y.ziya çakır:TEHDİT EDİLDİM

Başlatan cem, 06 April 2011, 22:31:04

« önceki - sonraki »

veis

futbolla ilgilenmiyor ama fb bjk maçından örnek veriyor. örnek vermiş ama o pankart guiza ya degil ariel ortegayay dı.

lucarelli

07 April 2011, 09:48:04 #31 Son düzenlenme: 07 April 2011, 10:11:59 lucarelli
Trabzonsporlular olayı bu noktaya kendileri getirdi. Zaten sadece Samsunda değil ki tepki. Türkiyenin bir çok yerinde nefret ediliyor Trabzonspordan. Biraz şapkayı önlerine alıp düşünmeliler.

eren55

Zerre kadar erkekliğiniz,bırakın erkekliği,haysiyetiniz varsa ettiğiniz lafın arkasında durun;Çiftlik'te yürüyüş yapın.Madem o lafı ettin arkasında dur!Bunların bu Samsunsporlu'lardan daha fazla oldukları ve Çiftlik'te yürüyüş iddialarını herkese duyurun arkadaşlar!Duyuralım ki herkes bilsin iki dudak arası erkeklerini!Tekrar diyorum zerre kadar haysiyetiniz varsa toplanın yürüyün! ::)Lafım bu iddiaların sahiplerine!

Ajan

Servis de Trabzonsporlu bir arkadaşımın itirafı;
''Çiftlikte biri görür döver diye Trabzonspor ürünleri ile sokağa çıkamıyorum.''dedi.Daha ne desin bu çocuk ya

Uğur Yıldız

bi kere daha anladım bunların geri zekalı olduğunu ulan samsunda travzonspor diye bağırırsan tabi tepki görceksin neyine daha itiraz ediyosun bursada dayak yediniz akıllanmadınız çiftlikte dövdüler geçen yine akıllanmadınız gidin lanet memlekete naparsanız yağın ama bizi şehrimizde rahat bırakın salak herifler  >:(

cgr

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 07 April 2011, 16:52:58
Servis de Trabzonsporlu bir arkadaşımın itirafı;
''Çiftlikte biri görür döver diye Trabzonspor ürünleri ile sokağa çıkamıyorum.''dedi.Daha ne desin bu çocuk ya

Maraton başkanın arabasıyla Karşıyaka maçına giderken bir eziğe şahit olduk :) Adam tam stada yaklaşırken arkada bulunan ogluna camdaki atkıyı söktürdü :)

ahmetsefa55

aslında ne kadar kötü bişe bir trabzonsporlunun samsunda rahat gezememesi.ama kardeşim adam gibi yaşadığınız şehre saygı duymuyosunuz ki.her türlü ırkçı milliyetçi söylem sizde.insanları küçük görme sizde.ondan sonra niye rahat dolaşamıyoruz.bunca hareketınden sonra nasıl böyle rahat davranmayı beklıyosunuz anlamıyorum ki

Ollivanders

yok ama sağduyulu yaklaşalım biz yine de .  >:(

Gökberk55

size her yer değil yer yer trabzon,Samsun o yerlerden değil...

KaBuS_55

Ertuğrul Sağlam

Sayın site yönetimi ben bu iki cibilliyetsize izniniz olursa burdan iki kelam etmek istiyorum ''Ama onların anlayacağı dilden olacak''. İzin varmı? >:(

CurvaSs

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 07 April 2011, 18:14:14
Sayın site yönetimi ben bu iki cibilliyetsize izniniz olursa burdan iki kelam etmek istiyorum ''Ama onların anlayacağı dilden olacak''. İzin varmı? >:(

halk olarak arkanızdayız. bütün hükümetler baskıcıdır ama halk her zaman doğrunun yanındadır. :D bekliyoruz.

birolkys

eren55     
Zerre kadar erkekliğiniz,bırakın erkekliği,haysiyetiniz varsa ettiğiniz lafın arkasında durun;Çiftlik'te yürüyüş yapın.Madem o lafı ettin arkasında dur!Bunların bu Samsunsporlu'lardan daha fazla oldukları ve Çiftlik'te yürüyüş iddialarını herkese duyurun arkadaşlar!Duyuralım ki herkes bilsin iki dudak arası erkeklerini!Tekrar diyorum zerre kadar haysiyetiniz varsa toplanın yürüyün! ::)Lafım bu iddiaların sahiplerine!

Aynen katılıyorum şu face deki samsunspor sayfasının adminine ulaşamadım .Yayınlasın bunlarıda millet bizden kalabalık  :D olup  çiftliğe yürüyeceklermiş .Millet bilsin.

kutsalforma

07 April 2011, 21:03:28 #43 Son düzenlenme: 07 April 2011, 21:09:25 kutsalforma
Yazin trabzona gidicem büyük bi ihtimal
Trabzonu besirliden Meydana kadar Samsunspor formasi ile gezicem, bakalim nolacak??
Gezebilirsem, hic kimse tepki vermesze, serefsizim susucam, daha Trabzonsporlulara laf demiyecegim,
Ama dayak veya küfür yersem, Trabzonsporlulari kimse bana övmesin..

cem

Alıntı yapılan: birolkys - 07 April 2011, 19:12:10
eren55     

Aynen katılıyorum şu face deki samsunspor sayfasının adminine ulaşamadım .Yayınlasın bunlarıda millet bizden kalabalık  :D olup  çiftliğe yürüyeceklermiş .Millet bilsin.
yürümeyenün ta..............