2011-2012 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan deli 55, 01 May 2011, 15:57:27

« önceki - sonraki »

fat55

arkadaşlar galip öztürk de yalan kazım yılmaz da yalan erkut tutu da.biz boşa kürek çekiyoruz.daha geçenlerde kazım yılmazın her türlü lafı söylediği ömer çoruh yönetimden hasan koç ve aykut çepni ile florya  nın 56 şubesinin önünde oturuyorlardı.kazım yılmaz yalan olmasın güya şu ana kadar 6 milyon tl yada 6 milyon dolar harcadığını söyledi.şimdi borcu için sıraya girdi dediği ömer çoruh gibi kendisi de yarın öbür gün sıraya girecektir hem de ilk önde.onun için bizim sevgimiz aşkımız ilgimiz fanatikliğimiz yanında yönetim de belki 1 tane adam vardır gerçek samsunsporlu.herkes cukkasının peşinde.bizse ekigho neden gelmedi.kemal niye imzalamadı.store da neden kaliteli ürünler yok.stadımız neden içerilere yapılmıyor.en az 3 oyuncu lazım.bunların derdine düşmüşüz.bizim derdimiz başka baştakilerin derdi başka bana göre.

fat55

Samsunspor'da sıcak saatler
Samsunspor'da bir türlü sular durulmuyor.
Sportif direktörlük görevinden istifa İsa Turan'ın ardından, futbol şube sorumlusu Suat Çakır'ın da yönetime istifasını sunduğu belirtildi. Konuyla ilgili olarak cuma günü yönetim kurulunun toplanacağı belirtildi. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, Auxerre forması giyen Jelen'in transferinde sona yaklaştı.www.fanatik.com.tr

cezayir55

su yonetime fatih ozturkun girmesi lazim

55_OrHaN_55

kesin jeleni de alamazlar. hep o tamam, bu tamam dediler, sonra pürüz çıktı. ancak istifa etmeyi, kriz çıkarmayı bilirler.

cezayir55

hakan bayraktarda kadro disi diyorlar bilgisi olan varmi?

Jnr.Serkan

Yönetimin bu projesi kısacası ' Sıçtık Sıvıyoruz '

oguz_5528

Galip desteği çekince işler değişti,yapamayacaksan istifa et başkan :kafa:

Akyol

Hakan Bayraktar'a ne oldu ki kadro dışı kaldı ?

holigan5565

HOCA İSTEMEDİ
Kırmızı-Beyazlı kulüpte yaprak dökümü sürüyor. Teknik Direktör Vladimir Petkovic'in, sol bek oyuncu Orhan Taşdelen ve ikinci kaleci Kılıçaslan Kopuz hakkında, "İdmanlarda verimsiz ve yetersizler. Benim sistemimde oynayamazlar" raporunu değerlendiren yönetim kurulu, iki oyuncuyu kadrodışı bırakarak kulüp bulmalarını istedi.

SOKAĞA ATILDIK
Yönetimin bu kararı karşısında şok olan Orhan Taşdelen ve Kılıçaslan,"Bu takımın şampiyon olmasında bizim de emeğimiz var. Zamanı geldi hiç parayı düşünmedik, sadece forma için oynadık. Nedeni ise Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevmemizdendi. Bu takımda oynamaktanda büyük gurur duyduk. Ancak, bize yapılanı haketmedik. Liglerin başlamasına sayılı günler kala sokağa atıldık. Ahde vefa bu mu" dediler.
halk gazetesi
bu ne şimdi

cezayir55

masbene

saygı duymak lazım. petkoviç in hatalı bir karar almadığını düşünüyorum

cembaba

O değilde inşallah Hüseyin Kalpar'ı aramayız. Bunca yapılandan sonra takım olabilmek çok zor gibi...

masbene

rahat olu. Kemal gitmezse takımımız, yapılması sart olan 2 transferle birlikte cok iyi olacak bence

Tufan

Kılıçaslan'la Orhan'a kulüp bulun denmesini anlarım ama eğer Hakan Bayraktar'a aynı muamele yapılmışsa zaten kötü gözüken tablonun rezillik olduğunu düşünmeye başlarım.
Kemal konusu artık bunalttı bu kadar tantanadan sonra Kemal'den verim alabileceğimizi sanmıyorum.

masbene

Afedersin de seve seve oynayacak kardeşim. kariyer onun kariyeri, isterse asılmasın sonucta buradan gitmeyi her zaman isteyecek ve buyuk kulüpler formu dusen adama onun istedigi parayı verecek kadar salak degil. kafayı calıstırması lazım.
hakan bayraktar Samsunspor için önemlidir, seviyoruz yeri ayrıdır ama !  yeri doldurulamaz değildir. Kadro dışı bırakıldığına göre gözden çıkarılmış anlamına geldigini düşündüğüm için yazıyorum bunları. yoksa her türlü kovalar bu sene de.