2011-2012 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan deli 55, 01 May 2011, 15:57:27

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bu Nicolita, Timofte tadında bir oyuncu olur, söyleyeyim şimdiden..
Ama balon haber de olabilir tabii...
Romen oyuncular alsalar keşke.

erhan55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 21 June 2011, 23:55:50
anladığım kadarıyla(google çeviri) stancu ile oynayabilir diyor. Onu da kiralayacağız galiba. :-\

linki verirseniz ben tam çeviri yaparım. ayberk yolla abi buradayım görüyorsun işkence etmeyelim millete meraklar giderilsin.

Ayberk

Belki yeniden karşılaşmaktan bahsediyordur? Benim anladığım şu, eğer Romen gazeteleri doğru haber yaptıysa, bu transfer gerçekleşecek. Çünkü, bu adam şuan yılda 150 bin euro civarında kazanıyormuş. Biz orada aldığının 2 katını teklif etmişiz yazana göre. Steaua da satmak istediğine göre  ::) :-\

CurvaSs

allah allah, stancu işini anlamadım. sanırım stancu da türkiye'de, beraber takılırlar gibi bir şey olmuş. ya da ikisi birden samsunspor'a gelecek. bence ikisi de iyi topçu, çok işimize yararlar. yönetimi tebrik edebilirim ikisini de getirirse. ayrıca nicolita kesin sanırım.

Ayberk

Stancu olayı aynen dediğin gibi bence de ;) Tuncay İngiltere'ye gittiğinde Emre'nin yanına gitti dedikleri gibi... ;)

samsunmania

FaTiH_HaN

Eğer Romanyada bu kadar gazetede haberimiz çıkmışsa bence balon haber değildir. Başkanda perşembeyi bekleyin demişti bombalar patlamaya başlıyor galiba  :holey:

erhan55

EVET TEK TEK ÇEVİRMEYE BAŞLIYORUM BİR İKİ SİTE.
İLKİ : http://www.realitatea.net/nicolita-in-lacrimi-plec-de-la-steaua_846321.html

Banel Nikolita yıldızı(Stau Bukreş) terk etme aşamasında. Sağ kanat oyuncusu 700.000 avro veren türkiyenin samsunspor takımına transfer olmaya çok yakın.
Gitme zamanı. Nikola sport.ro ya gözyaşları içinde kaç koç değişti hatırlamıyorum dedi. Banel Nikolita 2005'de 300.000 avro karşılığında Poli Timisiora takımından alındı. 243 maçta 32 gol attı.

erhan55

İKİNCİ SİTE: http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_international/Nicolita-_-Era_si_timpul_meu_sa_plec_0_503350186.html
Banel Nikolita: "Benin için artık gitme zamanı"
Banel kırmızı mavileri bırakmaya hazırlandığını ve türkiyeden samsunspor ile görüştüğünü onayladı.
" Benim için gitme zamanı. Buradan gözyaşları ile ayrılacam çünkü ben duygusal biriyim. Buradaki ilk yılım en güzel yılımdı. Burayı hiç unutmayacam. Kaç teknik direktör değiştirdim bilmiyorum." dedi.
Samsunpor türkiye premier ligi yeni takımlarından.

KareAs55

CurvaSs

samsunmania

TeRMeLee

İmzayı görmeden inanmam. Sezon başından beri izlediğim video sayısını unuttum.

erhan55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 June 2011, 00:01:15
http://www.sport.ro/liga-1/steaua-isi-pierde-ultimul-uefantastic-banel-nu-va-fi-singur-in-turcia-vezi-cu-ce-stelist-poate-juca-la.html

Burası uzun özetliyorum. diğer çevirilerdeki gibi gözyaşlarından bahsetmiş yine. ama burada kesin bir açıklaması var. valizlerimi topladım türkiyeye gidiyorum. benim için değişiklik zamanı gelmişti. stancu ile aynı ülkede oynamak beni mutlu eder demiş. Stancu ile oynama ihtimali sitenin yorumu kesin birşey yok. onu da galatasarayın stancu'yu türkiyede bir takıma kiralamak istemesine dayandırmış. banel de onunla oynamayı tüm kalbimle isterim demiş. Bulgaristanda taraftarı adama UEFAntastic diyor. bu da bildiğim kadarıyla oradaki ilk senesinde(2005-2006) takım uefa'da yarı final oynamıştı ve bu da kahramlarından biri hatta o kadrodan tek kalan kişi.

bu haber doğru adamların televizyonunda bile çıkmış ve röportaj yapmışlar.
diğerlerini çevirmeye gerek yok aşağı yukarı aynı olacak. saygılar.