Bank Asya 1.Lig 32. Hafta / Samsunspor'umuz - Güngören Belediye: 3-0

Başlatan özkan, 24 April 2011, 16:29:06

« önceki - sonraki »

engin55

Alıntı yapılan: jean - 28 April 2011, 19:46:51
mac pazara alindi sanirim

Böyle şeyleri nerden uyduruyonuz ya. Program açıklanmış biletler satılıyor siz diyonuz pazara alındı :(

usare

minci

Yahu bu sene ödediğimiz cezalarla herhalde iyi 2 futbolcu alabilirdik. :( 1dk!!! .:.:.

LisandroLopez

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: jean - 28 April 2011, 19:23:55
47 bin tl cezami olur neyse saha kapanmadi ins aliriz maci

sanırsam bu maçtaki cezamız 7.500 tl 40.000 tl cezamızda diger maçlardaki küfürlü tezahuratlarla birleştirilmiş yoksa bizde ordu gibi 7.500 tl ceza alacaktık ama yinede sahamız kapanmadı ya onada şükür

yirmiuc

Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2011, 18:52:14
Bu saatten sonra ne sebeple olursa olsun toplu küfür eden, meşale yakan, sahaya atlayan hem şerefsizdir hem de başka bir takımlı!

>l<

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2011, 18:52:14
Bu saatten sonra ne sebeple olursa olsun toplu küfür eden, meşale yakan, sahaya atlayan hem şerefsizdir hem de başka bir takımlı!

Yeter ula, kaç gündür 3-5 zibidinin yüzünden çektiğimiz derde bak!  >:( >:(

davidsavage

Bugün aldık biletlerimizi kız kardeşimle kapalıdayız cumartesi,almayanlar için söylüyorum elinizi çabuk tutun epey bi bilet satılmıştı  ;)

Furkan

Arkadaşlar biraz erken olacak ama kusura bakmayın.
Ben Fırat Üniversitesinde okuyorum Elazığda. Son haftadan önceki hafta olan Antep B.B. maçına gitmek istiyorum. Bizim deplasman otobüsünün güzergahi ne olacak mesela Malatyadan olacaksa ben Malatyaya gecip yol üstünden beni alma gibi (veya başka bir şehirden de olabilir) bir durum olabilir mi? Bilgisi olan arkadas özel mesaj atarsa sevinirim numaramı vereyim irtibata geçelim. Şimdiden teşekkürler.

Akyol

mehmet yılmaz

Jean cumartesi akşamı girip, bu başlığa
"içimde bir his var, yenileceğiz" yazacak :)

şampiyon olacağız inşallah, şampiyon  >l< >l< >l< >l<
hayalini kurduk yıllarca, Allah'ım nasip et bize.

Kaya

Alıntı yapılan: jean - 27 April 2011, 22:48:07
vallahi sikinti var icimde hayirlisi olur ins cikariz artik

Abi kaçırdın sanırım ben çok rahat ve huzurluyum Jean yazdı ohh dedim kazandık..

Sercan