Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

Serkan

( = benim hoşuma gitti orada Kırmızı Beyaz Şampiyon Samsun yazısını görmek , çok sağlam makara yaparız ilerde

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 17 April 2011, 21:03:53
İBNE TRABZON İNŞALLAH OLAMAZSIN ŞAMPİYON..
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 April 2011, 21:05:44
oh bee stadda söylememiştik takım ceza almasın diye :):)

Bende neden söylenmedi diye merak etmiştim 50 dakikada başlayan ve 70 dakilara kadar devam eden tezahürat arasında kaynadı diyip kınamıştım tribünleri neyseki sebep yine Samsunspor İstanbul Bursa Niğde Edirne Trabzon olamazsın Şampiyon...

Ayberk

Ya evet abi düşünsenize, bizim stadımızda böyle bir şey YAZ-DIR-MA-YIZ!!! Ama bunlar öyle karaktersiz adamlar ki, başka başka takımların adlarını stadlarında yazdırıyorlar ;D Aramızda bir rekabet olmasa dahi, atıyorum; Elazığspor çok yaşa yazılacak olsa, buna da karşı çıkarız biz, çünkü belli bir kültürümüz var, ama gördük ki adamlarda o da yok :D

Ollivanders

Serkan

Alıntı yapılan: Ayberk - 17 April 2011, 21:12:00
Ya evet abi düşünsenize, bizim stadımızda böyle bir şey YAZ-DIR-MA-YIZ!!! Ama bunlar öyle karaktersiz adamlar ki, başka başka takımların adlarını stadlarında yazdırıyorlar ;D Aramızda bir rekabet olmasa dahi, atıyorum; Elazığspor çok yaşa yazılacak olsa, buna da karşı çıkarız biz, çünkü belli bir kültürümüz var, ama gördük ki adamlarda o da yok :D

biz karşı çıkarızda bu salak yönetim haftaya jest yapmaya kalkar diye korkuyorum:S

Ayberk

Gökberk55

Alıntı yapılan: Ayberk - 17 April 2011, 21:12:00

büyük konuşma yarın bi gün bizim mal yönetim cevap vermek için yazarsa şaşırmayın :o gerçi bizim skorboardda anlık yazı gösterecek kapasite yok ama bence mal yönetim bunu cevapsız bırakmaz..

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 17 April 2011, 21:13:24
biz karşı çıkarızda bu salak yönetim haftaya jest yapmaya kalkar diye korkuyorum:S

Allah göstermesin abi; o zaman cezayı umursamaz yıkarız heralde stadı

Ayberk

bizim skorboardla bunu becerebileceklerini sanmam. Böyle bir rezalete mahal verilmez inşallah

south_london

Alıntı yapılan: Serkan - 17 April 2011, 21:08:37
( = benim hoşuma gitti orada Kırmızı Beyaz Şampiyon Samsun yazısını görmek , çok sağlam makara yaparız ilerde

bulsak ya şunun görüntüsünü başkan seneye lazım olur :)

Serkan

Alıntı yapılan: south_london - 17 April 2011, 21:23:51
bulsak ya şunun görüntüsünü başkan seneye lazım olur :)

akşama kalmaz düşer başkan (= yollarım ben sana

sercan5592

Dartagnan

Ayberk

"video"lar arasında boşluk var abi, onu silip kopyala yapıştır çıkıyor

Sercan

ts-bursa maçını teseli bir arkadaşla izledim.Tam 55. dakikada Şampiyon Samsunspor yazısını görünce,bak siz bize sövüyorsunuz biz size şampiyon yazıyoruz dedi.Bende cevabı verdim tabi ki ...Herkes hakettiğini alır...