Bu Büyük Taraftara Şampiyonluk Yakışır

Başlatan mehmet yılmaz, 29 April 2011, 22:15:06

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

29 April 2011, 22:15:06 Son düzenlenme: 29 April 2011, 23:13:36 samsuni
Allah'ım nasip et bize...
Yıllar süren bu çile artık sevince dönüşsün; bu iş yarın bitsin!

Her şey yaz dönemindeki "Büyük Taraftar Yürüyüşü" ile başladı.

Ve sonrası evimize dönüşle devam etti...

Akhisar Bld maçı

Altay deplasman

MİY iç saha

Kartal deplasman

Bolu maçı ( Yozgatta )

Tavşanlı deplasman

Giresun deplasman

KSK deplasman

Denizli iç saha

Erciyes deplasman

Ordu iç saha

Güngören deplasman

Rize deplasman

Akhisar deplasman

Altay iç saha

MİY deplasman

Kartal iç saha

Bolu deplasman

Adana deplasman

Tavşanlı iç saha

Giresun iç saha

KSK iç saha

Denizli deplasman

Erciyes içsaha

Ordu deplasman

Ollivanders

Hak ettik Allahım. Yarın bize şampiyonlugu kutlamamızı nasip eyle yarabbim :(

kuzey55

muhteşem görüntüler.yarın hayırlısıyla bitireceğiz bu işi...

mehmet yılmaz

Allah nasip ederse bu fotoları TD'de açılacak olan "Samsunspor Evine Döndü" başlığına da ekleyeceğim.

Sevinçten ağlamaya hazırım ben, inşallah olacak bu iş.

berkay55

15 mayısta da kupayla taçlandıracağız bu kadar emeği

Ollivanders

Yenmemiz halinde gol sonrasını ve maç sonunu dusunemiyorum abi. Ne kotu gunler geçirdik. Kayyuma kalıyorduk , ne yönetimler geldi geçti. Reklam için saçma sapan insanlar çıkıp samsunsporumuzu agızlarında sakız yaptı :( Biz her zaman yanındaydık . Kotu gununde yanında olmaktan zevk aldık . Tuttuk elinden kaldırdık :( Bir taraftar takımına ne kadar daha adayabilir kendisini .

europe_55

Allah'in izniyle yarin mactan sonra internet sitelerinde "Sampiyon SAMSUNSPOR!" haberlerini okuyacagiz.

Bu lig'de oldugumuz süre icerisinde cok cile cektik, ama artik hepsi bitecek.

Ben "Sampiyon SAMSUNSPOR" diye sesim kisilincaya kadar bagirip, sevincten aglamak icin hazirim!

Insallah yarin futbolcularimiz, bu dilegi gerceklestirecekler.  samsunspor_x

kuzey55

yarın birçok kişi maç sonu o statta gözyaşlarını tutamayacak.hepimiz bu son 5 yılın patlamasını yaşayacağız ve mutluluktan ağlayacağız  :'(

Kaya

Kadir ÇELEBİ

29 April 2011, 22:52:11 #9 Son düzenlenme: 29 April 2011, 23:04:11 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: samsuni - 29 April 2011, 22:19:54
Allah nasip ederse bu fotoları TD'de açılacak olan "Samsunspor Evine Döndü" başlığına da ekleyeceğim.

Sevinçten ağlamaya hazırım ben, inşallah olacak bu iş.

Bende bunu TD paylaşalım dicektim abi ama düşüncen gayet güzel bende bayraklarımı bitirmek üzereyim.. Samsunsporumuzu bekliyoruz..

Not : Başlık Samsunspor Evine Döndü (Ağlıyoruz) olsun bu sefer malatyadaki gözyaşları görüntüleri değilde Samsundaki sevinç göz yaşları görüntüleri yer alsın.. Bizlerde İstanbulda Ankarada Kayseride Bursada vs. ağlamaya hazırız... :'(

berusa55

Yarına fena hazırladım kendimi. Bitsin artık bu iş ve bir daha bu kabusu yaşamayalım dostlar. Az kaldı çok az. Olacak yarın; "döndük evmize" diyeceğiz herkese...

yilmazselcuk55

bence bu öykünü filmi yapılırrr   KIRMIZI ŞİMŞEKLERİN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ  >l< >l< >l<

Akyol

Muhteşem olmuş Mehmet abi ellerine sağlık. Yarın selpak koreografisi yapıyoruz herkes selpaklarını getirsin  :D

Öneri: Adana deplasmanında çekilmiş daha güzel bir foto vardı takımı ve armayı aynı anda çekmişlerdi. Bence o resim daha bi klas duracaktır.

mehmet yılmaz

29 April 2011, 23:09:37 #13 Son düzenlenme: 29 April 2011, 23:12:46 samsuni
İnşallah yarın bu iş biterse biz o saatte statta oluruz. Tribündergide başlık açacak olan arkadaş "Samsunspor Evine Döndü" şeklinde açarsa çok güzel olur.

@ali
ekliyorum onu da...