Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

fındık

İnşallah maratonda genç nüfus fazla olur  ;) :D

55AD

LİG TV ÜYELİGİM BİTMİŞTİ SAMSUN İÇİN YENİDEN ALDIM...

usare

Süper lige çıkarsak inşallah sitemizde bununla ilgili bir kampanya olacaktı sanırım. Neyse sağlık olsun.

Ahmeti

Alıntı yapılan: usare55 - 28 April 2011, 15:02:46
Süper lige çıkarsak inşallah sitemizde bununla ilgili bir kampanya olacaktı sanırım. Neyse sağlık olsun.

O zaman Allah nasip ederse lig tv.  içinde bir liste yaparız.

yilmazselcuk55

Güngören maçında düdüklerle dale cavese  + şirinlerle beraber karşılıklı biz ne fbeli ne de tseli, ölümüne sevdalı biz Samsunsporluyuz  + 61. dk küfür etmemsek (Çünkü küfürü tekrarlarsak rize maçı seyircisiz olam ihtimali var)

Süper olurr bencee

ahmetsahin

lig tv üyeliğimi ne diye gerekli arkadaşlar... deplase olmayacakmısınız....takımınızın yanında olmayacakmısınız. :P :P :P

55AD

Küfür olayını arkadaş söylemiş inanın kutlama macı olan rize macını seyircisiz oynamak yakışmaz bize..Lütfen dikkat edelim

jorgensen55

ipne kısmını bipppleyelim oyle dıyeleım o zaman :)

Ayberk

Şu Rize maçında artık yönetim adam gibi kutlama organize etsin yaa. Kupa gelecek Samsun'a, o konfeti makinaları, lazerli gösteriler falan olsun, sahanın ortasına platform kurulsun, kupa orada kaldırılsın :)

Ahmeti

rize maçı öncesi güzel bir konser verilebilir aslında

Yada öyle bir kutlama yapmalıyızki 5 senenin acısını doyasıya çıkarmalıyız.

sercan5592

konfeti makinası felan getirse yönetim güzel olur baya

CeLL-O

Alıntı yapılan: Ayberk - 01 May 2011, 13:31:46
Şu Rize maçında artık yönetim adam gibi kutlama organize etsin yaa. Kupa gelecek Samsun'a, o konfeti makinaları, lazerli gösteriler falan olsun, sahanın ortasına platform kurulsun, kupa orada kaldırılsın :)

Hayırdır bizim yönetim değişti mi ? :) Şaka bir yana umarım akıl edebilirler bu tür şeyleri.

edmontdante

Bence Pankart vs uğraşmayalım.Alt tribünü ve üstün yanlarını kırmızı ,üst ortayı beyaz yapalım.Ve beyaz alanda siyah kartonlarla bize  müsaade yazalım.Ya da yapmayalım.Yönetimden bilgilendirme konusunda yardım isteyelim.Her harfte 2 kişi görevlendirelim.

edmontdante

fb'ninkinden sonra basit bir şey yapmak olmaz bana kalırsa

Serkan

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 May 2011, 22:59:11
fb'ninkinden sonra basit bir şey yapmak olmaz bana kalırsa

abi bu sefer yaptıkları harbiden iyi oldu inançla birbirimize baktık kaldık öle :d