store'de görmek istediğimiz ürünler

Başlatan Ahmeti, 08 April 2011, 11:37:24

« önceki - sonraki »

ibo055

gram altın olabilir mesala  takı için   kartın içinde olanlardan
gümüş takılarda mesalaa

Ayberk

Bir de artık işi daha ciddiye alıp, gündeme göre tişört çıkarılabilmesi gerekir. Örneğin istanbul takımları çifte kupa kazandıklarında tişört basar, paraları indirir cebe. Veya ezeli rakibi karşısında fark yapar vs. vs. Ben de diyorum ki, efsane yıllardaki kadrolardan esintiler olan tişörtler çıkartılabilir. Bu genç nesillerdeki bilinci de arttırır. Bir de inşallah sezon sonu ipi göğüslediğimizde, tam kadronun isimlerinin olduğu, kırmızı renk, (arkaplanda isimler olacak kırmızıya gömülmüş biçimde) bir tişört var şuan hayalimde :)

maço

sadece kırmızı beyaz karışımı  ürünlere gerek yok.Bence bırazda siyahı kullanmallıyız siyah sweet üzerine kırmızı tonlar olabilir.

sonuçta herkes açık renkte giyinemez koyu giyinmeyi sevenleri de düşünmek gerekir

Ayberk

Bu arada gelecek yılın formalarını tasarladım kafamda uzun uğraşlar sonucu, sponsor belli olsun, irtibata geçicem :P

GökhanÇağlar

bu sene adidas veya pumayla anlaşırlar inşallah

lig falan yakışmaz bize..

Ayberk

Bence Nike olsun, malum takımın formasını görmek istemiyorum artık vitrinde >:(

veis

maço

yaz geliyor güzel bir havlu iyi olurdu plajlarada yakışırdı

Ayberk

ss clup, bize heryer 55 vb. angutluklar ortadan kaldırılmalı her şeyden önce

sercan5592

yastık yorgan kılıfı battaneyi felan olsa gayet iyi olur, güzel polar atkı bere süs eşyaları kravat vs

Ayberk

Evet atkılar da daha özenli hazırlansa keşke... İşportadan bir farkı olsa artık 1dk!!!

TeRMeLee

Aslında Adidas'la anlaşılıp 80'li yıllardaki efsane kadronun formaları yaptırılsa fena mı olur ? :)

Ayberk

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 08 April 2011, 20:29:04
Aslında Adidas'la anlaşılıp 80'li yıllardaki efsane kadronun formaları yaptırılsa fena mı olur ? :)

Sponsorumuz olmadan böyle bir işe girerlerse hayli tuzluya patlar bence :o

Olsa elbette çok güzel olurdu... Bir de geçen gün 70'lerden bir fotoğraf vardı, çubuklu formamız ne harikaymış öyle :)
Bu nostalji fikri kesinlikle uygulanmalı bence de ama, sponsorumuz olmayan bir firma, normalde 80 liraya forma satan bir firma, sadece Samsun'da satabileceği (ve sonuçta adidas için cüzi miktarda bir satış olacak bu) bir ürüne 120 liradan aşağı fiyat çekmez gibime geliyor :-X :-X :-\

LisandroLopez

Ben bu yönetimin Adidasla felan anlaşacağını zannetmiyorum.. Maksimum Puma olur.