Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

edmontdante

1-Ertuğrul Sağlam-200.TL
2-edmontdante-100.TL
3-Ahmet ŞAHİN-50 TL
4-usare55 50 TL (ENGİN ABİNİN ZİRAAT HESABINA YOLLANDI)
5-CurvaSmurfs 30 TL
6-Babasamsunlu 40 TL (ENGİN ABİNİN ZİRAAT HESABINA YOLLANDI)
7-maraton  100 tl
8-kalptenşimşek  50 TL(ENGİN ABİNİN ZİRAAT HESABINA YOLLANDI)
9-kamuri20 tl(koçyiğite bırakırım)
10-Ahmeti55-20 TL

Toplam 660.TL
500.TL civarında kumaş maliyetimiz var.
12.000 Karton alınacak.
22 adet makara ve ip ayrıca

CurvaSs

curvasmurfs-30 TL (koçyiğite bırakıldı/şimdi bırakılıyor. :) )

Akyol

Nacizane fikrim bu maçta koreo yapmamamızdır. Çünkü çarşamba günü bitti henüz topladığımız para 660 Lira, maçın cumartesi oluşu üstüne 14:00 gibi kötü bir saatte oluşu bizi çok zora sokar. Önceki yaptığımız işlerden daha güzel bir iş ortaya koyacaksak (ki öyle olmalı) daha geniş çapta çalışmalar yapmalıyız. 3 parça koreografi yapacağımızdan bayrakların üst düzey olması lazım. Bunları 2 günde yetiştirebileceğimizi sanmıyorum karar Engin abimindir bunlar kendi düşüncelerimdir..

Ollivanders

bu zamana kadar paralar toplanmalıydı bence. Bunun duyurusu da 2 hafta oncesinden yapılmıstı. Bence geç kaldık. Yapmayalım.

Akyol

27 April 2011, 14:16:23 #244 Son düzenlenme: 27 April 2011, 14:28:36 Akyol55
Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 April 2011, 14:13:54
bu zamana kadar paralar toplanmalıydı bence. Bunun duyurusu da 2 hafta oncesinden yapılmıstı. Bence geç kaldık. Yapmayalım.
Sonuçta bir kapanış ve şampiyonluk koreosu olacak. Sıradan bir Ordu veya Adana maçı değil birçok teferruat var. Yaptığımız koreolar bizleri mutlu etti ancak bu koreonun yeri apayrı olacak. Bence Engin abimin bahsettiği 3 parça koreo rize maçında rahatlıkla yapılabilir. Şimdiden o koreonun çalışmalarına başlamalıyız.

edmontdante

Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 April 2011, 14:16:23
Sonuçta bir kapanış ve şampiyonluk koreosu olacak. Sıradan bir Ordu veya Adana maçı değil birçok teferruat var. Yaptığımız koreolar bizleri mutlu etti ancak bu koreonun yeri apayrı olacak. Bence Engin abimin bahsettiği 3 parça koreo rize maçında rahatlıkla yapılabilir. Şimdiden o koreonun çalışmalarına başlamalıyız.

Koreografiyi Rize Maçına Erteleyelim.Rizeli Vardı Ya Ah O rizeli ile iyi gider : ))
Güngören maçını  boş geçiyoruz o zaman.Acaba balon mu yapsak : ))) 10.000 Balon.
1 pakette 9,5 TL
100 paket 950.TL
Elde 7 paket var.

fındık

herkes gelirken getirebilir aslında ama durum mağlum herkes biliyor maratonun halini ;)

edmontdante

Alıntı yapılan: seko - 27 April 2011, 16:09:59
herkes gelirken getirebilir aslında ama durum mağlum herkes biliyor maratonun halini ;)

Faceden başlatılabilir aslında bu.

fındık

Samsunspor fan page ulaşırsan yapabilirz abi. beni dikkate almıyorlar :D

zenke

abi balon deyince aklıma başka takım geliyo  :( siz bilirsiniz yine de

edmontdante

benim de aklıma kötü şeyler geliyor zaman zaman ama Avrupa'da çok güzel uygulanıyor bazı tribünlerde.Ama tabiki burası Türkiye buranın şartları da var : ))

mehmet yılmaz

Samsuni - 40 TL ( Koçyiğit'e bıraktım )

zenke

1-Ertuğrul Sağlam-200.TL
2-edmontdante-100.TL
3-Ahmet ŞAHİN-50 TL
4-usare55 50 TL (ENGİN ABİNİN ZİRAAT HESABINA YOLLANDI)
5-CurvaSmurfs 30 TL (koçyiğite bırakıldı)
6-Babasamsunlu 40 TL (ENGİN ABİNİN ZİRAAT HESABINA YOLLANDI)
7-maraton  100 tl
8-kalptenşimşek  50 TL(ENGİN ABİNİN ZİRAAT HESABINA YOLLANDI)
9-kamuri20 tl(koçyiğite bırakırım)
10-Ahmeti55-20 TL
11-Samsuni - 40 TL ( Koçyiğit'e bıraktım )
12-zenke - 30 tl (Koçyiğit'e bırakılacak)

Ahmeti

abi bende soğuk bakıyorum bolon işine

O şahıslara sorsan avrupada bizden öğrendi balon işini derler

Biz yine bi küp kağıt organizasyonu yapalım bu sefer işi daha sıkı tutalım, herkese küp kağıtın yanında nasıl atılacağı yazılı kağıtlar dağıtalım.

cembaba

Kareo'yu bırakıyoruz sanırım Rize maçına.. zaten Kareo yaptığımız hiç bir maçı kazanamadık. Bu maçı kazanmamız lazım. Bence de son maça saklayalım derim ben.