Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

55.hakan

Zenke kıçını kaldırıp pas veremiyor bari sarı kart görmesin.Şu maçtan en az 1 puan almalıyız.Mersin maçına dönecek ilk dakikalarda gol yedik yine.

Harun55

1 puan la donmemiz sart..
Acaba orduda superlige ciksin diyemi ugrasiyo kalpar..  >:(

Harun55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 April 2011, 14:52:46
Zenke kıçını kaldırıp pas veremiyor bari sarı kart görmesin.Şu maçtan en az 1 puan almalıyız.Mersin maçına dönecek ilk dakikalarda gol yedik yine.

Aynen kardesim benimde aklimdan o geçti zaten..  :'(

çılgın55

bu musa 'nın sahada ne iş yaptığını anlamak imkansız bişey ya adam sağda başladı ondan sonra ortaya geçti kayboldu gitti ne bi pozisyonda var ne sahada.Hüseyin Kalpar maçı mı izliyo başka biyeri mi anlamadım gitti

elexir

muratla olmuyor ortasaha, musada berbat umarım bir kahraman çıkarda en azından beraberlik alırız :(

LisandroLopez

Hakan Bayraktar yoksa Dilaver'i koyacaksın abicim onun yaptıklarını yapabilecek tek oyuncu Dilaver,yapacak demiyorum yapabilecek.
Musa'yı koymuşsun öyle bi zeminde becerisi olan bi oyuncu değil görev adamı olduğu için mevkii sağ bek daha ilerisinde oynamaz.
Murat zaten haftalardır dökülüyor, Zenke'nin bencilliği insanı çileden çıkartacak cinsten ki istekli de oynamıyor.
Ersin anlamsız anlamsız fauller yapıyor.Kemal'in golde zamanlama hatası olsa da yine takımın en iyi iki oyuncusundan biri Kemal.
Ve bence en iyisi Agbetu, takımda kimse onun kadar istemiyor.

Stoper

Musa hayal kırıklıgına ugrattı beni. Berbat.
2. yarı gol bulacagımızı düşünüyorum.Ordu'da bir numara yok.

eren55

Alacağız maçı kaçarı yok!Bu arada Dilaver'i soksa oyuna hiç fena olmayacak.

Dartagnan

azizi sokar degısıklık bıter goreceksınız.Ayrıca korktugum basıma gelıyor.Ordu dan ve ercıyes maclarından ınsallah tökezleyerek dönmeyiz demiştim.Görüntü ortada.Bi de zenke sarı kart gorsun muratta gorecektır.O zaman gungoren macında ne yapacaz bakacagız.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 April 2011, 14:59:06
azizi sokar degısıklık bıter goreceksınız.Ayrıca korktugum basıma gelıyor.Ordu dan ve ercıyes maclarından ınsallah tökezleyerek dönmeyiz demiştim.Görüntü ortada.Bi de zenke sarı kart gorsun muratta gorecektır.O zaman gungoren macında ne yapacaz bakacagız.

Bende öyle düşünüyorum argadaşın nihai kurtarıcı olarak gördüğü Abdülaziz girecektir oyuna,ki zaten iyi değil bu zeminde hiç birşey yapamaz.
Organizasyon yok ortasahada ve Zenke stoperlerden topu saklamayı başaramıyor.Gerekirse Billy bile değerlendirilebilir.

emre

aslında durum çok vahim değil biz tam istediklerimizi yapamıyoruz.defans eski formunu sergilese bir de golu bulsak 2 yi de atarız.bu maç berabere bitmez bence.

Shane_Falco

Yav billy girsin arkadaş kanatlara indiriyoruz topu ordan orta yapmıyorz içeri girmeye çalışıyoruz ne alakaysa.Al Billy'yi yap ortaları biri denk gelir girer elbet ya.İğrenç iğrenç korner kullanıyoruz saçma sapan duran top organizasyonları amacları nedir çözemedm hiç bir şey

GurbetciFanatik

lucarelli

Musa çok kötüydü çıkması gerkiyordu. Ancak Aziz yerine Billy'i alabilirdi.

Shane_Falco