyon'u ayağa kaldırsaydım diye :(

masbene

Samsunda yasayıp şampiyonluk sevincini yaşamaktan ziyade Samsunspor u sahiplenmeyen içimizdeki bünyelere inat Silopili kardeşimizin bu hissiyatı ve Samsunspor aşkını ayakta alkışlıyorum. Sağolasın

Stoper

Eline ,yüregine sağlık abi .