Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

usare

Merak etmeyin Suat Kılıç devreye girmiştir veya girecektir.

Serkan

kulup bir aratırma yapıyormu mesela taraftarı tahrik eden medikal park görevlileri ile taraftara küfür eden Samsunspor atkısınnı fırlatıp küfür eden 183 nolu görevlyi neden örnek göstermiyor bakın Orduspor yönetimi resmi siteden açıklama yapıyor Bizimkiler ne yapıyor   ?

berusa55

Bu konuda özellikle de Suat Kılıç'a ulaşmakta ve konu hakkında uyanık tutmakta fayda var. Kısa bir mesaj atsak yeterli...

Şu adresden mesajları attığımızda sekreterine ulaşmış oluyor.

http://www.suatkilic.com.tr/iletisim/%C4%B0leti%C5%9Fim-Ula%C5%9F%C4%B1m

İrtibat Ofisi TBMM Ana bina ikinci kat AK PARTİ Grup Başkanlığı ANKARA

+90 312 420 65 31 - 312 420 65 32
+90 312 420 65 14

özkan

Suat kılıç kendi sitesinde zenke ile çekilmiş fotoğrafı eşliğinde bir haber var.Artı stad içinde haberinin ana sayfaya koymuş..Samsunlu ol,afyonlu ol,mardinli ol..Ama samsunsporlu ol..Vekilsen bakansan..Mal mal bakmayacaksın ! Samsunsporlu ol,samsunspor'a hizmet et..

berusa55

Ben yolladım arkadaşlar; her mesajınız etkili olabilir bu hususta. Birkaç cümle de olsa yazın derim.

AlıntıSayın vekilim bir Samsunspor taraftarı olarak sizi bir konuda bilgilendirmek ve konunun takipcisi olacağınız ümidiyle arz etmek istiyorum.

Orduda oynanan maçta, maçın bitiminden kırk dakika sonra Ordu emniyetinin ve Orduspor kulübünün işgüzar stad güvenlikcilerinin tahrikleri sonucu olaylar cıkmış Ordu Medicak Park sağlıkçıları ve stad görevlileri taraftarlarımızı tartaklamışlardır. Maçtan bir saat sonra yasanan olaylar nedeniyle belki de sampiyonluk maçına çıkacağımız Güngören maçının seyircisiz oynama söylentileri dolaşıyor ortalıkta. Sayın vekilim sizden ricamız olası bir cezanın önüne geçmeniz ve bu maçımızın ne olursa olsun Samsun'umuzda seyircli oynanmasını sağlamanızdır. Konunun takipçisi olacağınıza inancım tamdır.

Saygılarımla...

sevmekyetmezmi

bende sabah bır maıl gonderdım oraya.bakalım bı sonuc cıkacakmı

Ollivanders

erdem

seyircisiz oynancak kadar olay olmadı bee,para cezası gelir sadece,abartmayın

Burak

Yeni yasaya göre stadımızın kapanamayacağını düşünüyorum olayları çıkaranlara cezalar kesilmesi gerekmiyormu yeni yasada yasa yasa diye başımızın etini boşuna mı yediler

erdem

Alıntı yapılan: Burak - 26 April 2011, 15:30:28
Yeni yasaya göre stadımızın kapanamayacağını düşünüyorum olayları çıkaranlara cezalar kesilmesi gerekmiyormu yeni yasada yasa yasa diye başımızın etini boşuna mı yediler

yeni yasa çok güzel ama düzgün uygulasalar keşke.

özkan

arkadaşlar mailler ulaşıyor suat bey'e..yüklenelim !

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: özkan17 - 26 April 2011, 16:26:11
arkadaşlar mailler ulaşıyor suat bey'e..yüklenelim !
Alıntı yapılan: berusa55 - 26 April 2011, 13:01:19
Bu konuda özellikle de Suat Kılıç'a ulaşmakta ve konu hakkında uyanık tutmakta fayda var. Kısa bir mesaj atsak yeterli...

Şu adresden mesajları attığımızda sekreterine ulaşmış oluyor.

http://www.suatkilic.com.tr/iletisim/%C4%B0leti%C5%9Fim-Ula%C5%9F%C4%B1m

İrtibat Ofisi TBMM Ana bina ikinci kat AK PARTİ Grup Başkanlığı ANKARA

+90 312 420 65 31 - 312 420 65 32
+90 312 420 65 14

bu adresi ve örnek bir maili facebookta paylaşsak nasıl olur????

kuzey55

gönderdik bakalım ama müdahale edebilir mi bilemiyorum umarım para cezasıyla yırtarız...

Serkan

facebook'u filan bulaştırmayalım ,

Ekrem

Bende yolladım mail inşalalh faydası olur