Galip Öztürk: Taraftardan Küfür İstemiyorum

Başlatan berusa55, 07 April 2011, 14:37:05

« önceki - sonraki »

berusa55

Taraftardan Küfür istemiyorum
[ 07.04.2011 ]

Samsunspor'a yıllardır sağladığı maddi ve manevi desteklerle taraftarın kalbinde taht kuran Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, son haftalarda maçlarda koro halinde seslendirilen ve komşu illere ağır hakaret içeren küfürlere isyan etti.Haber Gazetesi Spor Servisi'ne özel açıklamada bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, bırakın küfrü, "komşusu açken tok yatmayan" bir dinin mensupları olduğumuzu hatırlatarak, Samsunspor taraftarlarına önemli mesajlar verdi. Samsunspor taraftarlarının adeta bir karnaval havasına dönüştürdüğü maçlarda
gösterdiği cendilmenliğin spor kamuoyunda takdir topladığını hatırlatan
Galip Öztürk, "Bundan böyle Samsunspor taraftarlarının, oynanan her maçta Fair-Play ruhuna sahip, ölçülü, saygılı birer taraftar olarak anılmasını yürekten istediğini söyledi.

SAMSUNLUYA YAKIŞANI YAPALIM

Samsunspor sevdalısı olarak taraftarın gönlünde taht kuran Galip Öztürk,
açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bank Asya'da önemli başarılara imza atıp, ligde zirveye oturmayı başardık. Kalan 6 maçımızda başarılı olmak zorundayız. Bunun için sahada top koşturan futbolcularımızdan, 90 dakika tribünlerden destek veren taraftara kadar herkese görev düşüyor. Bir insan düşünün. Bütün komşularıyla kavgalı. Düne kadar Türkiye'de böyleydi. Bugün sıfır sorun politikasıyla, komşularıyla barışık, onların dertlerini dert edinen, ortak menfaatler çevresinde kenetlenen bir ülke haline geldik. Bunu neden biz Samsun olarak yapmayalım. Komşularıyla iyi geçinen, onların varlıklarıyla onurlanan, başarılarıyla gurur duyan bir şehir olmak önce bize yakışır. Çünkü, Karadeniz'in en büyük ili biziz. Büyük olana, küçük olanı affetmek yakışır. Geçmişe bir sünger çekerek, bölge illerimizle kenetlemenin zamanı geldi de geçiyor bile."

GEÇMİŞE TAKILMAK GEREK

Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun unutmanın ve şampiyonluğa odaklanmanın önemine vurgu yapan Öztürk, "Son maçta bana gösterilen sevgiye karşı sorumluluğum daha da arttı. Tüm Samsun'un bizden şampiyonluk yolunda manevi beklentisi olduğunu biliyorum. Bunun için ben de mütevazı gelirlerinden fedakarlık edip maça gelerek takımını destekleyen bu büyük taraftarımızdan bir şey bekliyorum.  Artık küfre son verilsin. Her türlü rekabeti bir kenara bırakalım ve bir düşünelim. Samsun yerine Trabzon'da yaşıyor olsak, desteklemek için Trabzon'un maçlarına bir Samsunlu olarak gitsek, bir grup kendini bilmez sözde taraftar Samsun'a ve Samsunspor'a hiç alakası yokken küfür etse kendimizi nasıl hissederiz" diye konuştu.

BİZLER KARDEŞİZ

Öztürk, "Küfrün olduğu yerde bereket olmaz. Unutalım bütün düşmanlıkları ve kendimizi şampiyonluğa odaklayalım. Trabzonlu da, Ordulu, Giresunlu, Rizeli de bizim kardeşimizdir. Aynı bölgenin insanlarıyız. Bu çekememezlik, bu kin ve nefret bizi mutsuzluğa, başarısızlığa götürür. Marifet küfürde değil, bağışlayıcı, kucaklayıcı olabilmekte. Biliyorum ki bu küfürleri edenler bile bu söylediklerimden sonra bir kez daha düşünecek ve haklı olduğuma kanaat getireceklerdir. Biz bu şehrin yeniden ve ihtişamlı günlerine kavuşabilmesi için çalışıyoruz, üretiyoruz. Samsunspor'a olan sevdamız hiçbir şey ile mukayese edilmez. Denizi bilmez balıklar gibi, sahip olduğumuz değerin kıymetini bilemez isek marka şehir hedefimiz mümkün olmayacak" dedi.

SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUK

Kulübün geleceğini teminat altına alabilmek için önemli bir proje üzerinde çalıştıklarını da kaydeden Öztürk, Bursaspor'un yakaladığı başarıyı yakalayabilmek için hiçbir engelin olmadığını belirtti. Öztürk, "Süper Lig'de de şampiyonluğa oynayan bir takımı taraftarıyla, iş adamıyla, memuru, işçisi, ev hanımıyla kurmanın peşindeyiz" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=76542

birolkys

örnek olarak trabzon da Samsun a küfür edilse diyor.Eee ediliyor zaten.Buradaki sorun samsun şehrinin artık uyanmaya başlaması ve bu güne kadar bu şehire yapılan ayak oyunu ve kıskançlıkların farkına varması.Bu farkına varış özellikle futbol sayesinde daha çabuk oluyor.Şu an da onun önünü kesmek için yeni taraftar  grupları kuruluyor fason.Neyse okuduğuma göre fuat köktaş galip öztürk kontenjanın dan milletvekili olur.Pekiştirirler dostluğu

maraton

beyler bu başlık kilitlensin bence.. gereksiz yere iki ayrı konuyu bağdaştırmayalım, maalesef bu nefretin kökenini ve nedenini bilmeden sadece samsunspor taraftarı küfür ediyor diye bilgilendirilen ve buna göre açıklama yapan ama geçmişte ve gelecekte bu kulübe hizmet etmiş ve edecek insanları, tek beyanları ile bu tartışmanın içine çekip taraf yapmak bazı kesimlerin istediği bişey, yoksa neden ilker aktaş maçtan üç gün sonra böyle bir haber yapsın, istenilen ve provoke edilen bu, samsunspor taraftarını provoke edip bazı isimlerle karşı karşıya getirmeye çalışıyolar uyanık olup bu tuzağa düşmeyelim, o iş ayrı bu isimler ayrı ( fuat köktaş,fatih öztürk ve en önemlisi galip öztürk )

lütfen sapla samanı ayırın, tepkimizde haklıyız taraftar olarak ama bu tepki kime yönelecek onu bilelim  1dk!!!

berusa55

07 April 2011, 14:54:48 #3 Son düzenlenme: 07 April 2011, 15:11:38 berusa55
Biz de bu başlıkta o provakatörleri ortaya çıkaralım; sabah akşam isimleri burdan yazsın ve millet de bilsin bu art niyetli haberleri yapanları. Hadi biz biliyoruz; bilmeyen de görsün. Galip Öztürk beyin olaylardan haberinin olmadığı, iyi niyetiyle bu açıklamaları yaptığı çok bariz zaten.

çýlgýnlar1984

Galip Öztürkün Samsunspora Verdıgı Destek Unutulmaz Unutturulmaz Ama Ne Olursa Olsun İsterse Baskanlıga Gelsın Yine De 61 DAkkada Tribünde İBNE TRABZON OLMASIN ŞAMPİYON SESLERİ YÜKSELECEKDİR Kim Nederse Desın Icımızde Trabzonsporu Tutan Gruplara Inat Icımızdekı Samsunspor Lu Gorunumlu Trabzonsporlulara İnat Yıne Soylenecekdır Bız Grup Olarak Soyleyecegız Buna Bır Dur Deme Gıbı Bır Söz Konusu Bıle Olamaz Samsunspor Stadyumunda Sadece Dıkkar Edersenız Tepkı 61 Dakkada Var Merak Edıyorum 34 Dk Da İstanbullulara Giydirseydik Samsundakı trabzonlular Bu Kadar Rahatsız Olrumuydu?

Serkan

Haber gazetesinin kapatıldığı gün Samsunspor ve Samsun şehrinin önünü açılacağı gündür...

red_white

öztürk bilerek bu açıklamayı yapacak birisi değil bence, yalan gazetesi özellikle sormuştur içinde trabzon geçsin diye.. ilker aktaş sen varya sen .....

pitbul055

İlker AKTAŞ'ın zoruna gidiyorki Galip Öztürkü kullanarak birşeyler yapmak istiyor.Ne diyecekti iyi yapıyorlar küfüre devammı diyecekti.Büyük SAMSUNSPOR taraftarı uyandı artık.Buda trabzonluların zoruna gitmeye başladı.Bize heryer tabzon dendikce bende açık açık küfür etmeye devam edeceğim.

özkan

Alıntı yapılan: maraton - 07 April 2011, 14:52:01
beyler bu başlık kilitlensin bence.. gereksiz yere iki ayrı konuyu bağdaştırmayalım
Yalandan yere bu trabzon konusu bizi kendi içimizde kırmamıza sebeb oluyor  ;)

55.hakan

Bu haber gazetesinin bir işi o bir gerçek yalnız Galip Öztürk'ün de taraftar gibi düşünmediği de bir gerçek.

cem

ya haber gazetesi sallıyor...
yada galip öztürk bu işin iç yüzünü gerçekten bilmiyor..
kusura bakma galip öztürk..

Dartagnan

Gülerim ben buna :)

Ne büyük tesadüf arkadas.Bi zaman erkut a yaptırdılar acıklamayı.Onun çapı etkilemedi taraftarı.

Şimdi bütün stad çagırdı ya Galip öztürk ü.Hemen yapıstırdı ''Yalan Haber'' gazetesi haberi.Bakalım Galip Öztürk 'ün çapı yetecek mi?

işin gercegini herkes biliyor.Bu taraftarı susturmayı kimse beceremez.Bu kadar basit.