Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

5trawberry

Orduspor'a şöyle bir baktım. 5 maçtır kazanamıyorlar ve bu süreçte şampiyonluk iddiası playoff iddiasına dönmüş. Samsunsporumuzun maçını kazanırlarsa geride kalan tüm maçların kolaylığının, matematiksel olarak; rakiplerin puan kayıpları neticesinde az da olsa ilk2 den çıkma umutlarının devam ettiğinin farkındalar.

Bu da her ne olursa olsun, Samsunsporumuzun karşısına kesinlikle Galibiyet için çıkacaklarının göstergesi. Samsunsporumuz ise alacağı beraberlikle, haftaya içerde oynayacağımız Güngören maçını kazanması halinde şampiyonluk turu atacağının da farkında.

Orduspor kadrosuna baktığımda, bu takım nasıl şampiyonluk iddiasıyla lige başlamış diyorum ki; bunun çoğu zaten medya abartmasıydı.
Ümit Aktan'ın probramına başkanı bağlamalar, Hocayı bağlamalar üstlerine çok yük bindirmişti ve bu yükü taşıyamadılar.
Ne defansları var ne ortasahaları. Organize takımlara karşı hiçbirşey yapamıyorlar. Hücumda en iyi adamları Kostovski ve amatörde bile ondan daha iyileri var.

Samsunsporumuza bakıyorum; Ahmet Kemal Murat Hakan Zenke Agbetu. Ordusporun yanında Barcelona gibi kalıyor.

Bence asıl ilginç olan; Samsunsporumuzun ligi 30. hafta açıkara tamamlayamaması oldu.

Benim tahminim, Samsunspor'umuz maçı zorlanmadan alacaktır.
Ama Mersin maçındaki gibi, ruhsuz bir görüntü olursa işimiz çok zor olur.

Haydi Allah utandırmasın.
Bize laf sokan kendinibilmezler, Şampiyon oldular ya, diyerek yollasınlar memleketlerinden.

Ahmeti

ALLAHIM yarın bu saatlerde güle oynaya gelmeyi nasip eyle bize

55(tuncay)55

twitter

Yarın Kılıçdaroğlu dev ekran kurduracak diye konuşuluyordu yoktur herhalde öyle bir şey  

engin55

Samsun maçı olduğu için miting 13:00 a alınmış.

Jnr.Serkan

Uğur Yıldız

bileti aldık zorlada olsa hayırlısı Allahım güldür yüzümüzü :)

samuray

evet ya bu maç bizim için çok önemli normal futbolumuzu oynarsak maçı alırız biz rahat olacaz takım olarak ordu daha stresli olacaklar buda bize avantaj sağlar samsunspora karşı açık oynayan takım dayanamaz inşallah alacaz maçı güngören maçında şampiyonluk turumuzu atmak istiyoruz  >l< >l< samsunspor_x >l< >l< ;D ;D

Serkan

valilik bile ayakta uyuyor ne 500'ü sayın valim 600 adet bilet  ayrıldı.

ElbistanLı4655

samsunluhakan

süper lige süper lige süper lige samsunspor yarın yeneceğiz inşallah 1-0 olsun bizim olsun...

samsunmania

Kürşat ve Akaminko'nun zaaflarından iyi yaralanırsak umduğumuzdan rahat olur. Ama çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah kazanır, bu işi bitiririz.

Mert

Atan kazanır gibime geliyor inşallah alırız bu maçı.Eğer alırsak önemli bir virajı atlatmış oluruz.