2011-2012 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan deli 55, 01 May 2011, 15:57:27

« önceki - sonraki »

jean

Kimle oynicaz biz futbolu bunlari kovuyorsunda sapikmi bu adamlar ya

Mert

Hakanla orhanı kalpar ç.rizeye alır.Hakan 1 sene daha oynar sonra da bırakır futbolu.Orhan da bildiğimiz yolda devam eder.Hakana üzüldüğüm kadar kemale üzülmedim nedense.

55.hakan

Şaka mı bu adamlar ya her kızdığını kadro dışı bırak iş bilmezlikten başka bir şey değil bu.Biraz profesyonel davranın arkadaş ya Hakan ve Kemal'e ihtiyacı var bu takımın.

havzalı55

hiç birine üzülmem hakana üzüldüğüm kadar takımda oynayan tek samsunlu futbolcumuz canını dişine takıp oynuyor. Orhanda kendını geliştiren formuna form katacak bi futbolcuydu yazık oldu. kemal içiin ise bazı şeyler geç yapıldı bu adamı daha önce kadro dışı bırakacaktın !

Kodalak

hakana üzüldüm gerçekten,istanbuldaki maçta canla başla oynuyordu,bu takımdada iş yapardı....

diğerleri için hiç üzülmedim,gram bile...

Shane_Falco

Sonumuz hayrolsun ne diyeyim :S İçeride karışık işler oluyor sanırım...

sadece55

Bank Asya yolunda ilerlemeye başladık sanırım

SametYılmaz55

hemde koşar adımlarla ilerliyoruz bank asyaya biri bizi durdursun :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

supernatural_55

abi o değil de formaları tanıtan 3 yerli oyuncumuzun 3'ü de kadro dışı,bu kulüpte gelişmeler anlık mı yaşanıyor,komedi filmi mi çekiyoruz anlamadım >:( :kafa: ??? :deli:

sosaka

heralde ankaragücülü futbolcuların sözleşmelerinin fesh olma ihtimali var ona güveniyolar

atakumlu83

arkadaslar hakan nerden cıktı ya hoca en ıyı oyuncusuydu ne oldukı

kavak_55

orhana kim ne derse desin adam gibi top oynamaya çalışan bir adamdı.gitmesi üzücü kemali yakacaklardı kurunun yanında yaşta yanar misali orhan ve hakan bayraktara yazık oldu.yönetim bu oyunculara büyük ayıp etmiştir.kemal kuyusunu kendi kazdı inşallah tamamen gönderirler en azından para kazandırmış olur yoksa ,bu saatten sonra kemaldende bir halt olmaz travzonu isitiyormuş git anam git gidenleri gördük adnan gibi nerdeler şimdi ona bir bakmasını isterim kendisinden.orhan her takımda oynar süperlig dede oynar orhan dan kazmaları oynuyor bu ligde yalandan çocuğu kötülemeye gerek yok.gidersede yolun açık olsun orhan.

ibrakadabra55

Bence bizim yapabileceğimiz şu anki en büyük transfer iyi bir sportif direktör olur o da yarın bir gün açıklanır diye tahmin ediyorum.

sadece55

İyi yanı kalmadı hiçbirşeyin azap dolu 1 sene geliyor...

berusa55

Süper Lig'e bu şekilde bir gidiş hayal etmemiştik hiçbirimiz sanırım. Büyük bir hayal kırıklığına doğu hızla yol alıyoruz. Umutlarım iyice azaldı son gelişmelerden sonra.